_Gotti_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 nestanak resorsa i to je to po meni ... mada izmislice valjda nesto ... Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Dajte jos hipoteza jbt... Draze mi je ucit ovde nego iz knjige :D Moja pretpostavka : Drmnuce nas neki zalutali kamencic iz svemira i necemo znat gde smo... nastace haos na zemlji i to je to... Bar bi meni tako bilo gotivno nego da se pokoljemo zbog vode svi xP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 20, 2007 Author Report Share Posted September 20, 2007 NE bre meni biash bili gotivniji gerila ratatovi zbog vode,dodushe smorio bih se ako bi pocheli da se gadjaju nukovima jer je to stvarno rsmo Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 21, 2007 Report Share Posted September 21, 2007 ^ nisi ispao kul sa ovom izjavom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 22, 2007 Author Report Share Posted September 22, 2007 Zar sam trebao? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 nisam video neki drugi smisao pisanja tog posta :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 23, 2007 Author Report Share Posted September 23, 2007 nisam video neki drugi smisao pisanja tog posta :( Kao odgovor na zadnji post pre mog? Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Po zoni sumraka trebali smo da umremo josh dve 'iljadite, nikome vishe ne verujem! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 bolje čitaj treće oko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 23, 2007 Report Share Posted September 23, 2007 Necu, trece oko je uvek u pravu, a ne mogu josh da podnesem istinu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Relano ako krene neko sranje ja pravac u jakovo po oruzje sa jos par drugara... B Kosa ima strateski polozaj, ima i zemlje da se uzgaja hrana, visko zgrade za omstarenje Bice to moja grofovija ja cu biti nalsedni vladar a naravno uzimacemo porez od ovih pedera iz Blokova da ih ne bombardujemo topovima:) Banja sve sma ispalnirao!!!! braaatee... bezaninac moze da dodje u kblo samo da odradi sklekove... Quote jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
prota_ Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 Po zoni sumraka trebali smo da umremo josh dve 'iljadite, nikome vishe ne verujem! po zoni sumraka , sloba je treba da vlada svetom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leeroy Jenkins Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Bin Laden ima da unisti WoW servere i doci ce do nereda i masovnih samoubistava. Salu na stranu najverovatnije neki asteroid. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted October 8, 2007 Report Share Posted October 8, 2007 Delimichno vezano za temu. Pre koji dan sam se nakanio da odslusam The Universe In A Nutshell od Hawkinga. E sad, zadnji deo cele price interesatan, gde Hawking daje svoje vidjenje buducnosti: kolonizacija suncevog sistema, nadogradnja ljudi, ubrzanje evolucije od strane ljudi, optimizacija ljudskog tela itd. Naravno, pod uslovom da se ne ostvare oni cesto pomenuti "trivijalni" momenti. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts