ZerBah Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Cale - nemam pojma kako stoji sa ostalom tehnikom, ali sa kompovima nije bash na "ti". Davno vec ne zivimo zajedno, jbga... Keva - emancipovala se u poslednje vreme, pa sada chak zna da me cimne preko skypa, ali je i dalje daleko od kompjutera i tehnike... Baba - zna da upali TV, menja kanale i pojachava zvuk :) Zena - u principu kapira sve, radi na PC-ju i Mac-u, ali ne zna toliko da bi mogla samostalno da provali neke naprednije funkcije - u tome joj uglavnom smetaju engleske verzije softvera na domacem kompu koji ja ne dam pod ruske :) Sin - u svojih godinu i nepunih 4 meseci zna chemu sluzi tochkic na mishu, koristi program baby type, zna da upali TV, menja kanale i jachinu zvuka + zna kako da upali home theater i menja modove na dolby digital. Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Malatrolapunakontrolora Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Keva zna da upali komp , i startuje Skype shto joj je najpotrebnije na kompu. Duze vreme (u pitanju su godine) pokusavam da je naucim da koristi bilo shta na kompu. Ne mogu da joj objasnim zasto ne moze odmah na net kad adsl modem uspostavi konekciju... Vrlo cesto se samo njoj pojavljuju neobjasnjivi problemi na kompu kao shto su misteriozno nestajanje programa , filmova , igara ... Ali dobro barem zna svu ostalu tehniku (osim dvd playera, iako je masterovala obican video plejer...) Quote Have you ever noticed that it's only 'perfect' people who are murdered or killed in horrific accidents? "He was the perfect son" or "She was the perfect daughter." "Such a tragic accident they were the perfect family." "They died together, the perfect couple till the end." Makes me glad I abuse my kids and beat up my wife. Kind of makes me immortal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 hahaha kad god vidim srbinog malog razdushevim se neverovatno + sto je ova slika totalno pwn =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Green Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Hehe, zanimljiv topic... Tjale - Zna sve oko maila, to sam uspeo da ga nauchim. Office koristi solidno, zna da overi stanje na rachunu i eventualno josh neshto da iskopa po netu. Korishcenje TV-a mu se svodi na menjanje kanala i volume up/down, mobilni mu slabo ide (isto ta filozofija "koj` ce to meni"), mada se snalazi. Ostalo sve zna u principu lepo (klima, bela tehnika, shtagod). Keva - Komp zna samo ono shto se tiche njenog posla, zna da upali zumu, ali u principu jako loshe stoji sa kompom. Sve ostalo zna dobro, chak i naprednije funkcije (OMG!). Sestra - Komp solidno, zna svashta, ali nishta shto se tiche sistema i tako tih stvari. Ostalo ide... Burazer - Najveci entuzijasta, bash se trudi i dosta toga je nauchio. Excel sabija bash, ishao je na neki kurs, trebalo mu za posao. Moze da se snadje skroz oko kompa. Ostalo isto ok. Stariji sestric je u porodici najvishe oko kompa, i zna poprilichno, iako ima 11 godina. Zna da instalira/krekuje, da potrazi po netu chitove , ili shta mu treba vec, zna da upali Battle.net i da odigra shta mu se igra, zna da pusti film/crtani. U principu, dobar je mali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Cale vec dobre 3 godine pika samnom CS ....tako da [:D]surfuje po netu i to .... i cale zna oko svog mobilnog sve ...dok ... Keva ono zna da upali i ugasi klimu i tv ...i zna da se javi na svoj mobilni Edited August 15, 2007 by _Gotti_ Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 hmz.. tata - tv&komp redovno aktuelni, svezh penzioner, ovih mesec dana ga zanima tenis i youtube, skida klipve sa greberom.. i chesto me smara da se sklonim sa kompa da vidi da li ima neshto novo.. m smorchnina.. mama - tv nikako, a komp.. hahaha.. to je posebna pricha.. ima zhena dve diplome o zavrshenim kursevima za komp. word, excel i tako to.. a nema veze za vezom.. to su neshto preko shkole ishli.. tako da joj ja qcam planove, izveshtaje i kontrolne zadatke.. kad je iznerviramo zna da iZqljuchi onaj kabl za napajanje qtjishta i sakrije.. LOLZ zhena je prskotina! oO sestra - zna dosta toga i zanima je, ranije bila iZqsna ircerka, sad su druge obaveze pa nishta ne stizhe.. shto se tiche ostalih qtjnih aparata iz prvog posta.. veshmashina.. pegla.. to svi znaju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 da to je taj fazon ...cale svaki dan mora barem po 10x da ode na ebay da vidi dal nema slucajno neki novi promo rammsteinov cd da ga kupi odma Quote don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ...secam se kad sam provodio dvocifren broj sati stelujuci vuglu kasetofona na snajderu da bi startovao neku igricu koju sam 'bas tad morao da igram', a ona je prijavljivala read errore stalno. ...i posle me svi pitaju sto sam imo 2 kasetofona za C64 Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 ahaha srbin mali je ekstra,podsetio me na jednog klinju sa mora(mini beni:D) cale-zna sve oko stampaca,posto se time bavi,ali ga ovaj komp kod kuce nesto ne zanima specijalno..mislim da je samo jednom u zivotu uzeo da igra karte i to je to. keva-igra spajder pasijans i ostale vrste,od skora zna da ide i na net,mada je jednom isti ostavila ukljucen(imam dial-up)... Quote step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 cale sabija sve u vezi tehnike,samouk je poceo neke 87me kad sam se ja rodio da se bavi racunarima,trenutno je jedan od najjacih garija u Pancevu za racunare,samo naravno,nema firmu,pa rmbachi ko crnja,nekad ga ne vidjam po 3 dana... keva ne sabija,ali zna osnovne stvari,cesto me smara i cesto je dosadna,ali uglavnom savlada gradivo kad joj pokazem,surfuje netom,trazi clanke,mobilni koristi uspesno,doduse nikako da nauci da prebacuje slike preko bluetootha na komp,veoma je radoznala,belu tehniku naravno sabija(ipak je to zenama u krvi:)),tako da ono,kul skroz sesha ima isti nivo znanja ko ja otprilike,ako ne i veci :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Nije topic o kucnim aparatim i nemojte pisati o peglama,usisivacima,pelenama za bebce i slicnom.. TO je bas vruhunac tehnike Edited August 15, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Zanima me kakve odnose imate sa vashima kada je neki "high tech" u pitanju? Kako se oni odnose prema tim "glupostima" i kako se odnose prema vama shto se "glupirate sa tim"? Cale = zna da ukljuchi i da iskljuchi TV. Komp iskljuchuje iz shtekera... Keva = zna da ukljuchi i da iskljuchi TV, vesh mashinu i peglu ali kod klime neshto zaglavljuje... Kompjuteru ni ne prilazi... Ona to zove "terminal" Sestra = Zna sve da ukljuchi ali posle njenog kraceg korishcenja nishta ne radi kako je pre radilo Inache ne zhelim bash da pricham o tome shta sve nisam radio da bih "dobiJo kompIjuter" ili shta sam sve radio da bih otishao na internet preko modema jer bih o tome mogao da napishem kracu knjigu... Tako da bacite neka zanimljiva iskustva ovde i ozhivite secanja chitaj.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doolio Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 (edited) Hohoho a da vidiš kako je bilo igrati Q3 na 32 MB RAM-a :) Učitavanje mape traje 2 minuta, i posle toga još pola minuta swapovanja :) A jedno vreme sam se baš gadno smorio po tom pitanju, taman sam se opskrbio 3D kartom i odem u CD klub kad ono svaka živa igra počela da traži 64 MB, a ja siroma imam samo 32 :( e vudu vudu, pa naravno da znam, ja sam uvek kasnio sa kompom 5-6 godina:) dobro, sad su se stvari normalizovale, pa uglavnom mogu da igram nove igre sasvim normalno na medium jos uvek. ali je fora sto sam onda imao rad da stavim frag limit na tipa 300 i onda posle 20-og fraga milina i ti lepo igras 3-4 sata bez tripova, a sa homm je trip da SVAKI put kad udjes u grad, on ga vergla minut:( ne do bog da zaboravis nesto da izgradis, cekas minut, uradis nesto, izadjes, jao zaboravio sam zgradu, udjes, cekas minut, sagradis zgradu, izadjes:) Edited August 15, 2007 by Doolio Quote brate sto ti ne smuvas miu? realno 5 min da provede sa tobom bila bi ready za guraj-vadi. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Tjale kao zna neshto po knjizi onako ozbiljnije kompove, al ko shto rekoh po knjizi - tako chim neshto ne planirano ispadne ja sredjujem stvari. Keva je ranije ono igrala te igrice, sad je najaktuelniji muzichki pirat u svetu - znachi nema momenta da sednem za komp i vidim prazan link - nego moram da je po kratkom postupku uklonim iz mrezhe da bi mogao ishta da radim - a ona tu pita shta bi, ja kazhem vrisnuo net i ona kao "e jbg" xD Quote poz voz 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Keva - kompom se ne bavi, stalno mi kuka kako sam caleta "naucio" a ne nju, a kad treba da napise mail onda je mrzi. Mobilni nema, a volela bi ako ima "neki srebrni na preklapanje" da nosi oko vrata (lozi se nesto u poslednje vreme). TV zna, uspela je da shvati razliku izmedju brojeva programa i frekfencija, ali ne zna kako se namesta pa onda to moram ja. Kako se koristi CD uredjaj sam joj pokazao nekoliko puta, ali je i to mrzi da pusta. Cale - za komp na papiru sve napise korak po korak i to onda nauci, ako ne napise ne zna i do beskraja kuka ako "nesto ne radi". Zove on mene na telefon - ne radi mi disk, i ja sad tu pocnem, levo-desno, nista, cale kako si stavio disk, on ga stavio naopacke, a pri svemu tome neprestano kuka. Koristi word i mail. TV ne gleda, sem sa kevom krimi serije/filmove. Mobilni nema niti hoce da cuje za isti. Tetka - realno, najvise zna od svih jer je najpravilnije pristupila problemu, "tehnologija je pozitivna i sve sto mi zatreba naucicu, pri cemu cu biti smirena". Komp koristi za mailove i word, na mobilnom zna da tipka poruke, tv, klima, ali sto je najvaznije nikad ne kaze da zna/razume nesto sto ne zna/ne razume. Techa - najveci hit. To se ne moze prepricati. Komp ga je fascinirao negde 1995. i od tada ga intenzivno koristi. Procitao je 100 knjiga ili clanaka na netu, ali i dan danas ne kapira neke osnovne principe. Desktop mu je prepun ikonica i ima po 5 razlicitih programa (odnosno sve programe) za jednu te istu stvar. Nevidjen tip. Nikada nece priznati da nesto ne zna, ono sta ne zna to nije moguce. Medjutim uvek je kul tako da nema teorije da se posvadjas sa njim. Dobar je i kad mu nesto pokazes, onda on to iscrpi do krajnjih granica. Voli da istrazuje, ali toliko sporo uci da je to fascinantno. Realno ima najvece znanje o kompovima od svih ovde pomenutih, ali uglavnom teoretsko. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Jebote, ladno sam zaboravio da pomenem: Burazer - josh je mladi padawan ali je isqusan u mnogim stvarima Quote А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Techa - najveci hit. To se ne moze prepricati. Komp ga je fascinirao negde 1995. i od tada ga intenzivno koristi. Procitao je 100 knjiga ili clanaka na netu, ali i dan danas ne kapira neke osnovne principe. Desktop mu je prepun ikonica i ima po 5 razlicitih programa (odnosno sve programe) za jednu te istu stvar. Nevidjen tip. Nikada nece priznati da nesto ne zna, ono sta ne zna to nije moguce. Medjutim uvek je kul tako da nema teorije da se posvadjas sa njim. Dobar je i kad mu nesto pokazes, onda on to iscrpi do krajnjih granica. Voli da istrazuje, ali toliko sporo uci da je to fascinantno. Realno ima najvece znanje o kompovima od svih ovde pomenutih, ali uglavnom teoretsko. Moram da dodam da covek ZAISTA ima PUN DESKTOP ikonica, tako da NEMA MESTA niti za jednu novu. A pride ima i filter preko TFT monitora koji je jos onako samo nagnut na ekran jer je veci od TFT-a (pretekao od CRT-a) pa jelda, ne mozhe da se nakachi :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Ziveo Boletov teca. Kod mene u familiji sa matorima je tragicno. Cale goooodinama smara "ma kupicu ja sebi kompjuter, videcete vi kada sve to naucim". I tako gooodinama. Samo kenja u prazno. Sa mobilnim je na nivou uspesnog slanja uzasno kratkih SMS-ova, zove, prima pozive i sve to, mada mrzi mob. Najnovije otkrice na 7610 koji koristi je softver koji prikazuje veelike slike u padajucem stilu onih koji ga pozivaju ili koje on zove. Tako mesecima unazad smara sve ljude da ih slika za arhivu i naucio je kako da attachuje sliku u softver i sve to. Mada, sa tim ima problem, jer se dogadja da kada se nakupi log u telefonu on jednostavno iskljuci taj program i onda nastaje skandal zvani "nestale su mi slike". Resava se tako sto se iskljuci pa ukljuci telefon. Pogadjate, nikada se toga ne seti i u panici me maltretira, tako vec 4-5 puta do sada. Keva je biser svoje vrste. Zeli zena, trudi se iz sve snage, ali nema talenta pa to ti je. Ja sam davne 2000. probao da je ucim kojecemu, ali nemam zivaca. Tada jos kada sam video da misa drzi bukvalno kao retardirana i da joj je za masterovanje dvoklika trebalo nekoliko dana, odustao sam. Od tada je prilicno napredovala, snalazi se kojekako u wordu, ume da napravi osnovne tabele u excelu, kopa razne stvari (recepte, informacije o uslovu za upis u narednu godinu burazerovog faksa) po netu itd. E, sad, to sto je ta informacija od prosle godine uopste ne smeta da se napravi svadja u kuci na krv i noz. Uglavnom, ona je i dalje beznadezna, iako ponesto zna. Zensko :) Srednji burazer je na etf, svasta zna, programer tamo neki, ne znam koji je smer, ali i dalje, kada su potrebni virtuozni momenti smara mene. Mislim da razlog nije zato sto manje zna, vec samo zato sto ga manje zanima. Opet, radi u flashu amaterski, zna Corel Draw ponesto, sto mene smara, tako da se uklapamo manje vise. Najmladji burazer je artisticki tip, nesto kao Bole. Sav je tako sladak i nasmejan, mada mnogo lepsi jer Bole ima 45 godina. Snalazi se fino sa kompom, muzika, filmovi, cak i ubacivanje odvojenog titla. Sa igrama je ok, zove da predjem ponesto, mada ume da se snadje. Sto rece neko ranije, trenutno ucimo krekovanje. To je to, porodica Neshovic naked :) Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 keva je mashinski inzenjer i razbija projektantske programe kao sto su autocad, catia.pored toga zna da koristi korel i photosop (osnove samo) i soliteir. I zna da upali i ugasi komp i to je to. cale ne zna da upali komp a gasi ga vadjenjem utikacha iz struje. Razume se u elektroniku inache ali kompjuteri su za njega samo jedna velika sokocala. burazer zna autoked, photoshop i korel. donekle je dobar u maksu. pokusavam da ga nateram da nauchi mnogo bolje 3d programe da bih kompletirao dizajn ponudu Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted August 16, 2007 Author Report Share Posted August 16, 2007 Samo da vam kazhem da ove nove pegle i vesh mashine su WTF? Keva ima neku vesh mashinu sa touch screen-om i ima 48586597 opcija a ja i pranje vesha kao nebo i zemlja pa vi vidite ... Isto i za pegle sve su neshto OMFG self cleaning no rust system -.- a trebash 6-7 dugmica da pritisnesh da bi se sve to izvelo kako treba :)) Inache cale mi je jedno vreme blokirao 0 zbog interneta (dok sam imao modem, pa sam ishao preko nekog ubij bozhe 381 veratovog broja)... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crno-Sunce Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 e da zaboravio sam da pomenem caletov skill sa mobilnim. naime ne zna da procita niti da napise poruku. a kad ga neko zove njemu je super melodija pa mora da je odslusa do kraja. ukratko receno mobilni mu sluzi kao alarm za budjenje kad ide na posao. Quote If there's some higher power that controls my fate, i would like to meet him, shake his hand, then crack open his ribcage and tear out his heart. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Isto i za pegle sve su neshto OMFG self cleaning no rust system -.- a trebash 6-7 dugmica da pritisnesh da bi se sve to izvelo kako treba :)) Tako je, dajte svima one pegle na ugalj! :) A i realno, gledam onu peglu (doduse neka jeftinija) i kao tu ima neke temperature, neka cudesa, ono sve isto. Samo ukljucis na najjache i ispeglas ;) Kapiram da tu mora da se pazi kod peglanja svilenih shalvara, ali posto to nemam, onda nema brige! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 (edited) hehe sto se mojih tice,cale zna samo net da koristi i to google i yahoo mail,ostalo na kompu ga ne zanima i ne treba mu.ostalu tehniku zna kad se potrudi,ali kako vreme prolazi sve slabije se snalazi.mobilni mu je nokia sa dvobojnim menijem,glavnim,crvenim i zelenim tasterom koji koristi samo za pozive i nekad da mi posalje poruku tipa 'kad dolazis' i posle par minuta 'ok' keva zna na netu da se snalazi,naucila je da skida muziku sa p2p iako i dalje ne kapira zasto 'nekad' nece da joj se skine pesma,word je naucila skoro,ali samo da kuca i promeni font :) buraz,mladji se zanima za kompove dosta,igre sabija od 2 godine ( ja od 6,kad smo dobili prvu 286cu) tako da mu nista ne predstavlja problem sto se tice igrica,picio je i wow,visi na bnetu svaki dan i tako.sad je poceo da se tripuje da ce da programira,uci html i ostala sranja koja mene ne zanimaju.ali i dalje kad se sjebe nesto na kompu,zna se ko popravlja. baba - e znaci ovo je zlo,baba je uzela makinu pre jedno god dana,znaci pojma nije imala,ali sada se ok snalazi.morao sam da je ucim korak po korak i sve je pisala u knjizicu tipa 2 puta kliknem ovde i tako.internet i dalje ne kapira kako radi,misli da je gugl ustvari glavna stranica i da odatle pocinje sve. udje u gugl pa kuca wikipedia.de (posto sabija nemacki,kao maternji ga zna) i to je sve sto joj u principu treba.cak je i pisala clanke za metode lecenja nekih sranja na kozi za koju nema leka lol muziku je skoro nauicla da pusta,mada ne znam sto sa kompa kad joj je lakse da ubaci u mini liniju :) Edited August 16, 2007 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kojot Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 Super topic:) Cale-tehnika cao, on je sredinom 90-th zapalio nazad u Rodni kraj. Dobio je mob pre nekih par meseci i prilicno se dobor snaosa sa njime.Kapiram da kada bi mu nesto trebalo to moze da nauci .KOmp mu je nepoznanica Keva-Pa ono komp 0.Mobilni je kupila i to najefitniji onu sugavu nokiu za 1 dinar jer kao ne treba meni bolje. E sada ona ima porblem sto ima neku cudnu dioptriju pa slabo viid na blizu sto u kombinaciji sa novim mobom dovodi do pitanja E ajde vidi ko me zvoa ILi sta mi je oov ovde. Podesili smo mob da se sam zakljucava zlu ne trebalo. SMS nepise a jedva uspeva da ih procita. TV i ostalo zna da menja kanale, u meni ne ulazi. DVD jebem li ga zna da pusti ali to je to, tj da ubaci DVD:) SEka 1-Onako zna oko kompa ne nesto mnog, mada kada sma im objasnjavao ona je sve to brze kapirala. DVD zna da barata dok ostale stvari spasnko selo. Mobilni ima odavno i razbija zna sve sms, mms, itd itd.....Kupio sma joj neki Samsung 3G sa gomilom opcija uopste me nije nista pitala Seka 2-E to je cudo. Nasa operska pevacica. Zbog manjkavog obrazovanja ima gomilu rupa tj jednostavno nezna neke stvari. Ona je na papirima pisla kako da se konektuje na net. Sada je vec bolja, otvara mailove na Yahoo sama, pokazao sma joj kako da snimi slike, stampa horoskope koje uradi itd itd. Doduse sve je to na bazi monkey see moneky does tj imitira ono sto sma ja uradio. Cim se nesto cudno desi zov me na mob. Blam iz prvih dana. Ja imam G5 koji nema vidljive tastere.Zove me i kaze ne radi ti mis. Ja popizdeo, dodjem kuci mis radi. Ja kao sta je bilo. Pa nije radio nisma mogla da kliknem. Pokazi mi kako si ga drzala.Drzala ga je naopacke, dlano joj je lezao na tasterima a prstima je pokusavala da pritisne zadnji deo. MObiln zna da koristi onako nije losa ali ima moemnata kada zove seku 1 ili mene Familija-jbml ga niko u mojo blizoj familiji nije neki haker, a nisam ni ja Quote Porno Ikona 90-tih:)dve najmocnije grupacije na svetu: Deijevi rodjaci, Mohijevi Ortaci(Ivan_ @ May 27 2009, 10:33)da se kojim čudom nađem na čelu plejboja, promenio bih fazon totalno.jebao bih vrlo mnogo, drogirao se jos vise i vodio kojota kao maskotu na zlatnom lancu okolo, a on bi vikao HARRRRSACU DAT E JBEEM NAMATSIO SAM KARU KOAKINOM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dz Posted August 16, 2007 Report Share Posted August 16, 2007 moji nemaju pojma Quote oO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts