Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Novi radni dan , malo se izbedachio za Toshe ... R.I.P.

ali ide se dalje , vec 10+ dana jurim mesto da kupim sebi komp i iskacem iz svoje koze od nervoze...

koliko ce nash covek da te zajebe, nece cela jedna normalna nacija :((((((((

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

pa kupi delove pa sastavi sam

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Tose Proeski, 1981-2007, RIP

Slava Toseu, ali slava i svima ostalima koji su nastradali na slican nacin...

......................

I nesto da se malo nasmejete danas:

"Naš proslavljeni teniser i suprug Lepe Brene Boba Živojinović, inače poznat kao veliki gurman, nedavno je baš zbog te svoje slabosti bio na slatkim mukama. Naime, kako tvrdi naš izvor, Boba se pre nekoliko dana iz Beograda u društvu supruge Brene i najmlađeg sina Viktora uputio ka Zlatiboru. Negde na polovini puta, u jednom šumadijskom selu, iz automobila je spazio staru autentičnu kafanu i ispred nje mangalo na kome se vrtelo mlado prase. Miris vrućeg pečenja koji se širio uokolo toliko mu je zagolicao nozdrve da je, po sopstvenom priznanju, jedva čekao da završi sve obaveze na planini i u povratku pazari ovaj srpski specijalitet.

- Dok smo sedeli i ispijali ko zna koje pivo tog popodneva, u našu seosku krčmu ušao je Boba i odmah upitao iznenađenog kafedžiju ima li pečenja?"

ostatak vesti...

Jeste izvor Kurir, ali je lol....

You say, away with you Communists; we say, away with you imperialists!

ovaj sudija za prekrsaje neki mnogo fin covek...vec sam drugi put kod njega al mi nije uzeo dozvolu...mada fora je da on salje izvestaj sudiji u grockoj, gde je prekrsaj i napravljen, pa ovaj treba da prosledi presudu...al izgleda da im ta komunikacija ne funkcionise bas najbolje pa cu se mozda opet izvuci:)

srpskivojnik-3.jpg

i tako dan za danom pred kockastim ekranom.... ispashce mi ochi od buljenja u ekran, dva dana se ne odvajam od kompa. pposla toliko ima da i kuci radim. necu vishe da budem direktor...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

prso sam

prvo sam jutros isao kod zubara da mi poprave 3 zuba,i to bez anestezije,nub li sam,i sad kad sam konacno dosao gajbi vidim da sam negde izgubio jebena sva dokumenta(vozacku,licnu,markicu za voz,debitnu karticu,saobracajnu za kola) i sad bih izgrizao nekog najradije...

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

nasao sam jebote

ladno mi je jos ispalo i pre nego sto sam otisao kod zubara tj. na mestu gde mi ujutru bio parkiran JUGO

ololo

a i bol prolazi posle dva brufena

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...