Sasuke-kun Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 (edited) dakle da skratim, alttabovo sam se iz wowa i primetio da je slika MNOGO tamna... u wowu se nista ne vidi, u windowsu se vidi ali napreze oci jebiga... pokusao sam da ugasim monitor na par min - nije pomoglo pokusao sam autoadjust na njemu da kliknem - nije pomoglo po settingsima sam cackao boje , osvetljenje , kontrast , gammu , ni to nije pomoglo BELINEA 22" TFT WIDE ekran ... :S hvala unapred edit na monitoru je bilo u opcijama Recall osvetli mi ekran , ali previse , i nekako su boje prejake ... u WoW-u ne radi ta opcija :S pa je idalje pretamno Edited August 30, 2007 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeuS I M@XImuS Posted August 30, 2007 Report Share Posted August 30, 2007 Ako si sve to pokusao zasto se bakces ? Imas garanciju - idi reklamiraj. Belinea mi se nije dopadala ni pre (odprilike) 9 god kada se pojavila na nasem trzistu jer je bilo dosta reklamacija (poprilicno su se pregrejavali). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 A i bila je dovoljno jeftina tako da odmah znas da nesto tu nije u redu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 A možda drajver za grafičku nije lepo prebacio profil za osvetljenje iz 3D u 2D mod? Ono kao kad nasilno ugasiš Kvejk 3, pa desktop ostane svetao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 (edited) EDIT: HVALA NA ODGOVORIMA @ maximus --- to mi je last resort. monitor radi evo 2 meseca ce sad jos malo @ lucky --- 320 eur jebiga... znao sam da je trebalo uzeti samsung 20" :( ali neee meni se digao na dodatnih 2" za iste pare :S greedisntgood @voodoo dadada secam se tih quake3 dana htelo je to da jebe, stavio sam drajvere nove (skinuo sa nvidia sajta) pre 2 nedelje... da ih rollbackujem ili kako to da namestim?? ok malo sam tweakovo nvidia color correction (brightness , gamma itd...) i dobio sam stanje priblizno onom koje je bilo pre iznenadnog prs-a :S u world of warcraftu i windowsu rad je podnosljiv, slike gledam ok, ali video klipovi sad prave problem. previse je tamno sve. probao sam da pojacam svetlost na maximum i da smanjim na minimum dok se film pusta ali film ostaje taman kakav je bio a menja se samo okolina... instalirao sam CCCP codec skoro i nisam imao problema, playeri - realplayer i windows media player classic Edited August 31, 2007 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 PRobaj da reisntaliraš kompletno drajvere. Znači uninstall + erase all profiles + čišćenje sa driver cleanerom iz safem oda + ponovn ainstalacij. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sasuke-kun Posted September 3, 2007 Author Report Share Posted September 3, 2007 (edited) OK.. uninstall sve drivere za grafichku,driver cleaner 3-4 puta , install nove koje sam i onda instalirao... isto sranje samo drugo pakovanje... i morao sam da se iscimam da vratim refresh na 72Hz dakle i dalje isto - filmovi su bulja tamni a ostalo je svetlo do jaja... sta god radio. edit: ulazim u wow -- namestim nesto nekako da bude ko juce... i provalim da mi je kursor u igri SJEBAN dakle kada ne pomeram mis kursor NE POSTOJI a kad ga pomeram trepce zajedno sa nekim kvadratom oO , i sad sam stavio drivere koje sam dobio kad sam kupio grafichku i kursor je ok, sa tim starim prastarim drajverima su filmovi i dalje OTISLI graficka je geforce 6600 nvidia-ina skoro godinu dana radi besprekorno Edited September 3, 2007 by Sasuke-kun Quote http://img67.imageshack.us/img67/1829/lol4thlk6.jpg kako pricati sa GM-om Paladins are gay Blizzard loves paladins Therefore, Blizzard is gay Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 gledaj to sa vedrije strane - nije ti crk'o monitor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted September 3, 2007 Report Share Posted September 3, 2007 Smrdi na grafičku, probaj da ubaciš neku drugu radi testa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts