Jump to content

Da li imate legalan OS ?

Stator

Da li vam je OS legalan  

68 members have voted

1. 1. Sve jedno koji samo je pitanje da li je legalan

• Da!
      16
    • Ne.
      52

Recommended Posts

Imam legalan WinXP...moze se reci...

Situacija je bila sledeca: Negde u 4-toj godini srednje smo dobili donaciju od ne znam koga za novu rachunarsku uchionicu. Izmedju ostalog, svaki komp je imao legalan WinXP (sa sve CD-ovima i to)...

Ja: Profesorka, jel mogu ja da uzmem jedan ovaj WinXP, ionako cete pogubiti sve?

Profesorka: Ma uzmi, briga me.

Ja: Thx.

Tako da sad imam svoju kopiju [:)]

Dobra fora samo sto nemas legalan os, a mi furamo pirate obavezno cak i vistu

SENKA, IVKE

Imash poentu daki, ali jedan OS mozesh da prodajesh x puta, dok jedan burek mozesh samo jednom... :]

Ocesh da kazesh da je samo prva kopija OS prava,a ostalo nam prodaju govna? :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Ladno nisam video dakicine komentare ranije. Da, moj burek vredi vise od Windowsa. Ali ti ga nisi jeo pa pricas da nije :P

Isto bi bilo ko da ja napravim jedan burek, stavim ga u kopir masinu i kopiram ga x12873182736826871 puta pa prodam po istoj ceni, tvrdeci da moram da platim radnike koji ga prave a napravili su samo jedan. Plus M$-ov "burek" je em gori od mog, tesko se "vari", stalno ti treba nov " pribor" da ga jedes i velike su sanse da ima "bubasvaba" u njemu. Moj pojedes odma, usluga zagarantovana i nema bubasvaba. E zato 1/4 kosta 45-50 din.

Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje.

• 3 weeks later...