banman Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 aaa, znachi ti si taj iz "G17" Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnn1e Posted September 15, 2007 Author Report Share Posted September 15, 2007 Sto je eto meni nelogicno, ako ona cuti o tome onda joj se svidja sto opet znaci da je kurva a sa kurvom mozes da budes samo zbog jedne stvari. U pravu si normalno. Dobra ideja statore. Moze lock, videcu vec sta cu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 mene cimaju nepoznati brojevi,a i cesto me zovu i pevaju mi u slusalicu i da,zenski su glasovi to je zato sto sam lep mogu da se potpisujem tjzssl Yeah, right! Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Moze lock o neee :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 a brate, zamisli da je neki lik poznanik (tipa znamo se i znam da je to tvoja riba, ali nemamo ic adrz founz). e onda treba da vidi ko je i da ga smesti pola godine u bolnicu, pa kad izadje jos pola i dosta:) nekad sam mislio da ih treba oboje pustiti da se kupaju u svom necovjestvu te prezreti dve spodobe, ali sto sam stariji i ekspirijensd sve sam vise za lomljenje kolena i slicne stvari:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ali decko nije kriv, decko je samo hteo da jebe. ribi treba slomiti noge :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zba Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Jel si video neki nepoznati bajs u dvoristu ili ispred zgrade? [:D] A inace, kad te zove delta ili tako nesto, uvek se ostavljaju podaci!!!!!!! Quote grinder says: eo bas sam sad izmikrovao demona 6-icu grinder says: :) grinder says: i uspeo sam .... grinder says: NE! ` Nemanja Recoba ` says: :D grinder says: realno i am kad ukljuci ulti maltene isto shiba? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ali decko nije kriv, decko je samo hteo da jebe. ribi treba slomiti noge :D ako ne poznajes lika, oterati ribu u picku materinu, a lika voditi na pivo:) ako poznajes lika, pucati mu u kolena, a ribu oterati u picku materinu:) ribama ne lomis noge zato sto si dzentlmen:) sto se tice topica, mi ne znamo njene reakcije, mozda dodje sutra da se pozali dzoniju da je smara neki lik, a mozda i ne:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 meni je to sve jadno. jednostavno dodjes kod ribe i kazes joj "e cao", okrenes se i odes. to da trazis lika, da ga bijes i slicno, bez uvrede ali to su decije fore. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Brate poslusaj Jovanu.Kad si joj vec kopao po fonu (sto nisi trebao) porazgovaraj, ako vrda bezi laze oteraj je u pm.Najbolje javno ponizenje.Pred roditeljima njenim donosi bambi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Najbolje javno ponizenje. Jel da je skine i prošeta golu ulicom? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteX Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ako imas telefon sa symbianom imash program koji se zove "black list".. Quote ------------------------------------------------------------------ ....Watch the master. Follow the master. Be the master.... ------------------------------------------------------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 meni je to sve jadno. jednostavno dodjes kod ribe i kazes joj "e cao", okrenes se i odes. to da trazis lika, da ga bijes i slicno, bez uvrede ali to su decije fore. dobro, onda sam ja postao dete sa dvaes i nesto godina, a ranije sam bio odrastao:) ako ne znas lika, onda nista, naravno, ali ja sam ti sad ortak i smaram tvoju ribu, e onda mi treba polomiti kosti, ako mi ti ne polomis, ja cu sam sebi:) Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ne vudu brate, vise sam mislio pred ljudima koji je poznaju, u zajednickom drustvu i sl, i to POD USLOVOM da je riba uopste nesto uradila, mozda je samo bezazleno flertovala ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 Ma zezam se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 flertovanje je bezazleno ako prizna. ako krije onda nije! -rimuje se, hou hou, ja sam lep Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
skrimke Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 ja ne kapiram i dalje, je l' je fazon nesto muvao, ili kao sto si rekao, uznemiravao npr. gotova si kurvo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted September 15, 2007 Report Share Posted September 15, 2007 dobro, onda sam ja postao dete sa dvaes i nesto godina, a ranije sam bio odrastao:) ako ne znas lika, onda nista, naravno, ali ja sam ti sad ortak i smaram tvoju ribu, e onda mi treba polomiti kosti, ako mi ti ne polomis, ja cu sam sebi:) pazi da ja ne znam lika i da mi to uradi riba koju fazon volim i furam dugo sa njom, ne do bog da planiram da je zaprosim ili nesto slicno, bilo bi mi tesko ali bi bio negde u dubini srca srecan jer znam da je kuja. liku bi platio pice sto mi je to pokazao. ok. hipoteticki receno da mi to uradi lik koga "poznajem" isto je kao slucaj iznad. takodje hipoteticki receno da mi to uradi lik koga smatram "drugom/prijateljem/pobratimom", bilo bi mi teze ali time sam naucio dve stvari. a) da je riba kuja b) da mi taj covek nije "drug/prijatelj/pobratim" vec da je obican govnar sto je opet dobro, jer to je realno gledano decija prica, zamisli da treba da otvoris firmu sa nekim covekom za koga se kasnije ispostavi da je takav? znaci u tom slucaju samo dodjes i kazes "zdravo tjao" ali ne platis nikome pice, vec sam odes u neku kafanu i sa ortacima se iskrivis kao mache, i potom sledi muvanje svega sto je zensko i hoda na dve noge(makar jedna od istih bila i drvena noga) Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 U pravu si normalno. Dobra ideja statore. Moze lock, videcu vec sta cu ma nema sad lock sad morash da nam isprichash i kraj priche Quote oO Â Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 pa taj rad, ja bih tako uradio i uradio sam to vec par puta (bas me oce, a?):))) i bas zbog toga sam presao na dark sajd, znaci, sledeci put ako mi se to desi, lomim kolena sa unutrasnje i sa spoljasnje strane za svaki slucaj:) i to metalnom bejzbolkom:) naravno, sve se odnosi na lika koga znam. jer pazi, u jednacinu 'lik je djubre, riba je kucka' lako mozes da ubacis i 'njega boli kurac sto je djubre, nju boli picka sto je kucka, a oboje ih boli kurac sto sam ih ja prezreo i sto mene boli kurac':))) mislim, neke stvari se jednostavno ne rade, ti ne muvas ortacima ribe, tacka. ako to radis, sledi kazna:) tj ne mora, ali sto da ne? nije bitno da li je riba kuja, ishod je nevazan, ali njegov postupak je za lomiti kolena i to je to. sad, da li je to na kraju krajeva dobro, ti neces biti s kujom, otarasio si se skota ortaka i te stvari, to je malo visa filozofija:) kad neko ubije nekog ide u tvorza, nece na sudu da mu kazu 'e djubre jedno, pu, ajde sad idi kuci i stidi se i da znas da te svi u ovom sudu preziremo ha!'. takodje, niko ga nece osloboditi ako je ubijeni lik bio skotina. Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 ovaj dulio ima pravo. u fazonu, nju boli kara za tebe jer te vec i varala, a ortaka boli kara cim je mogao to da ti uradi. mora se onda nesto odraditi da ih (ga) ne boli samo kara ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 jedini problem u toj analogiji je što niko nije tebe proglasio za sudiju, porotu i dželata. nego, dule, je l' kul navatati ortakovu bivšu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 [index]Majku mu bozju!![index] Ivane ako je bivsa nije mrtva za ostatak sveta. Pravo je pitanje, ako je bivsa zasto bi nekom to smetalo osim ako je ona raskinula a ne on. Onda ako on pati zbog toga a jada se drugaru ili drugar zna za to a on ipak obrne ribu e tek onda je taj "drug" smrda. A ako osecanja vise nema, osim naravno onih zaostalih tipa "Ufff, dobra treba bila, mogli smo jos jednom" ili seljackih "Ona treba da pati zbog raskida dok ne osedi", kao sto rekoh ako osim toga nema onih "Jos je volim i patim za njom" e onda je riba slobodna lovina. Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 govori se ovde o skidanju ortakove ribe. riba je sad sa tobom, seth fixom, a tvoj najbolji drug pera je jebe dok ti ujutru u 5 mesis strudle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pekarman Posted September 17, 2007 Report Share Posted September 17, 2007 (edited) Ti bi stvarno mogao da procitas pa razmislis pre nego sto napises nesto. Nisi vise mali, ovde si sta ... godinu i po dana. Moj se odgovor odnosi na ono sto je Ivan_ napisao a on je bar ocigledno naglasio da je u pitanju "bivsa". E sad mozda ti imas njega na ignore pa ne vidis :) Edited September 17, 2007 by Seth Fix Quote Ljudi se dele na optimiste i one koji znaju bolje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts