rusici Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Imam legalan WinXP...moze se reci... Situacija je bila sledeca: Negde u 4-toj godini srednje smo dobili donaciju od ne znam koga za novu rachunarsku uchionicu. Izmedju ostalog, svaki komp je imao legalan WinXP (sa sve CD-ovima i to)... Ja: Profesorka, jel mogu ja da uzmem jedan ovaj WinXP, ionako cete pogubiti sve? Profesorka: Ma uzmi, briga me. Ja: Thx. Tako da sad imam svoju kopiju Dobra fora samo sto nemas legalan os, a mi furamo pirate obavezno cak i vistu Quote SENKA, IVKE Link to comment Share on other sites More sharing options...
overkind Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 jok Quote ...Од рођења спремна стоји, мене чека моја рака, Да однесе све што имам у дубину у дубоку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) Ne. Jedino bi uzeo ako neko daje besplatno. Toliko ga cenim da vredi. znaci da je teze, odn. komplikovanije napraviti jedan burek nego jedan OS, jer ti burek, ipak nesto naplatis za razliku od OS-a koji treba biti besplatan. Edited September 20, 2007 by a new display name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Imash poentu daki, ali jedan OS mozesh da prodajesh x puta, dok jedan burek mozesh samo jednom... :] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Imash poentu daki, ali jedan OS mozesh da prodajesh x puta, dok jedan burek mozesh samo jednom... :] Ocesh da kazesh da je samo prva kopija OS prava,a ostalo nam prodaju govna? :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 burek mozes da prodas sto puta? samo ga napravi sto puta i kladim se da ce vise posla utrositi inzinjeri i programeri microsofta za os nego on za 1000 bureka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Ja sam stavio neki crack tako da mi kao sada kaze da imam legalan OS i mogu ko i ovi ostali da skidam sve programe sa microsoftovog sajata. A inace instaliran je ne legalni :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atomic Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Legalan Tiger na MacBook-u, pirat na PC-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Zar i linux racunamo pod os ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 Na poslu imam legalan os, kod kuce ne zato shto ne zelim da imam legalan os na ruskom Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted September 22, 2007 Report Share Posted September 22, 2007 Msdnaa je cudo, na kompu mi se nalaze legalni xp i vista. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Taj rad, samo što sam ja Vistu uzeo da se ne baci :) čujem da ova akademska može da se aktivira samo jednom :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Ladno nisam video dakicine komentare ranije. Da, moj burek vredi vise od Windowsa. Ali ti ga nisi jeo pa pricas da nije :P Isto bi bilo ko da ja napravim jedan burek, stavim ga u kopir masinu i kopiram ga x12873182736826871 puta pa prodam po istoj ceni, tvrdeci da moram da platim radnike koji ga prave a napravili su samo jedan. Plus M$-ov "burek" je em gori od mog, tesko se "vari", stalno ti treba nov " pribor" da ga jedes i velike su sanse da ima "bubasvaba" u njemu. Moj pojedes odma, usluga zagarantovana i nema bubasvaba. E zato 1/4 kosta 45-50 din. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 U jebote, to jeftinije nego u bg! Spakuj odma tepsiju sa sirom, daću ti adresu na PM :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 aha a isto je tesko napraviti jedan burek i jedan os? pa ih oba stavis u kopir masinu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Dobar burek nije lako napraviti!!1 Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
uveta Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Taj rad, samo što sam ja Vistu uzeo da se ne baci :) čujem da ova akademska može da se aktivira samo jednom :( Ja ovu furam negde od marta i bas sam nameravao da skoro odradim jedan reinstall, pa cu javim kako je prosla aktivacija posle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
47@mission Posted October 12, 2007 Report Share Posted October 12, 2007 underground windows xp pro sp2, sa hackom za obilazenje wga validationa i skidanje updateova na imacu tiger os x, kupicu najverovatnije leoparda, zato sto je komp mog caleta i koristi se pro Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts