Jump to content

28. broj RUSH!-a


Recommended Posts

Zdravo ljudi! Sa malko zakasnjenja, s obzirom na WCG, evo najnovijeg broja RUSHa. Nadam se da cete uzivati i baciti po koji komentar, kritiku ili pohvalu.

Download:

DialUp verzija: http://www.play-zine.com/download/rush/RUSH28dialup.zip - 9 MB

Lite verzija: http://www.play-zine.com/download/rush/RUSH28lite.zip - 23 MB

Filmovi Stevie Williamsa i ekipe u BGu u RUSH produkciji:

http://www.play-zine.com/download/rush/dgk1-divx.AVI

http://www.play-zine.com/download/rush/dgk2-divx.AVI

Sadrzaj kao i uvek ovde.

rush28.jpg

Evo nekoliko isecaka iz novog broja. Uzivajte!

...

"Kada sam sišao sa elektrane, iza ćoška me je sačekao press centar. Zapravo to je bila VIP terasa u okviru koje je jedna zgrada predstavljala press centar. VIP terasa je pravi smor. Gomila likova koji ne znaju šta rade na EXIT-u. Piju se pića kojih nema u redovnoj prodaji na tvrđavi, a sve po višim cenama. Baš super. Pogledao sam prvi i poslednji put gde je taj press centar i otišao. Dok sam izlazio DJ je vikao nešto kao “Ajmo svi sad ruke u vis”. Uuau!!! A da, inače taj press centar je radio do 24h, pa su se ovi ozbiljni novinari žalili. Eto, čisto kao propust."

...

"Kada sam stigao na superstar iznenadio sam se koliko ima ljudi. Na malim binama obično nisam nailazio na toliko slušalaca. Kruko je puštao prilično dobro, a i masa se gibala bez ustezanja. Bili su tu i neki likovi u RUR-ovim majicama. Sekta, šta li je? Sa superstara sam otišao veoma zadovoljan. Bravo Kruko!"

...

"Pošto nam je skočio adrenalin, otišli smo da iskuliramo na future shock-u. Tu je bilo onako, zabavno. Svirao je neki bend iz Britanije. Prilično vesele melodije. Posle njih je na scenu izašao SAJSI i mi smo pobegli. Totalni krš. Oni kao sviraju, zavijaju one instrumente, a dve „ribe” izvode neki performans. Bože me sačuvaj. Što bi rek’o elektronski urednik „nizak nivo”."

...

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

dal' ja imam lichne probleme ili je ovaj broj napravljen nekako na brzinu pa je broj textova koji mi se svidjaju mnogo manji nego obichno?

Kao i svaki put prelistao sam rush od pochetka do kraja. Overlord rev je odlichan i tako sam ochekivao da ce ici i dalje, ali vec me je Drive rev malo spustio. Kao da je radjen na brzaka, svi delovi koji treba da budu tu su na mestu ali nesto nedostaje da me text odushevi kao prethodni Lexovi i Kalijevi "dijalozi". The Simpsons je ogroman text bez supstance, previshe priche o svemu samo ne o filmu, slichno i TF, al TF je radio Bole pa chovek da ga razume. MAda ne razumem zasto je tesko otici na IMDB i pogledati kako se ispravno transkribuju imena ljudi, ne Bole, "Šia LaBuf" nije pravilna transkripcija. Ako su stare uzdanice blago izneverile, have no fear, tu je Nigerov text o Papriki, ubavo zaista.

NBA deo uvek dobar, skejteri interesantno kao novelty, ali ako to nije vash thing nece ni to da vas nesto uzdrma. U Orange delu EXIT text je bash bash dobar, mnogo mi se svideo zaista.

Speed deo me nasmejao prvo i to glasno. Koristim ovu priliku da pozdravim prelamacha koji je stavio

VOLKSWAGEN TOUAREG

NAJLOŠIJI AUTOMOBILI IKADA

tako kako stoji jedno tik iznad drugoga. Da, jedno je belo drugo je crno, no verujte mi, izlgeda kao jedinstveni naslov i kao takvo mozak lako odstrani jedno I i dobije se odlichan smeh =o)

Dovlin rev Tuarega je poslovichan kao i uvek, mozda malo previshe naklonjen sports utility vozilima za moj ukus ;o) Zato je ovaj o najgorim autima baaash dobar, istina da je pisan meshano, neki su auti loshi zbog dizajna neki zbog proizvodnje, neki zbog oba i da, smeta mi sto je ocrneo Edsel kao sto jeste, pogotovo sto je to odlichno tehnichki zamisljen automobil koji je sjeban u proizvodnji, ali mora se priznati da si prichao surovu istinu i da ne mogu da zamerim sto je tvoj stav da ne trazhish iskupljujuce kvalitete pojedinih automobila =o))

Science news je fine read, mada nekako sam pod utiskom da svi jurimo u svojoj rezhiji ovakve vesti, no da valja - i te kako!

Na kraju dodjosmo ponovo do Boleta, interesantan i stlski ubav putopis koji je reshio da iscepka, shame on him!

Eto, to su moji utisci ovim rushom, sad dajte pare sto sam vas nahvalio ;oP

Link to comment
Share on other sites

Speed deo me nasmejao prvo i to glasno. Koristim ovu priliku da pozdravim prelamacha koji je stavio

VOLKSWAGEN TOUAREG

NAJLOŠIJI AUTOMOBILI IKADA

tako kako stoji jedno tik iznad drugoga. Da, jedno je belo drugo je crno, no verujte mi, izlgeda kao jedinstveni naslov i kao takvo mozak lako odstrani jedno I i dobije se odlichan smeh =o)

Pozdravljam ga i ja, posebno imajuci u vidu da je test Touarega trebao da ide kao potpuni kontrast tom drugom tekstu.

Mada je unutrasnji prelom sa slikama ispao mega!

Btw, kada ce rush da postane popularan?

facebook.com/speed.rs

Link to comment
Share on other sites

Za Transformerse moram da se slozim jer mi tu nije osnovna poenta bila film nego promena mog vidjenja danasnje kinematografije, sto ce reci da je naslov los. A za transkripciju, sledeci put zovem tebe, ja i onako sa tim imam dosta problema.

Sto se Simpsona tice, meni se tekst dopao jer oslikava (i iz moje perspektive) kakav je film. Uostalom treba podrzati novog saradnika.

Naravno Paprika i EXIT su mi najbolji tekstovi u ovom broju.

Hvala za review broja!

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

Link to comment
Share on other sites

Meni se isto jako dopada taj Overlord opis... Skroz je nekako zabavan, duhovit i koristan u isto vreme.

Opis Drivea je isto dobar, ali se vidi da u samo 4+2 epizode serije nije bilo dovoljno materijala da se ona dva maga pisane rechi razmashu.

Ostalo josh nisam chitao.

:D

FushiSigb.thumb.jpg.f75f13b0202c1af84974

Link to comment
Share on other sites

nene, totalno si pogreshio Luka, Overlord opis je delo nadahnutog choveka koji je sa uzhivanjem napisao svoje misljenje o interesantnoj igri, sa druge strane Drive je delo dvojice ljudi u vremenskom shkripcu koji nisu imali vremena da naprave tekst dostojan njihove reputacije =o(

Link to comment
Share on other sites

pročitah danas nekoliko tekstova, drugari, i moram vam reći da sam jako, jako zadovoljan.

- tekst o exitu je odličan, sviđa mi se perspektiva nekoga ko nije toliko opterećen recenziranjem muzike već ide da se zeza. valjda sam se poistovetio; ko je pisao taj tekst, nije mi ime poznato?)

- boletov putopis je genijalan, zaginuo sam na pasus o poistovećivanju sa manovim junakom

- svi speed tekstovi su jako kul, super mi je dovlina sposobnost da napiše tekst koji je zanimljiv geekovima a pristupačan nubovima

- kali i leks standardno zabavni, to što sam pročitao ceo tekst iako on ne priča ni o čemu je dovoljna preporuka

- jedini hejt ću baciti coki jer se nije dovoljno potrudio oko svog aftermath teksta. ima tu validnih poenti, ali nijednu nije analizirao do kraja. podsetio me je na mene kad krenem da pišem neki pametan post na forumu pa se onda smorim na pola ali iz nekog razloga ne oteram sve u pičku materinu nego smandrljam neki poluzaključak i kliknem na add reply

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...