Trans-Lucky Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 E nek jedu govna, em Smederevo, em nekakvi kampovi... Ionako se sa ovakvim manifestacijama nikad ne zna kako će proći što se tiče posećenosti, i umesto da stave u Beograd gde je 1. autobuska stanica 2. železnička stanica 3. civilizacija 4. manje cimanja za Beograđane, koji čine četvrtinu Srbije i tako obezbede veću posećenost (a smem da potpišem da više ljudi dođe ako se nešto dešava u Beogradu), sami sebi seku granu i pucaju u nogu. Inače Ensiferum je ekstra, nekakav viking metal. Al džaba kad nije u BG. Neću iz principa. Jebala ih Smedereva, Zaječari i tako ta mesta koja nit imaju Bog zna koliko stanovnika, niti vlada interesovanje za ovu muziku (što je jedan od razloga zašto je pukla gitarijada - da je bila u Beogradu, ne bi pukla). Ovde brate mili da napraviš sviranje u zemljane ćupove, neko će ti doći. I treba ugađati nama lenjima što nas zabole da idemo do autobuske stanice i kupujemo kartu, usklađujemo obaveze prema festivalu, organizujemo hranu, pare i spavanje... eno kako je na Bir festu bilo super, uveče na fest a preko dana radiš redovne poslove i aktivnosti, ko da nije fest. To je to.Kod usca sam za 10 min,imam sve na dohvat ruke i gledam prave bendove.GG NO RE Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 isho bih na judas priest,sodom i na at the gates. ako ne budem imao nekih vecih obaveza sedam u auto i dolazim:) Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 za prevoz iz beograda se javite meni...vozim ture po sedmoro, obaram sedista i pakujem vas u gepek kao sardine...for a chargable price:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 8, 2007 Report Share Posted December 8, 2007 Kod usca sam za 10 min From: Batajnica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 8, 2007 Author Report Share Posted December 8, 2007 cenim da se to sto je rekao odnosilo na voodooa, moguce da gresim :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 From: Batajnica Ne treba mi 2 sata interkontinentalnom raketom. Ne prdi. Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 dobro, lazo, i meni treba 10 minuta do ušća. mora da sam i ja iz bataje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trans-Lucky Posted December 11, 2007 Report Share Posted December 11, 2007 ti si sa kriptona :) Quote Svenevideći Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 priesti \o/ vidimo se tamo (malo kasnim, ali jebga :P) Quote Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
svesttenik Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Ljudi gde ima da se uzmu karte?I jel su jos uvek 4400 =) ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 16, 2007 Author Report Share Posted December 16, 2007 http://www.yumetal.net/karte/customcontact.php izgleda da su i dalje 4400 :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted December 21, 2007 Report Share Posted December 21, 2007 da je u beogradu isao bi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spu [RuR] Posted December 22, 2007 Report Share Posted December 22, 2007 pet dana alkoholisanja i metala? I to u drugom area code-u! A MUST DO ja sam sebi obezbedio kartu Quote Everytime I cross the line I push the boundaries out a little... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted December 22, 2007 Author Report Share Posted December 22, 2007 da je u beogradu isao bi jbg, lajf iz krul ven jur gik. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobkilling Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Registrovao sam se samo iz razloga da neke odredjene osobe nesto pitam. KOJI VAM JE KURAC BRE, BEOGRADJANI? UFURANI STE U PICKU MATERINU, "ZASTO U SD, ZAZTO NE U BG"? KAKO STE ZELJNI PICKA VAM MATERINA, JEL' TREBA MI OSTALI I GOVNA DA JEDEMO A VAMO DA DAMO SVE?! FESTIVAL JE U SD, I U SD I U OKOLINI IMA FANOVA. ZASTO UVEK SVE U BG? ZATO STO SI TI NAVEO NEKE RAZLOGE? JEBO TE CEO BEOGRAD I TREBA FESTIVAL DA BUDE U SMEDEREVU. PUTUJ TE I VI MALO STA VAM FALI? JEL' VAS NEKO CEKA DA IZADJETE VAN BG DA VAS UBIJE, CE DA TI OTPADNE NOGA? BUNITE SE ZA SVE, KAKO STE RAZMAZENI JBT TO NIJE NORMALNO. NIJE NI CUDO STO SVI GOVORE DA SMO NAJGORI NAROD KAD JE BG GLAVNI GRAD A NJEGOVI STANOVNICI SVE BUDALE DO BUDALE. VI STE BUDALE JEBALE VAS PARE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Pička tebi materina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 (edited) KOJI VAM JE KURAC BRE, BEOGRADJANI? UFURANI STE U PICKU MATERINU, "ZASTO U SD, ZAZTO NE U BG"? KAKO STE ZELJNI PICKA VAM MATERINA, JEL' TREBA MI OSTALI I GOVNA DA JEDEMO A VAMO DA DAMO SVE?! FESTIVAL JE U SD, I U SD I U OKOLINI IMA FANOVA. ZASTO UVEK SVE U BG? ZATO STO SI TI NAVEO NEKE RAZLOGE? JEBO TE CEO BEOGRAD I TREBA FESTIVAL DA BUDE U SMEDEREVU. PUTUJ TE I VI MALO STA VAM FALI? JEL' VAS NEKO CEKA DA IZADJETE VAN BG DA VAS UBIJE, CE DA TI OTPADNE NOGA? BUNITE SE ZA SVE, KAKO STE RAZMAZENI JBT TO NIJE NORMALNO. NIJE NI CUDO STO SVI GOVORE DA SMO NAJGORI NAROD KAD JE BG GLAVNI GRAD A NJEGOVI STANOVNICI SVE BUDALE DO BUDALE. VI STE BUDALE JEBALE VAS PARE potpisujem(iako ce covek, nazalost, popiti ban ) sve osim psovki* Edited January 25, 2008 by Italiano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobkilling Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ko je umro i tebe postavio za oranizatora metal koncerata u srbiji voodoo? ako niko nije umro cuti. tako me boli kurac za bann, samo sam doso da kazem to sto sam imao Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrimEviL Posted January 25, 2008 Author Report Share Posted January 25, 2008 pogresno si me razumeo, ja podrzavam tvoj stav apsolutno, samo sve je to moglo sa manje psovki, sa vise takta i bez capsa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 rofl iskuliraj dechko, pogotovo shto si sve pisao bez ikakvog razloga, koliko se secam vecina ljudi je pisalo da je ok i da treba da bude shto vishe festivala izvan bg-a. budala koje misle drugachije ce uvek biti Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobkilling Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) italiano nisam mislio na tebe nego na voodoo-a. ma nemam pojma zasta je vecina. samo sam hteo da dam svoje misljenje za te neke ufurane beogradjane. "nemam pare buhu, ocemo koncerte u bg buhu" ej uvek ima da se zaradi neka kinta tu i tamo. nece niko s neba da ti dodje u goste da ti ponudi posao. Edited January 25, 2008 by jobkilling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 Kintu zarađujem, fala na pitanju, i ne pada mi na pamet da je trošim na autobuski prevoz i sendviče i pljeskavice po kioscima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jobkilling Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) ko da se svaki dan organizuje ovakav festival. ti bas toliko zhao para? ma bas me briga, radi shta ocjes sa svojim parama, samo nemoj da kenjash kako je glupo da se nesto organizuje van bg. Edited January 25, 2008 by jobkilling Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 (edited) Žao mi je para zato što već pucam pedes evra na Legacy Fest. I sad treba da istresem dodatnu stotku na kartu, prevoz, hranu i smeštaj u Smederevu, odakle bre? Jesam ja ovde neki student umetnosti ili šta? I da postavim kontrapitanje: što je tebi teško da dođeš u BG? Ovde bi, pored festivala, mogao da vidiš još gomilu stvari i odlično da se provedeš. A šta ja to mogu još da vidim u Smederevu, osim tvrđave koja postoji i ovde? Edited January 25, 2008 by voodoo_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 vudu protestujem u ime studenata umetnosti! Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts