Lucky Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 i braon majice (koje su so last year) Ja imam dve braon majice :(( Jedna je iz Guild Warsa :(( A ne bih da ih bacim, sta da radim? Da sacekam jedno 5 godina da dodju ponovo u modu? :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) TO TO !!! 12 GODINA: jbj!!! btw 15 godina ima mala. pishe da je 92. a fotka joj je od letos... (a i ja bih se vec zabrinuo za sebe kad bih skontao da bih jebo klinku od 12 leta) Kada neko za godinu dana otvori temu "najbolji topici rur-a", pored kristine, seticu se i ovoga OMG dajte link za kristinu... NE ZNAM DA KORISTIM ARHIVU! Edited September 20, 2007 by pr0seqtR Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Ja imam dve braon majice :(( Jedna je iz Guild Warsa :(( A ne bih da ih bacim, sta da radim? Da sacekam jedno 5 godina da dodju ponovo u modu? :) Ma smislicemo vec nesto :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Zato sto ti sad mislis da je to kul kao sto su 90tih mislili da su kul sto uvlache jakne u kappa trenerke ... Modni trend postoji za ljude koji nemaju ukusa da se sami obuku pa pratjenjem trenda izbegavaju da se imalo razlikuju od milion drugih koji to isto rade cime dolaze u poziciju mase i samim tim opravdanja stila. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) Al shvatas da si i ti u nekom fazonu i da je na tebe izvrsen neki uticaj, ili hoces da kazes da se ti skroz specificno oblacis i da nema coveka koji je obucen kao ti? edit:Ako dozvolish, mislim da se secam jedne tvoje slike sto si okacio, imao si skejterske patike, neke pantale sa dzepovima sa strane i gore neku majcu. Pa takvih u gradu vidim vishe od "fensi" likova, sto opet znaci da si i ti samo lik iz mase isto obucenih i da po tvojoj prici nemash ukusa? Edited September 20, 2007 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Ah da i jedno pitanje za Dakicu... Sta je bilo sa onim sto si trazio mohijevu adresu sa namerom da dodjes da ga bijes ili sta vec? marinice, nesrećo i zasto ako neko prati trenutni modni trend znaci da neko nema ukusa? ovo i mene jako zanima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 nije da nema ukusa, ali zar si zaista toliko nejedinstven i konformista pa da mislish da je kul samo ono sto neki lik u parizu/milanu/londonu odredi i kaze fabrici u kini da isfabrikuje u 100 000 primeraka? i zar ti se ukus zaista menja sa svakom jesen/zima kolekcijom i fensi reklamom na tv-u? jesi li ti osoba ili potroshach? Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ^ Verujem da jako malo ljudi uopste bash tako prati modni trend... To je vec glupavo, ja sam recimo uvek gledao da se po oblacenju izdvajam iz mase i uvek sam nosio ono shto meni prija i u cemu se osecam dobro. Npr. ove godine je bila hit orza boja, ali je meni to odvratno i ne svidja mi se i naravno nisam nosio... A ne vidim sta je lose u tome da nosis stvari koje se tebi svidjaju, bile one u trendu ili ne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 nije da nema ukusa, ali zar si zaista toliko nejedinstven i konformista pa da mislish da je kul samo ono sto neki lik u parizu/milanu/londonu odredi i kaze fabrici u kini da isfabrikuje u 100 000 primeraka? i zar ti se ukus zaista menja sa svakom jesen/zima kolekcijom i fensi reklamom na tv-u? jesi li ti osoba ili potroshach? Dok su svi koji se oblace prateci alternativne pravce jako jedinstvei i nekonformisti ? :) Nije da mi se svidjaju bas iste stvari kao Longleyu, i one patike oko kojih je pocela rasprava su mi skroz retardirane... ali smoriste coveka bezveze skroz Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Nije da mi se svidjaju bas iste stvari kao Longleyu, i one patike oko kojih je pocela rasprava su mi skroz retardirane... Znam da sam smorio, ali moram jos jednom da se ogradim, te patike su mi odvratne na muskarcu i ne bi ih nikad nosio, na ribi moze biti kul... Cisto da neko ne pomisli da nosim srebrne patike lol :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Eto ja lichno nisam video nikoga u gradu sa istom majcom, istim lonama i istim patikama koje ja nosim, a ti nadji slikaj pa okaci. I to je krajnje nebitno jer ja nisam video na nekome to sto nosim vetj sam ishao i gledao sta se meni svidja i to kupio. Ja te "skejterske patike" koje su tebi verovatno sve iste jako teshko nadjem da mi se svidjaju, dok zlatne i srebrne o kojima pricamo imas u svakoj nike radnji i sve te ribe nose skoro identichne patike. I ne nisam u "nekom fazonu" jer se ne oblacim ni po muzici koju slusham, ni po mestima na koja izlazim, ni po hobijima kojima se bavim ma kolko to teshko bilo tebi da razumesh. Chak stavishe mi idu na kurac stilski pravci bazirani po ovim stavkama. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Znam da sam smorio, ali moram jos jednom da se ogradim, te patike su mi odvratne na muskarcu i ne bi ih nikad nosio, na ribi moze biti kul... Cisto da neko ne pomisli da nosim srebrne patike lol :) To sto bih ja jebao neku koja nosi srebrne patike i dalje znaci da su mi patike odvratne, ali bih je naterao da ih skine, jbg :D Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) ne, naravno ni da "alternativci" poput skinsa, metalaca, darkera, hopera (ne znam kako da definishem transere jer dop nije i modni stil ;) ) nisu manje konformisti Edited September 20, 2007 by iguana Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Ako pogledamo sta su sve ljudi na ovom topiku pricali, opterecenost odevanjem je sveprisutna. To ne govori u prilog niti "urbanom", niti "fensi", niti "underground", i sl. tipu oblacenja. Prosto je neverovatno, takodje, kakav nivo argumentacije se nudi, da se ide do pojmova kao sto je "normalnost". Treba biti realan, ako je nekom oblacenje smisao zivota, onda je to ok i obrnuto. Ne vidim potrebu da neko nekom dokazuje ispravnost svog stila oblacanja, mislio sam da smo takav oblik diskriminacije i predrasuda prerasli. Bio je jedan topik ranije oko oblacenja za posao, ako se ne varam, dignite to, da ne gubimo vreme. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 nemoj da ga dizemo molim te ... tu ce tek krv da padne :D Treba biti realan, ako je nekom oblacenje smisao zivota, onda je to ok i obrnuto. Ne vidim potrebu da neko nekom dokazuje ispravnost svog stila oblacanja, mislio sam da smo takav oblik diskriminacije i predrasuda prerasli. Ponekad se zapitam dolazimo li na isti forum ;) Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Eto ja lichno nisam video nikoga u gradu sa istom majcom, istim lonama i istim patikama koje ja nosim, Pa ni ja nisam video ni jednog lika obucenog kao ja, pa opet ti kazes da se pokoravam modnim trendovima :) vetj sam ishao i gledao sta se meni svidja i to kupio. Pa jebem mu misha, a sta mislis da sam ja video na nekom liku i kao u do jaja ocu ja isto ovo Ja te "skejterske patike" koje su tebi verovatno sve iste jako teshko nadjem da mi se svidjaju, dok zlatne i srebrne o kojima pricamo imas u svakoj nike radnji i sve te ribe nose skoro identichne patike. Pa ja isto patike trazim po 3 meseca zato sto su sve lose. A indenticne su tebi, jer te boli kurac za razliku kao sto su nekome sve skejterske iste I ne nisam u "nekom fazonu" jer se ne oblacim ni po muzici koju slusham, ni po mestima na koja izlazim, ni po hobijima kojima se bavim ma kolko to teshko bilo tebi da razumesh. Ok, shvatam ja tebe, meni je samo zao sto ti neces da shvatis da se ja isto oblacim kako se meni svidja, ne idem po gradu gledajuci kako je ko obucen i onda odem da trazim te iste stvari, i nema veze sto se ne oblacis po nekoj "etiketi", ali opet ti za nekog lika u treshi ces izgledati isto kao svi tako obuceni ljudii, kao sto tebi svi "fensi" ljudi izgledaju isto, to je poenta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 longlija je bas u srce pogodila ova tema ;D nikad ga nisam video da se toliko rapsricao na jednom topicu :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Ovaj Bjeli me prati!!! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 provaljen sam :( Quote web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 izdao si hardcore komshija, samo u obutji onako na brzaka u shteku u paviljonu posle pive sa ortacima :)) modni trendovi postoje da bi se odetja prodavala, odetja se prodaje da bi kreatori/dizajneri/proizvodjachi zaradjivali pare. pratjenje trendova blindly govori da nemash ukusa i svoje ja ili da si extra eksponirana javna lichnost i da morash da se pokazhesh u svetlu toga da pratish i trendove u modi. odetja se bira prema sopstvenom fizichkom izgledu i filingu ako tebi neshto dobro stoji i osetjash se prijatno u tome onda to treba i da nosish bez obzira na modu. ukus znachi uklopiti delove odetje na sebi da ne izgledaju napadno (sem ako to nije cilj), da se ti osetjash prijatno u njoj i da generalno lepo izgledash u smislu da ti te boje lepo stoje (boja ochiju, boja kozhe, boja kose, debljina, visina) i da kroj prati tvoju liniju tela. znachi radi se o dva smera: o tome kako ti vidish sebe i kako zhelish da te drugi ljudi vide. naravno postoji neshto shto se zove i dress code koji overrajduje to u chemu je tebi prijatno (i ostalo) i nametje ono shto je drushtveno prihavatljivo al tvoj izbor je da mozhesh da ne odesh na ta mesta. naravno ovo je sve zdravorazumsko razmishljanje (valjda) normalne (i valjda odrasle) osobe. iz njega su ekstrapolirana gluposti kao statusni simboli, pripadanje odredjenoj skupini ljudi, nametanje ukusa, marketing pritisak i slichne stvari. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 @mohi i igi: zapravo se pitam zašto se u tom hejtovanju trenda ide toliko daleko da više nije kul imati makar jednu stvar koja se trenutno smatra modernom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 Pa ni ja nisam video ni jednog lika obucenog kao ja, pa opet ti kazes da se pokoravam modnim trendovima :) Pa jebem mu misha, a sta mislis da sam ja video na nekom liku i kao u do jaja ocu ja isto ovo Pa ja isto patike trazim po 3 meseca zato sto su sve lose. A indenticne su tebi, jer te boli kurac za razliku kao sto su nekome sve skejterske iste Ok, shvatam ja tebe, meni je samo zao sto ti neces da shvatis da se ja isto oblacim kako se meni svidja, ne idem po gradu gledajuci kako je ko obucen i onda odem da trazim te iste stvari, i nema veze sto se ne oblacis po nekoj "etiketi", ali opet ti za nekog lika u treshi ces izgledati isto kao svi tako obuceni ljudii, kao sto tebi svi "fensi" ljudi izgledaju isto, to je poenta... Pricamo o ribama koje nose zlatne/srebrne patike, a ne o tebi osim ako se nisi pronasao u mojim postovima? To sto si umesao mene je tvoj nachin diskutovanja ali ja pricham o ribama koje nose zlatne/srebrne patike. @mohi i igi: zapravo se pitam zašto se u tom hejtovanju trenda ide toliko daleko da više nije kul imati makar jednu stvar koja se trenutno smatra modernom. Konkretno je pricha o veoma kichastom predmetu kao sto su zlatne/srebrne patike mada one obichno idu u paketu. Niko nije rekao da nije ok uzeti neshto iz trenutnih trendova jerbo svaki izrodi makar neshto gotivno. Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 (edited) Ok, vishe je smorilo, moze zavrsna rec pa da se razilazimo :) Dakle, drustvo oko sebe nikada nisam birao po parama, po oblacenju, vec po tome kakvi su ljudi... Imam drugare u treshama, imam drugare metalce (i to bash dobre, da vudu:)) imam drugare koji se oblace po poslednjoj modi, imam drugare koje boli kurac sta imaju na sebi, i uvek me je bolelo kurac jer ako je njemu lepo, meni je josh bolje, ali sam kontao da su i ostali ljudi takvi a ovde sam se uverio da se mnogo furaju stereotipi po tome kako je neko obucen, zato sam i usao u raspravu, jer sam hteo da objasnim da zato sto se neko olaci fensi nije manje pametan ili los covek, da riba koja je fensi nije uvek sponozorusa sa dva grama mozga koja slusa grand paradu... Kada je rec o ribama, to sam vec rekao sve sto moze da se kaze, ALI, jedno su drugari i drugarice a drugo je devojka, vec sam rekao kako treba da izgleda i sta treba da radi, sad vi to zovite, fensi, normalna, sa stilom, skrnava, kako god, ali to je moj izbor i vi tu nemate shta da se pitate. Jer drugar je bitno samo da ti lezi kao osoba, dok devojka je ipak tvoja bolja polovina i vashe slaganje i veza zavisi mnogo vishe od toga da ti samo lezi kao osoba (to su onda drugarice)... Takodje do sada nisam video da se neko omalovazava zbog njegovog ukusa u devojku, u mom drustvu je uvek vazilo pravilo da je bitno da se onome ko je sa devojkom ona svidi, ostale realno treba da boli kurac, pa nisu oni sa njom i sto je najbitnije, nikad se niko nije zajebavao jer mu je devojka ovakva ili onakva, fensi, skrnava, metalka, reperka, klinka, matorka, jednostavno to je njegova devojka, njegov izbor, njegov zivot... On ostaje isti onaj sa kojim sam se druzio... Ja uopste ne vidim relevantnost izbora ribe sa time kakva je on osoba... edit ako se setim josh. :* svima Pricamo o ribama koje nose zlatne/srebrne patike, a ne o tebi osim ako se nisi pronasao u mojim postovima? To sto si umesao mene je tvoj nachin diskutovanja ali ja pricham o ribama koje nose zlatne/srebrne patike. Nisam se ja nashao prozvan, ti si poceo da mi objasnjavash kako ti kupujesh stvari, koji su ti kriterijumi, ja sam samo hteo da ti objasnim da koliko smo razliciti po oblacenju toliko smo isti zato sto oboje biramo ono sto se nama svidja, tesko nalazimo patike i ne pripadamo ni jednom "stilu" oblacenja Edited September 20, 2007 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 ja sam kupio leptir mashnu,jel to moderno? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 realno, mladić vam je svima očitao lekciju, i treba da mu se zahvalite. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts