Jump to content

pričajte.

Guest

Recommended Posts

Puklo pojacalo na Mazestiku i ceo dan zapenih objasnjavajuci ljudima sta se desava... Bole me usta vishe...

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

cini mi se da sam danas nabasao na mIRU.. chekala je bas na nbgd-u kod kruznog toka...

onako prepotentno podignuta nosa..

mendzi bre, kako si to zakljucio?? pa bas sam bila izbedacena juce, nzm kako sam ostavila takav utisak :/

drugi put pridji da se upoznamo lol :P

večeras treba da idem na žurku, tema 80s, ne znam šta da obučem, ili još bolje nemam šta, ajde neke predloge

Crnu majicu sa artworkom bilokakve grupe, a preko toga teksas jaknu sa isečenim rukavima aka prsluk. Ili to ili neko strukirano roze odelo.

jos pola cuke pa palim kuci :) a onda idem da se gleda/sigram sa rhh drugarima :)

E da danas sam kupio novi komp. Secate se onog kucnog servera sto mi je crko pa sam pisao onaj emo post :( e pa sada sam uzeo novi mnogo bolji, i to sto je najbolje dolazi sa preintaliranim linux-om lol. Ko bi reko da to moze u zemlji srbiji :)) hiihih

\o/

Mind destruction ceo dan ... vreme je postalo useless za bilo sta intresantno , sad samo net bleja i qntanje :D

Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents?

"He was the perfect son" or "She was the perfect daughter."

"Such a tragic accident they were the perfect family."

"They died together, the perfect couple till the end."

Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife.

Kind of makes me immortal.

jos pola cuke pa palim kuci :) a onda idem da se gleda/sigram sa rhh drugarima :)

E da danas sam kupio novi komp. Secate se onog kucnog servera sto mi je crko pa sam pisao onaj emo post :( e pa sada sam uzeo novi mnogo bolji, i to sto je najbolje dolazi sa preintaliranim linux-om lol. Ko bi reko da to moze u zemlji srbiji :)) hiihih

sto znaci da narucujes od firmi, aka nisi tr00 geek i ne sklapas sam svoju mashinu

pao si u mojim ochima veoma nisko

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

Neko mi ninja-lootovao olovku na poslu :(

da je sendvič, znali bismo ko je kriv, a ovako će ostati misterija :(

Moze i duks, pa majicu preko duksa :)

grandž je bio devedesetih

sto znaci da narucujes od firmi, aka nisi tr00 geek i ne sklapas sam svoju mashinu

pao si u mojim ochima veoma nisko

Pazi mislio sam ali su me kupili time sto daju preintalirane linux-e [:)] a i dalju da custimizujes masinu, svako ko podrzi linux ima moju podrsku [:D]

omg danas sam bio sa gospodinom Dokicem ocem Jelene Dokic, znachi ne da je balvan, i to ne kao sto ste ga zamisljali na osnovu novina, vec je balvanchina najgora da kemikali po njemu mogu da prepevaju svoju pesmu u balvanize

prvo sto me je pitao jesi li srbin... da bi mi negde u pola razgovora rekao nesto u fazonu "reci ti meni, polu-srbine...." kad ga nisam oterao u pichku materinu i tabao njegovom flashom u svinjsku smrdljivu glavudzu i onda popishao ... ali nisam smeo da se opisham imao je neku dobru asistentkinju... ...meh...

fallout_table.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...