Guest Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 ja ću journeyman pogledati danas do kraja dana. kapiram da će serija biti smor, ali glumi lucijus verinas, a njega čovek mora ispoštovati. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 pogledah journeyman... idemo onako random misli: - zabavno je - ima centralnu misteriju, plus verovatno novi slučaj svake nedelje - lucijus verinas je baja - igra reed diamond aka majk kelerman aka ubio sam lutera mahonija pa me njegova šveca drži za mudo :) - deluje da su izbegli onaj kliše kad glavni junak ima neku natprirodnu moć a svi misle da je lud (veruje mu žena) - dobre milf ribe ;) ali i - previše default premisa (glavni junak putuje kroz vreme i menja tok istorije) - zbog toga ne možeš a da ga ne uporediš sa quantum leap i life on mars, od kojih je ovaj drugi pet puta bolji - ne oseti se "vajb" prošlosti, jer te sekvence prekratko traju, a to je glavna fora kod ovakvih serija (i razlog zašto je life on mars do jaja) sve u svemu, nastaviću da skidam, ali se ne bih zarekao da neće biti ukinuto. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 ja odgledah "ponovo" bionic woman, ovaj put verziju koja je emitovana....popravljeni su efekti oko trchanja...tj neko im je lepo objasnio da kad neko gleda brzo nesto sa strane da se vidi fuzzy/ne vidi se...vishe da kazhem editovano oko tog dela nego sto jenovi efekat uradjen....ko sto rekoh da sam video u cast listi, klinka koja je glumila mladju schwecu je izmenjena, nova sestra nije nema i neki je kompjuterski freak koja ne sme da pridje kompu (sto je losh plot device koji me smara)...sve ostalo je manje vishe isto...ima potencijala, ali nekako sumnjam da cu da uklopim to u svoj viewing schedule... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Ovako, Journeyman - smor, zaspao na polovini druge epizode.Bukvalno. Reaper - smešno, bolje da se vratim na smallville Bionic riba - čekaću još komentara od vas, ne skida mi se. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 24, 2007 Author Report Share Posted October 24, 2007 reaperu je poenta da bude smeshan...njega i chucka gledam ko jednu te istu seriju...+ poenta u smorvilu je da gledash zhenskitje i emo klince sa supermotjima dok su reaper/chuck geek-feelgood showovi =o) journeymana i bw skidam al gledam onako, povremeno...potpomognuto chinjenicom da nemam vremena u poslednje vreme pati mi gledanje dotichnih serija =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts