shoosh Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Igram od 22 pa dok mendzi ne dodje, on ce da me zameni fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Doci cu i ja od 22,i voljan sam da ustupim mesto nekome posle prve mape,ako nas bude vise. Videcemo. Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Doci cu i ja od 22,i voljan sam da ustupim mesto nekome posle prve mape,ako nas bude vise. Videcemo. doca me proziva shto sam grobar, ne dolazim Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Longleyy Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Kanda necu doci na ovaj, ali skinuo sam TS i vec na sledecem sam siguran :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 prodajo ;( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 super veche na rur cwu. zola shmeker, anta team flasher. :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 A danas je bilo do jaja Ivan je mene banovao sa servera i jos kickovao sa teamspeaka jer covek igra samo profi, koja ciganska fora znaci ne mogu da verujem.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Meni je bilo fino I jos cu stici da se lepo naspavam Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 meni danas mega smor bio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) bilo je ok :) zao mi je samo sto nisam stigao da odigram i tu trecu mapu da se malo pucam sa Faceom, al je server otisao do vraga Edited January 8, 2008 by Bjeli. web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 kazem vam, mogli smo pricekati 15ak minuta, server bi se smirio.. ali sve u svemu 2 mape sasvim dovoljne, za mene :) samo sto onaj train nije bio realan odnos snaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 smorio ovaj lag na kraju, taman kad smo počeli da igramo normalno. dei, banovao sam te jer uopšte ne slušaš teamspeak, igraš za fragove i kvariš raspoloženje. osim toga, pre pola godine smo ti rekli da ti krči mikrofon a ti to još uvek nisi sredio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Face. Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 bilo je ok :) zao mi je samo sto nisam stigao da odigram i tu trecu mapu da se malo pucam sa Faceom, al je server otisao do vrata next time bjeli next time.....u r mine!! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 (edited) smorio ovaj lag na kraju, taman kad smo počeli da igramo normalno. dei, banovao sam te jer uopšte ne slušaš teamspeak, igraš za fragove i kvariš raspoloženje. osim toga, pre pola godine smo ti rekli da ti krči mikrofon a ti to još uvek nisi sredio. Necu da se raspravljam s'tobom ja sam drugima rekao sta i kako ali ti si mene mutovao prema tome nisi ni cuo sta govorim a pricas kako ne slusam na teamspeak, dalje ja vise sa tobom u timu necu igrati a i samo tebi smeta moj mikrofon i ne znam sta, odigrao sam milion cw-ova i jedini se ti uvek zalis jer ne zelis da igras samnom pa stalno trazis izgovore. Samo hocu da ti kazem da to sto si uradio je bilo detinjasto i glupo, al ajde... Edited January 8, 2008 by kolac u tiganju?NEMOGUCE! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggy_bus Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Evo i ja da se oglasim povodom laga, uvece, bas eto kad vi igrate ovi radnici u internet provajderu na cijem linku mi je masina pocnu da downloaduju sa neogranicenim nalozima i onda kad ja vidim da su zakucali link zovem gazdu da ih smiri. U princupu cekam odgovor da prebacim masinu na novi link cime ce ovi problemi biti reseni. Strpljenja :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted January 8, 2008 Report Share Posted January 8, 2008 Ajde nadamo se da ce se to popravit !! :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) Lepo smo se napucali, tj ja sam vishe pucao svoje i bacao im flasheve ali idemo dalje :))) Edited January 9, 2008 by Anta_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Smorio lag ali nvm lepo smo se napucali, tj ja sam vishe pucao svoje i bacao im flasheve ali idemo dalje :))) jesi i to za celu cs karijeru :) 2v1 situacija. ivan je negde na mapi niko ne zna gde. bjeli stoji iza dugacke kutije. a anta na kratkoj. i vidi ga anta i opali na njega 2-3 metka. "ALO BRE ANTO TO JE TVOJ". "Ne znam bre nove modele" silazi anta i trci u ct spawn, i vraca se gore ka dugackoj a bjeli i dalje iza kutije, i kako je anta provirio iza ugla trceci, bjeli ga shibnu u glavu. znachi bio je kolektivni istrip. pobise se ljudi medjusobno Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Pitah juche na cw-u da neko sibne 2d prikaz milla da naucimo, pa posto se niko nije javio, ja iskopah sam. Rek'o, mozda ce josh nekome koristiti, pa da okacim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 bravo luki :D nego, zaboravih da napomenem par komicnih situacija i kod nas na.. naime, oddball definitivno ima nesto protiv mene, jednom me je ubio, a dva puta za malo :))) sve bi to bilo u redu da nije pucao u mene sa 2m i cak nisam ni walkovo :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
GcV.Bjeli Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 (edited) jesi i to za celu cs karijeru :) 2v1 situacija. ivan je negde na mapi niko ne zna gde. bjeli stoji iza dugacke kutije. a anta na kratkoj. i vidi ga anta i opali na njega 2-3 metka. "ALO BRE ANTO TO JE TVOJ". "Ne znam bre nove modele" silazi anta i trci u ct spawn, i vraca se gore ka dugackoj a bjeli i dalje iza kutije, i kako je anta provirio iza ugla trceci, bjeli ga shibnu u glavu. znachi bio je kolektivni istrip. pobise se ljudi medjusobno laz! :D 1. ako se dobro secam nije bilo 3 v 1, pa nisam upucao antu nego onog 3. naseg koji je bio ziv, a dolazio sa b ako si ti u pravu onda me bas briga "ko ga jebe sto je silazio" :D 2. nisam ga pogodio u glavu, iako laska to sto neko misli da jos uvek znam da pucam :)) Edited January 9, 2008 by Bjeli. web hosting, web design, web development, internet marketing i SEO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Pa kad koristis aimbot koga lažno predstavljaš za miša ... ko je video miša koji se baguje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZOLA Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 odigrao sam zmajski sa onim raspalim lagom koji sam imao. nadam se da se adsl vise nece tako raspadati. lesko je presao igru kao teror na dustu pa se smorio posle te dobismo :D anta je inferno prodavao za sve pare poludeo sam na b sa njim :D ali sve u svemu gg :) There are 2 rules in a successful life: 1. Don't tell people everything you know Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anta-93 Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 Ma daj, prolazim ja sa B kroz bananu i idem na sredu, izlece rami i raspali mi hs onim famasom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 9, 2008 Report Share Posted January 9, 2008 veceras? pridruzujem se od 23h, kao sinoc :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts