WickedWitchOfTheWest Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Puklo pojacalo na Mazestiku i ceo dan zapenih objasnjavajuci ljudima sta se desava... Bole me usta vishe... Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Neko mi ninja-lootovao olovku na poslu :( ninja lutovanje podrazumeva da ste nekog kilnuli pa da je to bio loot podlozhan rollanju ;o))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 ^^^ like whatever.... od jebenog posla nisam nacrtao nista vec skoro 3 meseca It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Neko mi ninja-lootovao olovku na poslu :( Pa kad se ne pazis zena-koje-vole-da-kradu-olovke...cccc nista te taj tvoj shef nije nauchio! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 jebeno sranje, mrzim opstinu, administraciju, birokratiju, shaltere, glup narod i sva ta sranja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 večeras treba da idem na žurku, tema 80s, ne znam šta da obučem, ili još bolje nemam šta, ajde neke predloge Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 cini mi se da sam danas nabasao na mIRU.. chekala je bas na nbgd-u kod kruznog toka... onako prepotentno podignuta nosa.. mendzi bre, kako si to zakljucio?? pa bas sam bila izbedacena juce, nzm kako sam ostavila takav utisak :/ drugi put pridji da se upoznamo lol :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 večeras treba da idem na žurku, tema 80s, ne znam šta da obučem, ili još bolje nemam šta, ajde neke predloge Crnu majicu sa artworkom bilokakve grupe, a preko toga teksas jaknu sa isečenim rukavima aka prsluk. Ili to ili neko strukirano roze odelo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Moze i duks, pa majicu preko duksa :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 pain :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 brijanje, pa palim za NS. prvo kod familije na has, pa onda na cirku pred NS Time, pa onda na svirku u NS Time. zivot je lep. seeya 2morrow Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 jos pola cuke pa palim kuci :) a onda idem da se gleda/sigram sa rhh drugarima :) E da danas sam kupio novi komp. Secate se onog kucnog servera sto mi je crko pa sam pisao onaj emo post :( e pa sada sam uzeo novi mnogo bolji, i to sto je najbolje dolazi sa preintaliranim linux-om lol. Ko bi reko da to moze u zemlji srbiji :)) hiihih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 \o/ Mind destruction ceo dan ... vreme je postalo useless za bilo sta intresantno , sad samo net bleja i qntanje :D Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 jos pola cuke pa palim kuci :) a onda idem da se gleda/sigram sa rhh drugarima :) E da danas sam kupio novi komp. Secate se onog kucnog servera sto mi je crko pa sam pisao onaj emo post :( e pa sada sam uzeo novi mnogo bolji, i to sto je najbolje dolazi sa preintaliranim linux-om lol. Ko bi reko da to moze u zemlji srbiji :)) hiihih sto znaci da narucujes od firmi, aka nisi tr00 geek i ne sklapas sam svoju mashinu pao si u mojim ochima veoma nisko 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Nas'o sam olovku :D ZOMG GDE???!#!@$%32341 @topic Odoh kuci....vikeeeeeend!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Neko mi ninja-lootovao olovku na poslu :( da je sendvič, znali bismo ko je kriv, a ovako će ostati misterija :( Moze i duks, pa majicu preko duksa :) grandž je bio devedesetih Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 sto znaci da narucujes od firmi, aka nisi tr00 geek i ne sklapas sam svoju mashinu pao si u mojim ochima veoma nisko Pazi mislio sam ali su me kupili time sto daju preintalirane linux-e a i dalju da custimizujes masinu, svako ko podrzi linux ima moju podrsku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Ganjam drugu kockicu ! a i smaram se ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Ganjam drugu kockicu ! a i smaram se ... TAKO TREBA BRE !! josh samo 35 postova pa tjesh onda sledetjih hiljadu da ganjash tretju ... shto je lep ovaj zhivot ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Pazi mislio sam ali su me kupili time sto daju preintalirane linux-e a i dalju da custimizujes masinu, svako ko podrzi linux ima moju podrsku A koja je poenta toga, kad ćeš ionako rekompajlirati kernel? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 ha, dobio sam nove vizitke. bash sam hepi It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 Cekam LOST!!!! AAAAAAAa prosla epizoda bila kad je jack rekao onoj fuksi da bezi a ona rekla da nece i tu se zavrsi mamu im ! Al evo docekao sam novu epizodu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvis J. Kurtovic Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 grandž je bio devedesetih Heh, jos si ti mlad, ali to se nosilo daleko pre grunge-a :) Naposletku ti si navek znala da sam svirac,brosic sto se tesko pribada,da me moze oduvati najblazi nemirac,da cu u po reci stati,da se necu osvrtati nikada... Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 omg danas sam bio sa gospodinom Dokicem ocem Jelene Dokic, znachi ne da je balvan, i to ne kao sto ste ga zamisljali na osnovu novina, vec je balvanchina najgora da kemikali po njemu mogu da prepevaju svoju pesmu u balvanize prvo sto me je pitao jesi li srbin... da bi mi negde u pola razgovora rekao nesto u fazonu "reci ti meni, polu-srbine...." kad ga nisam oterao u pichku materinu i tabao njegovom flashom u svinjsku smrdljivu glavudzu i onda popishao ... ali nisam smeo da se opisham imao je neku dobru asistentkinju... ...meh... Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 pojeo sam 5 jaja i jedan paradajz znam da vas sve zanima upravo to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts