tomkeus Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Magija superprovodnika i Majsnerovog efekta Dinamičke forme od ferofluida Ferofluid I na kraju, šta sve možete sa šamponom Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 Lepi su ali posle nekog vremena svi pochinju da smaraju osim ovog sa shamponom koji me iz nekog razloga napaljuje :) Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 9, 2007 Report Share Posted September 9, 2007 pa jedino je shampon lepo objasnjen...i plus ima muzike... dosadno je da gledas clip od po 3-4-5 minuta,bez muzike i ikakvog objasnjenja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomkeus Posted September 10, 2007 Author Report Share Posted September 10, 2007 (edited) Izgleda da sam se uzalud ponadao da će neko možda malo prelistati vikipediju i saznati nešto novo. Ipak ću morati sam da nešto napišem. Edited September 10, 2007 by tomkeus Quote You're all gonna die. Then you'll be dead for way longer than you're alive; like, that's mostly what you're ever gonna be. You're just dead people that didn't die yet... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 We apologize for our ignorance mighty guru. Quote [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 au, super je ovo. Ferofluid izgleda kao neko cudoviste ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Ovo su stvari neke ultra mega giga ;) Lep je shampon :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Izgleda da sam se uzalud ponadao da će neko možda malo prelistati vikipediju i saznati nešto novo. Ipak ću morati sam da nešto napišem. ja sam izguglao i skontao za ferofluide i donekle za tečnost koja skače (verovatno zato što ne znam engleske prevode za pojmove kao što su viskozitet i površinski napon, a mrzelo me je da baš toliko guglam :)), ali ovo sa magnetizmom i superprovodnicima sam shvatio ko ciga matematiku ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Member Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Prvi klip i zadnji su odlicni. :D 2. i 3. onako zato sto nemaju zvucnu podlogu, a dugo traju. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banman Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Meni je jedino interesatan Meissner-ov effekat, kontam u chemu je fora. Joj kad se setim kakve sam teorije ima na temu superprovodnika, mada ova mi nikad nije ni pala na pamet. Kao i uvek, sve spadne na verovatnocu da neko proba nesto sa jednom namerom, a zavrshi sa nechim potpuno nevezanim i mnogo fascinantnijim. Quote Ladies and gentlemen, Frank Sinatra Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 Zapanjen sam! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 ja sam izguglao i skontao za ferofluide i donekle za tečnost koja skače (verovatno zato što ne znam engleske prevode za pojmove kao što su viskozitet i površinski napon, a mrzelo me je da baš toliko guglam :)), ali ovo sa magnetizmom i superprovodnicima sam shvatio ko ciga matematiku ;) OVo me podesca na shtreberski fazon iz osnovne shkole:"Uchiteljice,uchiteljce videte ja sam jedini uradio!" :P Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilauda Posted September 10, 2007 Report Share Posted September 10, 2007 woooooow :O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 OVo me podesca na shtreberski fazon iz osnovne shkole:"Uchiteljice,uchiteljce videte ja sam jedini uradio!" :P bravo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts