Jump to content

1 na 5

Recommended Posts

• Replies 65
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Razlika izmedju m4 sa i bez prigusivaca ne bi trebala, ako verujete proizvodjacima igre, a oni valjda znaju :) da bude u samom dmg vec u tome sto bi sa prigusivacem vise trebala da "probija" pancir (ne kazem da je logicno, kazem to je to covek koji je napravio igru rekao vise puta, pa je samim tim tako) ... tako da dmg u sustini dodje na isto, prigusivac smanjuje ulogu pancira, ali u osnovi skida manje health (kad to "saberes" otprilike si na nuli sa ucinkom).

drugim recima, koristiti prigusivac prilikom glock rusha u eko rundi, ako izuzmes da se manje cuje, nema nikakvog smisla. :) isto tako bi trebalo da ima vise smisla busiti zidove sa prigusivacem.

igra je jednostavno u nekim stvarima nelogicna, ali je tako, jbg :)

bilo je o ovome 5-6 clankova na SK i gotfragu jos pre par godina, ako nekoga nije mrzelo da cita :)

koliko sam ja primetio taj dechko igra na prilichnom velikom sensu ...

jer ako malo bolje pogledate kako on cimne pushku nakon shto ubije prvu trojicu , ode mu vishe nego shto je potrebno da ih nacilja ...

ali mislim da u ovom sluchaju , njegov sens je bio presudan shto je on ubio svu petoricu , ali verovatno mozhe i sa 1 sensom da se odradi ko je uvezhban ...

tako da i ima i nema veze sa sensom :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...