AlexG Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Statore menjaj firmu....mnogo si rano poceo da se zalis :D @Kole Xtra objasnjenje za KVS i pritisak....sad mi je konacno sve jasno ;) @topic Idem da ispravljam prevode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 ...malo viski malo niski pritisak je expres voz za bolnaju... haha, nije bas neka fora, ali meni je ovaj typo sa visoki-viski bas bio simpatican :)) alkohol opusta krvne sudove = 1 chasa vina dnevno je cool A ona shema sa jednom casicom neceg zhesceg? Ili je samo vino prava stvar? (to ja pitam, da znam barem kad sam prek, dal' je to i zdravo!!!24tilda) Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Hahah, ko kad se Simpsonovi presele u novu kuću i Mardž nema ništa da radi i krene da pije, i kaže "počela sam da pijem čašu vina dnevno, doktori preporučuju čašu ipo ali ja jednostavno ne mogu toliko da pijem" :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 nocas me probudila neka explozija a ne pise nista u novinama ni na vestima :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 I say : WOW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 sav sam premoren i ukočen, treba mi masaža, erotska ako može, hvala. Radi moja devojka masaze, profi, ti si na nbg tako da ti je blizu, tri sestre same gajbi ;), erotska ne moze :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 za pitja shatro mozhe ili krigla piva (5dl) il' chasha vina (2dl) ili shot zhestine (0.5) ali! ;o) vino jedino ima josh ubavih biljnih stvarchica koje su dobre za krvne sudove (nije josh otkriven tachan mehanizam i koje sve supstance su u pitanju, ali jednostavno oni na vinu imaju bolji kvs od onih na pivu i zhestini) takodje pivo povecava apotit => jedesh vishe => depoi masti po telu trazhe krvne sudove koji ce da ih ishranjuju => povecava se periferni otpor vs-a => raste pritisak (vishe sistolni) ; also vishe jela => vishe masnotje u krvi => polako suzhavanje kalibra svih krvnih sudova u telu => show program i za zhestinu - sa njom realno mozhesh najvishe dmg-a da napravish jer relativno brzo prekorachish dnevnu preporuchenu kolichinu (mozhesh brzhe 3-4 shota nego kriglu piva (pod uslovom da ne pijesh vops brzinski)) a alkohol je u vecim kolichinama za telo gori od masti (tj vishe energije u litru rakije nego u pola kile chiste svinjske masti (alkohol goji oko 2x vishe nego mast =o))) ruzno vreme danas...srecom ko sto laki reche neko veselje drugarsko vecheras... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 znaci meni se ne pise dobro ... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Sklopila prvi zvanichni posao, sa sve potpisivanjem ugovora :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 e da je srece... pare u dzep i pravac dzibuti :o) Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 (tj vishe energije u litru rakije nego u pola kile chiste svinjske masti (alkohol goji oko 2x vishe nego mast =o))) kolence, druže, je l te ne bi mrzelo da mi objasniš kako to alkoholna pića goje, tj. odakle tu organizam izvuče "kalorije". ja sam uvek mislio da je to mit, jer organizam alkohol tretira kao otrov, i gleda da ga se što pre reši... Radi moja devojka masaze, profi, ti si na nbg tako da ti je blizu, tri sestre same gajbi ;), erotska ne moze :P ja ne bih dao devojci da masira ivana, on svaku obrlati! !!!!111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Statore menjaj firmu....mnogo si rano poceo da se zalis :D Ma pusti skroz sam se usisavio treba u vojsku da idem tamo te ocvrsnu !!!1111 ololololol Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 inspirisan ovim metroseksualnim naglabanjem o kalorijskoj vrednosti izvesnih prehrambenih artikala, danas cu pokusati da ne jedem testo uopste i stoga sam poneo 2 jabuke, jednu crvenu i jednu zelenu da imam sta da jedem danas na faksu na kome cu biti 7 sati. Na bulevaru i ovako nema sta da se jede a da nije testo. Mozda jednu jabuku dam i uciteljici. Samo je pitanje - crvenu ili zelenu. It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 O napokon se neko na demonoidu setio da okači Oblivion Game of the Year Edition za PC, još samo treba skinuti tih pet ipo giga s ovom usranom vezom :\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 zipa ovo bla bla..files she was reportedly sharing via Kazza. Vazno je da su dobro napisali ime programa :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 ziv sam.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 bar da je popio kaznu za neku listu...nego destiny's child i reeba...zaboga =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 KO JE SVE VIDEO MENE MORA SEBI DA ISKOPA OCHI I TO KASHIKOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 ZAHRDJALOM? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Evo nista sedim i ganjam drugu kockicu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Jel imao neko iskustva sa slanjem pošiljki/pisama iz pošte u Bosnu? Treba da pošaljem dva CD-a u Brčko, gledaću da ih "kamufliram" kao pismo pa me zanima da li se prave pametni i računaju Bosnu kao inostranstvo, tj. da li će da otvaraju, šalju na carinu i slično? Tnx Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 imash spec kovertu za diskove, ne verujem da ce ti proci ta kamuflaza, ako i prodje, teshko da ce stici chitavi. ja sam onomad slao do novog sada neshto, chini mi se da je izashlo oko 100 kinti, dodushe bila je isporuka, danas za sutra. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Ma ja sam slao skoro svuda po Srbiji, od Subotice do Vranja, u tim debljim kovertama i uvek je stizalo ispravno. Nego me interesuje hoće li da otvaraju pošiljku pošto je "inostranstvo", da li to neko zna? Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 Vudu ajde instaliraj i registruj msn :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 10, 2007 Report Share Posted October 10, 2007 evo vratio se sa bowlinga, utisci pinkijem su + mnogo vishe prostora za gluvarenje izmedju bacanja nego u koloseumu - nije mi legla ova partija ko prosla u koloseumu, odvratno sam igrao, umesto da se pravdam na kugle i sta ja znam sta ipak mislim da je presudan nedostatak skila =o)) no dobro...bitje josh prilika da se popravim (posto loshije tesko da mogu =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts