Jump to content

RUR CW

rev

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

JAO JAO JAO

MOZHDA BUDU 4 EKIPE I NAPRAVIMO LIGU I IGRAMO CELU NOC JAO JAO KAKO SMO LUDI!!!1

salu na stranu, bas mi je drago sto je rurcw oziveo, verujem da je zbog ovog (ne)vremena koje nas je zadesilo, jer, ko ce se cimati po ovom kijametu! samo onaj ko mora.

znaci, ja rezervisem ekipu, WAND RAVEN PEJA VEGE I JA !!!!! OMG KOJA EKIPA

^ jaooo sto je to lepo...

volim i ja vas !!

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

Ja sam se fino izigrao, mada mi se opasno prispavalo u jednom trenutku. Sta da radim, radan narod ;) + sam igrao pre toga TF2 tri sata :) Ali still, bash je zabava, a i kapiram da smo tu svi zbog vremena, pa ko bi izasao napolje po ovakvom uzhasu.

Ja sam se fino izigrao, mada mi se opasno prispavalo u jednom trenutku. Sta da radim, radan narod ;) + sam igrao pre toga TF2 tri sata :) Ali still, bash je zabava, a i kapiram da smo tu svi zbog vremena, pa ko bi izasao napolje po ovakvom uzhasu.

AHA! TF2! BUSTED!!11212!

ja sam se sinoc iznervirao jer su nas ubijali na nemoguce (citaj cheaterske) nacine, ali avaj....

The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars!

Ne kapiram zbog cega bi se nervirao ? :D Mi smo valjda dosli tamo da se zezamo i zabavimo,a ne takmicimo :D Mene neko kad ubije ja se smejem kakva sam bulja :D

reci to onom liku.... ja mislim da je bio hpo. choveku je pritisak bio 200 sa 120. ja ne znam jel on josh ziv

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

Ne kapiram zbog cega bi se nervirao ? :D Mi smo valjda dosli tamo da se zezamo i zabavimo,a ne takmicimo :D Mene neko kad ubije ja se smejem kakva sam bulja :D

Pa znam, ja se vrlo retko nerviram inace, al sinoc je bilo neverovatnih situacija, pa zato :)

Edited by Neecola-

hmm, mogu samo da se slozim sa pejoslavom...

znaci face mene stvarno zanima kako to izvodis, ali skidam ti kapu, jer jos nisam video da neko jedan dan ne moze da ubije coveka sa ledja a kamoli s' preda(nek je i pijan, nek je umoran, nek je ne znam sta, ali ako znas moras da ga ubijes) , a drugi dan ne masis glavu ??

jel si ti to za jedan dan doktorirao igricu ili si se posluzio nekim pomagalima ili sta vec ?

ja sam sa tobom igrao do sada 2-3 cw-a znaci na ta 2 nisi mogao nista da uradis, a juce... necu da pricam kako je izgledalo..

samo cu reci svaka cast, i nastavi tako da igras...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

face je oldschool :)

josh ima nechega u njemu :)

ali kad me je anta tresnuo na trainu 1 deag, preko celog sajta hteo sam da odem i polomim vrata od frizidera

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

reci to onom liku.... ja mislim da je bio hpo. choveku je pritisak bio 200 sa 120. ja ne znam jel on josh ziv

hahahahhahahahhahahahahha

hmm, mogu samo da se slozim sa pejoslavom...

znaci face mene stvarno zanima kako to izvodis, ali skidam ti kapu, jer jos nisam video da neko jedan dan ne moze da ubije coveka sa ledja a kamoli s' preda(nek je i pijan, nek je umoran, nek je ne znam sta, ali ako znas moras da ga ubijes) , a drugi dan ne masis glavu ??

jel si ti to za jedan dan doktorirao igricu ili si se posluzio nekim pomagalima ili sta vec ?

ja sam sa tobom igrao do sada 2-3 cw-a znaci na ta 2 nisi mogao nista da uradis, a juce... necu da pricam kako je izgledalo..

samo cu reci svaka cast, i nastavi tako da igras...

za 7 godina je morao nesto da nauci pa da ga jebes :))))))))

cek face ? exe face ?

ako je tako onda ok

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...