Guest Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 pogledao sam pilot, kolence, zato sam se i smorio što si mi rekao da odlaze advokatica i arkin :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 11, 2007 Author Report Share Posted September 11, 2007 ah...ok, ako te je bash smorilo onda stvarno izvini...will ise better jugdement in the future... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Spojler se odnosi samo na kljucne zaplet/rasplet situacije u radnji. Kakve veze ima sto odlaze tamo neki glumci. Nizak nivo Ivane, nizak. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 spojler se odnosi na sve što bi saznao iz serije/filma/knjige, a saznaš od pere na internetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 Tesko. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 DOBRO BOLE UPRAVU IS!!1~!1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted September 11, 2007 Report Share Posted September 11, 2007 *iznervirao se* Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 19, 2007 Report Share Posted September 19, 2007 flash gordon 2007 - zaobići u širokom luku, sa zapušenim nosom, gledajući u suprotnu stranu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 19, 2007 Author Report Share Posted September 19, 2007 haha serija koju ni scantly clad hot chicks ne mogu da spase...to govori mnogo =o) inache u medjuvremnu pogledah pilo private practicea, split od grey's anatomy... u principu kate walsh mnogo vishe mozhe da se razmashe ovde nego sto je tamo ikada mogla, taye diggs je cool chak i kad se nervira, amy brenneman je simpatichno pogubljena, mada to joj je i dalje minimalni otklon od judging amy...najveca faca je naravno paul adelstein aka ludi secret service agent iz PB...ali opet...nesto mnogo fali u celoj toj prichi...necu pratiti ovu seriju ove godine... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 saftajte mi bobana. prvi put cujem za ovu stilsku frazu hahaha. e sad ono sto mene zanima jel to saftajte ili shaftajte? Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 20, 2007 Report Share Posted September 20, 2007 saftajte mada bolje zvuči sa "frulajte". koristim naša slova na forumu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 20, 2007 Author Report Share Posted September 20, 2007 Back to you Kelsey Grammer (Frasier) glumi anchormana koji zbog toga sto je zabrljao on the air gubi poso u LA i vraca se nakon 10 godina u svoju staru stanicu u Pitsburg. PAtricia Heaton (zhena iz Everyone loves Raymond) mu je co-anchor... serija ima potencijala...i ekipa oko iste je jaka (Kelsijevi sitkom ortaci) mada dal ce da naidje na prijem kod publike i da dozhivi sledecu sezonu...videcemo...pilot je bukvalno toliko otvoren da mogu da se zezaju sa smerom kako oce...mada tv studio mi nije nekako setting koji mi lezhi toliko za sitkom... u US ide na Foxu, 8pm, sredom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 (edited) http://www.imdb.com/title/tt0898266/ The big bang theory Odgledah pilot epizodu i mnogo mi je kul. U zgradu kod neka dva geek-a se doselila neka lepa riba. I sad oni je pozvali na rucak i tu krece standard onaj razgovor nekih geekova i ribe. Svidja mi se sto ima dosta fora tipa Lik1: Lets invite her over we need to expand our angle of friends Lik2: I have a wide angle, i have 212 friend on my-sype Lik1: We will invite her for lunch and chat Lik2: You mean onffline? I tako sve u tom stilu, nije mega al je kul, a i ti gikovi me podsecaju na neke net onlajn, stalno imaju tako neke brojke i objasnjenja za sve + sto serija sadrzi uvek zanimljive fore na rachun Battle Star galactica i Star Trek i taj fazon serija sto geekovi gledaju. Edited September 24, 2007 by Longleyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 si ti longli video prvi post ovog topica? ;o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Sad jesam :(, izvini, obicno sve citam, ali stvarno nisam misilo da je neko odgledao epizodu... Obrisi post, sta da kazem. Inache sad sam skontao i foru kad pokazuje ribi nesto iz wow-a , ona kao aha, dobar ti ovaj tigar , i lik "His name is buttons". Anyway, you have your own game character, we can hang out, go on a quest Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 24, 2007 Author Report Share Posted September 24, 2007 ko sto rekoh...sve je to cool, ali pitanje je koliko ce "municije" imati za takav geek style dijalog... ili ce menjati koncept u skoroj buducnosti ili ce da popiju cancel... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted September 24, 2007 Report Share Posted September 24, 2007 Vec vidim da ce tamo u tipa trecoj sezoni da se lik sa cvikerima smuva sa ribom ili tako nesto... Ili ce ona stalno imati neke tipove a ovaj ce da pati u tuzi pa ce joj jednom sve reci ili tako nesto... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 Odgledah pilot Reapera...simpatichna mala serija, mozda zato sto je kevin smit rezhirao pilot i producent je...mada mislim da je pisanje bitnije =o) likovi su sweet, glavni li kje dovoljno smotan, najbolji ortak je budala totalna (dozhivlajvam ga ko meshavinu jaya i silent boba u jednom liku) i naravno ray wise je maestralan kao djavo... i da, missy peregrim glumi glavnu ribu u ovoj seriji smrducka mi da ce ona do kraja ove sezone da se ispostavi da je kao neki andjeo tj protivtezha rayu wiseu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Ideja pomalo vuche na Dead Like Me, a tu je i Christine Willes. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 E do mojega, u koliko topica se pishe o serijama ... Evo vam sad i ovde ono sto sam napisao na drugom jednom topicu :)) Odgledao sam Reapera sinoc, zanimljiva je serija. Mislim da ne idu na to da bude mnogo velika komedija, ali je bilo par situacija koje su me nasmejale. Videcu kojim ce to pravcem nadalje ici. Malo me podseca na Shawn of the Dead u tom fazonu - komedija/ozbiljan materijal, odnosno, ne znam kako bih to pojasnio bas najbolje, ali nije bas da je svih 50 minuta zezanje, ali najcesce jeste :) Medjutim, ovaj pilot mi ne odaje bas dobar utisak serije koja ce moci da nastavi da se emituje, odnosno, moraju nekako da mi ubace neki zabavniji zaplet od pukog - e ja sad idem da usisam ovog lika. Inace, taman sam se setio Dead Like Me (jer je manje vise slicna fora) kad se u onom odeljenju za izdavanje vozackih pojavljuje ona baba sto im je bila shefica u DLM :)) Christine Willes E da, tako se zove ;) Mrzelo me da trazim :)) btw, jos jednom, missy peregrim glumi glavnu ribu u ovoj seriji Ja je potpuno nisam prepoznao ovde, ne mogu da verujem da je nisam prepoznao :) Ma ja sam u fazonu da uvek prepoznam tako te likove iz serija, pa ne znam odakle su mi poznati, pa bunarim po imdbu, pa se u 75% slucajeva desi da je u pitanju Ali MekBil i taaako, i bas sam sa tim super. Medjutim, ovu nikako nisam mogao da prepoznam. Dal' je ovde stavila neku opusteniju .... (u ovim trenucima sam prestao da kucam i krenuo da pretrazujem net i nasao sam sledece) OVO - http://www.imdb.com/name/nm1223023/ je Andi iz pilot epizode i zove se Nikki Reed i nema veze sa Missy Peregrim. Ocigledno ce Missy biti Andi u jednom trenutku u buducnosti jer se isto zovu ... Ustvari krece da glumi od 7. epizode, kao sto kazhe IMDB. HUH, dobro je, nisam lud :)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 hehe nisi lud ali to niej problem ;o) mislim da meshash preair-pilot sa pilotom koji se emitovao "za pare" na odgovarajucoj tv stanici...tj ta niki reed koju si ti video je glumila istu ulogu koju i missy ali je umesto emitovanja tog pilota odlucheno "pali sestro narodnjaci su zakon, dajte onu malu ubavu sto su je ubili u herojima" tj ti si skinuo onaj pilot koji je prikazan executive likovima da otkupe koncept serije, pa je onda sve to uradjeno visokobudzhetnije...iz istog tog razloga ja skidam ponovo pilot bionic womanke jer sam lepo prochitao na imdb da par likova nisu isti ko u onom pilotu sto sam gledao (odstupanje od ovog pravila mozhe da se vidi na eureki - kad je pilot ok da se emituje ali treba nesto da se ispravi tako je greg german shutnut posle pilota jer su skapirali da njegov lik nije dovoljno interesantan pa je doveden ed quinn da glumi starka...)) tako da misi nije andi u buducnosto nego oma sada oma, ne znam gde na imdbu pishe od 7. epizode kad pishe da devojka ima potpisano za 13 komada kao i ray wise i naslovni klinac... takodje kad vidim tu nikky realno mislim da je ona moja teorija sa protivtezhom djavolu upravo pala u vodu jer je ta riba previshe zhna da bude andjeo ;oP i ah ta ali mekbil...;o)) e sad dalje Cane...shecerna trska....buljuk hispano glumaca, hector elizondo je bog, no to vec svi znaju, jimmu smits se ugojio, tako mu i treba kad je pomogao jarjaru da udje u republichki senat...ribe su fiiiine....produkcijska vrednost je ogromna no nesto me ne pogadja "dinastija/dallas/whatever sa likovima koji prave secer i rum"... sa druge strane - Gossip Girl! omgomgomg josh jedna serija za vechite tinejdzher(k)e poput nas ;oP hi class high school, jedna od riba je "fresno-chick" iz housea (mada je u hausu bila mnogo vishe hawt)...ono...bla trutj tinejdzh serija, skinuo sam pilot samo zato sto je narator mala kristen bell (veronica mars) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 mislim da meshash preair-pilot sa pilotom koji se emitovao "za pare" na odgovarajucoj tv stanici...tj ta niki reed koju si ti video je glumila istu ulogu koju i missy ali je umesto emitovanja tog pilota odlucheno "pali sestro narodnjaci su zakon, dajte onu malu ubavu sto su je ubili u herojima" Dobro je, nisam lud, to je najvaznije! :)) A jel si odgledao obe te varijante, tj. koliko se razlikuju, da znam dal' uopste da skidam ponovo tu prvu epizodu da gledam? tako da misi nije andi u buducnosto nego oma sada oma, ne znam gde na imdbu pishe od 7. epizode kad pishe da devojka ima potpisano za 13 komada kao i ray wise i naslovni klinac... Kad kliknes na missy pise da glumi od 1.7, mada mozda sam ja dobio samo deo neki iz izvoda. Pise kao 1.7 do 1.13 na primer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 27, 2007 Author Report Share Posted September 27, 2007 hmmm...ovo postaje interesantno znachi ti dobijash drugachije podatke kad gledash imdb od mene? kad kliknem na misi meni imbdb kazhe "Reaper" .... Andi (13 episodes, 2007) - All Mine (2007) TV Episode .... Andi - Episode #1.3 (2007) TV Episode .... Andi - Charged (2007) TV Episode .... Andi - Pilot (2007) TV Episode .... Andi - Episode #1.10 (????) TV Episode .... Andi (8 more) a kad klinem na reapera Bret Harrison ... Sam (13 episodes, 2007) Ray Wise ... Devil (13 episodes, 2007) Missy Peregrym ... Andi (13 episodes, 2007) preair pilot nisam gledao, ali cenim da je mnogo manje ispoliran nego ova verzija za emitovanje na tv....ono, preairovi su da te upute sta da skinesh ponovo...neke stvari su iste ali recimo cavemen, chuck, black hole theory koje su ok serije sigurno moraju dobiti face polish pre emitovanja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Reaper mi je skroz cool fazon, pogotovo djavo i debeli lik su maestralni Jel gledao neko Journeyman (valjda se tako pishe) pilot? Nije losh trip, videcemo kako ce dalje da ide... Jedino shto je u poslednje vreme previshe tih serija sa time travelom... Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 preair pilot nisam gledao, ali cenim da je mnogo manje ispoliran nego ova verzija za emitovanje na tv....ono, preairovi su da te upute sta da skinesh ponovo...neke stvari su iste ali recimo cavemen, chuck, black hole theory koje su ok serije sigurno moraju dobiti face polish pre emitovanja... huh ... nista, skinucu onda i tu drugu verziju, pa da vidim koliko je promenjena, mada je i ova delovala prilicno "finalno". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts