Dule_smor Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 Heh, konacno i ja odigrah HotS kampanju, ponako, meni je cak bolje od WoL-a:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Ništa, sad odgledaj "Esmeraldu" pa proveri je l ti i ona dobra :c Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 y u do dis vudy:c ma znam da je spanska serija, ja sam hejtovao jos vise wol zbog cheesy kraja, a sad su ga preterali, al jbga Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Nego je ri si igrao kampanju na max detaljima, to ti reci meni? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 11, 2014 Author Report Share Posted May 11, 2014 Of, pkako drugacije! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 11, 2014 Report Share Posted May 11, 2014 Money well spent! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 23, 2014 Report Share Posted May 23, 2014 Ako nekog zanima kako sam sabio kr gm lika :) 1 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Zeroxe abjuzeru! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 26, 2014 Author Report Share Posted May 26, 2014 zerox cheeser! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted May 26, 2014 Report Share Posted May 26, 2014 Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 7, 2014 Report Share Posted June 7, 2014 JD vs Stork BW showmatch > http://www.twitch.tv/taketv ne kontam nista :P Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
limsongeun Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 nisam pratio wcg adriu vec nekoliko godina, jel ce biti i ove godine starcraft na wcgu? da li mozete da mi kazete ko su favoriti iz srbije ? pored beastyqt i zerroxa ? sve najbolje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 Ako se ja ne varam, WCG ne postoji vec par godina o_0 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
limsongeun Posted June 11, 2014 Report Share Posted June 11, 2014 (edited) hahah taj fazon.. hvala na infu! :) jel ima jos aktivnih igraca kod nas diamond+? Edited June 11, 2014 by limsongeun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown user 234 Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Preostala je jos nekolicina aktivnih - Graywarden, Lightsider, Poxon, sve master igrači, Gray mislim da se još drži u GM ligi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Meni je krivo sto se izgleda opet Beasty povukao. Uvek sam ocekivao da ce nesto napraviti jer definitivno zna da igra. Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
limsongeun Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 (edited) Voleo bih da igram sa nekima od njih. Ja sam nedavno krenuo da igram,2 meseca mozda.trenutno sam u mastersu planiram preko leta da doguram do gma iako je veoma tesko. Ako je neko zainteresovan za neki practice match neka ostavi svoj ID, Addovacu ga. Ja sam zerg igrach,iako ne bas najbolji drzim se tu I tamo :) poz Edited June 12, 2014 by limsongeun Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Litt Posted June 12, 2014 Report Share Posted June 12, 2014 Poceo si da igras pre 2 meseca i u masteru si? daj mi acc da vidim to cudo :) Quote ~~ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bliss Posted July 10, 2014 Report Share Posted July 10, 2014 konacno pojeftinili wol i hots! https://twitter.com/starcraft/status/487029558059601920 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E jebes baku Posted September 6, 2014 Report Share Posted September 6, 2014 da... gledam na sajtu gde obicno uzimam cdkeyove stoji 11e za HOTS, a WOL nisam upalio ima godinu dana pa me interesuje jel se isplati uzimati HOTS, kakvo je stanje u igri ? Quote fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted October 24, 2014 Report Share Posted October 24, 2014 WoL i HotS na akciji na G2A, po 10 evra svaki. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Jel umrla igra? Ja pre par dana uzeo Hots, cisto kampanju da obrnem, ali me sada svrbe prsti da malo igram i 1v1. Inace bas mi se svidela kampanja, uzivao sam igrajuci. Ima naravno minusa, koji su uglavnom kod mene neki momenti u prici. Same misije su mi bile bas zabavne. Odlicno mi je to sto je Kerrigan hero jedinica koja aktivno ucestvuje, mnogo mi je taj momenat obogatio gameplay (jebiga WC3 dete:D), kao i evolution pit koji je pun pogodak po meni. Jedva sam cekao evolution misije i posle toga regularne misije u kojima isprobavam nove jedinice. Jedino sto za potpuni ugodjaj preporucujem da se igra na hard, posto ja sam igrao na normal i prolazio sam kroz misije ko vruc noz kroz puter. To mi je pogotovo bilo fail u poslednjih par misija, cisto jer je taj poslednji otpor Dominiona ispao bas nikakav :D. A u periodu dok sam igrao sam bio ishajpovan d sam skroz zaboravio da promenim tezinu. Sto se achievementa tice, na 60% sam i svih 60% sam otkljucao bez ikakve namere, dakle samo igrajuci igru na normalu. Na tom broju ce verovatno i ostati jer ja i dalje ne vidim poentu achivementa u bilo kojoj igri :D. Doduse priznajem usmene achievemente koji su spontano zadavani medju gejming rajom po igraonama, "jel mozes da pobedis 7 kompova!!11" momenti :) 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 Pa i u starcraftu 1 si u kampanji vodio "hero" jedinice. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 12, 2015 Report Share Posted January 12, 2015 (edited) Znam, samo meni je upotreba heroja u SC2 bila mnogo bliza osecaju upotrebe heroja u WC3, nego osecaju upotrebe heroja u SC1 . Nekako u SC1 nisam toliko formirao armiju oko njih koliko sam to radio u SC2. Kerriganka leveluje 70 lvl-a, ima preko 20 abilitija koje dobijas sa levelom itd... Edited January 12, 2015 by Longli Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 Što se mehanika misija i generalno cele kampanje tiče, stvarno su se potrudili da maksimalno obogate gejmplej iskustvo, za razliku od scenarija koji kao da su pisali retardirani majmuni u saradnji sa Stephenie Meyer. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts