sinister Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 AJAO gou gou denserka buduca inspektorka, pravo iz curuga. striptizeta. pravo sa splavova u bb show, neka lepotica iz bg-a. iz bijeljine, pravnica....iz nisha, pravnica.... neka ogromna iz loznice.. a momci? HA poljoprivrednik iz kosovske mitrovice, al stvarno mi ga je zao. usao je u kucu nije ni svestan sta ga je zadesilo. i neki... weirdo iz... e jbg, ne znam odakle je.. tako da... za svakog po nesto... muskarci: PUNO SISA, GUZICA, GLUPIH RIBA! ribe: otkud znam... gledajte da bi tracarile i bile ljubomorne na mallenu iz bg-a i denserku.. ;D toliko! Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanderer Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 hahaha, necu da komentarisam mnogo, ali znam 2oje iz ove postavke bb-a sve u svemu smesno je i ako ne ubace skoro neke momke opasne i zgodne nece biti sex-a sa ovako "opasnim" cicama ;-0 Quote -"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory." -"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable." Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 pandurka>mala>bosanka ostalo bez komentara.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 OMG iz Bijeljine,ja sam iz Bijeljine. Bijeljina FTW :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 bilo... LOCK PLX :> Quote Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Malo su ove godine odlucili da pojachaju taj "riblji" sektor, sto je svakako pohvalno :) Ali gde su ih samo nasli, da mi je znati. Ona sto pichi gogo je trebalo da dodje bez onih kikica, deluje normalnije, a ona sto ima metar devedes' pet je prava za basket :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 pohvalno je za vas muskarce. i mi zene gledamo tv, i to cesce od vas pratimo show-ove kao sto je ovaj. retardi. <--- oni iz organizacije BB-a Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 pohvalno je za vas muskarce. i mi zene gledamo tv, i to cesce od vas pratimo show-ove kao sto je ovaj. retardi. <--- oni iz organizacije BB-a Nemoj se srditi devojano mlada, siguran sam da ce vec u narednih nedelju dana ubaciti nekog novog ko ce biti musko, pa posle opet tako kroz koju nedelju i onda cete i vi imati koga da gledate. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Bolje bi im bilo. Trenutno iz bojkota odbijam da gledam. A-HA! Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 propada veliki brat odmah zbog toga. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 pod 1 . zasto ova tema nije u rastilibudjzelejisjaasjd ?:D pod 2. :D zar nisu ubacili jos ortaka posle 3 ujutru :D ? rekli su opet ukljucenje u 3 ujutru ?:D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 verovatno bi bilo najbolje sve BB topice unificirati u jedan veliki na zoo subforumu pa tamo pricha... nisam josh pogledao ali kad josh jednom svi oko mene krenu pogledacu sta ima u stvari, sacem chekiram na b92 sajtu... pogledao, 2 od tih silnih zhena izgledaju interesantno na slikama ova sto je je murkan u najavi =o) http://www.velikibrat.co.yu/data/Image/Sta...ovic_velika.jpg i ova mala, cenim da je u pitanju to dete sto je ale pomenuo...she's purdy ;o) http://www.velikibrat.co.yu/data/Image/Sta...zelj_velika.jpg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 ova prva na slici ima o.d.v.r.a.t.n.e. zube, a ova druga je lepa indeed :) Quote For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 prvi sam otvorio topic!!!!111ONE close the other one :PP Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 ova prva na slici ima o.d.v.r.a.t.n.e. zube, a ova druga je lepa indeed :) ja samo rekoh kako izgledaju na slikama...mada ja sam ipak zagovornik struje da je lepsha devojka sto ne izgleda super na statichnoj fotografiji nego jel lepsha na filmu/uzhivo...no da bi komentarisao ukucane na tom nivou treba da sednem i pogledam malo velikog brata =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Nemoj se srditi devojano mlada, siguran sam da ce vec u narednih nedelju dana ubaciti nekog novog ko ce biti musko, pa posle opet tako kroz koju nedelju i onda cete i vi imati koga da gledate. i to bosanca i crnogorca... :)) Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 realno po ovoj postavci trebao bi da udje neki dorcolac opaki sa lanchugom i sa tarzankom i reebok classic i bice akcije..i naravno crnogorac opaki je obavezan.. a mala beogradjanka je urnebesno dobra.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts