gruja Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 u expu,800 dindzi valjda.To je veceras juuu. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 DOBIO SAM KARTE ZA DZ !!!! :DDDD IDEMOoOoOoOOo :D vidimo se veceras ljudi \o/ \o/ \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 koliko su karte za dave clarka, jel to bese sledece subote u expu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 850,al vidi na chillu,ima neka akcija za 600. Ja kasno video,vec sam pazario karte :'( Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 ok je cena, al iscimacu one na chillu, ako ne odoh u pon do billeta, ako je jos pretprodaja... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 4, 2008 Report Share Posted April 4, 2008 Leško a rođendan ? :D Aj vidimo se tamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 eo ja se sad vratio... bio na rodju,tj izvela nas drugarica,popili nekoliko piva,pojeli palacinke,i pravac Expo... pricam sutra utiske,umoran sam jako,zato sam i ranije otisao... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 (edited) Džerom nisam skidao osmeh sa lica : ) Edited April 5, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 au brate...mene on OPAKO smorio... ali zato,alter ego sa svojih sta i petnaest min...KIDANJE !!!! Oni su zaista bili bas bas odlicni... i svidelo mi se kako je poceo onaj Efdemin(ime mu je ko neki lek :D ),ali nisam imao snage,jako sam bio umoran,pa sam zapalio... a alter ego je zavrsio sa rockerom....iskusno :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 5, 2008 Report Share Posted April 5, 2008 Meni isto alter ego nije bio nešto posebno, umeli su da dignu ali zato i da spuste sa sledećom pesmom, do jaja su me smorili par puta.A za efdemin, isto kao leško, noge su me bolele nisam mogao da stojim, al sam ostako skoro do kraja, super je vozio. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 U petak dzekiramo u Mintu! Ko oce na spisak za upad na back entrance, neka mi baci ime i prezime by SMS na 063 7749504! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
epicAlpha Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 eo ja se sad vratio... bio na rodju,tj izvela nas drugarica,popili nekoliko piva,pojeli palacinke,i pravac Expo... pricam sutra utiske,umoran sam jako,zato sam i ranije otisao... :) Meni isto alter ego nije bio nešto posebno, umeli su da dignu ali zato i da spuste sa sledećom pesmom, do jaja su me smorili par puta.A za efdemin, isto kao leško, noge su me bolele nisam mogao da stojim, al sam ostako skoro do kraja, super je vozio. DA STE SE DROGIRALI NE BI VAS BOLELE NOGE!2 :) Quote Našikam se i pravim haos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted April 8, 2008 Report Share Posted April 8, 2008 Ima istine u tome!1 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 9, 2008 Report Share Posted April 9, 2008 a posle petka u mintu selimo se u vrsac: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 10, 2008 Report Share Posted April 10, 2008 ^ jedino mesto u VSu gde se vrti normalan zvuk... tj gde se vrti at all inace, U PETAK KO HOCE U MINT NEKA MI BACI IME I PREZIME NA 063-7749504 da gi metem na spisak za upad on da backdoor !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Veliki klub - drum 'n' bass • BRYAN GEE ( V Recordings, UK) • RAHMANEE • NECONE • SIDE1 Mali klub - dancehall session • MOYNE SELEKTAH ------ Prolaz kroz Brajanovu životnu pricu je poput citanja biblije elektronske muzike. Brajan je bio na samom pocetku stvaranja novih muzickih tendencija kao krucijalna spona u logicnoj evoluciji zvuka koja je dovela do drum'n'bass-a; niko drugi ne bi mogao bolje da isprica koliko je to bio dug i prirodan proces logicne progresije sa dubokim korenima. Poceo je vec sa 13. godina kao DJ u rege saundsistemima. Sa 18. se preselio u London i skrasio u Brikstonu. Interesovale su ga sve vrste muzike, od džeza, soula, funka do hiphopa i rare groove-a, koji su dospeli u Britaniju sredinom osamdesetih, ali najvažniji momenat je bio proboj acid-house-a 1987, koji ga je posebno zaintrigirao. U tom periodu, kao DJ, upoznaje Jumping Jack Frosta i njihovo prijateljstvo se razvija i rezultira piratskom radio stanicom „Passion" u Balhamu koja je dostigla zavidnu slušanost. Visoko cenjen od strane uvaženih etiketa i izvodaca, uvek je imao privilegiju da mu gosti budu najeminentija imena sa scene poput Frankie Bonesa i Louie Vege. Dok je radio kao promoter u agenciji „Rhythm King", tada ne toliko poznatih, izvodaca kao što su Leftfield, Dave Angel, Joey Beltram,Moby (tipovao je još tada da ce napraviti vrhunsku karijeru) i ostalih sticao je visoku reputaciju. Po raspadu te promoterske agencije, Brajan dobija demo snimak koji ga je odmah „kupio" svojom kombinacijom soulful i rege elemenata sa oštrim brejkovima. Taj snimak je pripadao, sada legendama scene, Roni Size-u i DJ Krust-u. Pošto niko od muzickih urednika nije hteo da izda nešto tako novo, Brajan otvara svoju etiketu V Recordings zajedno sa Frost-om i izdaje stvari na kaseti. Iako je prvi tiraž bio simbolican, interesovanje konstatno raste. Pored toga, Brajan zapocinje Movement vece u Bar Rumba, što je predstavljalo sjajan nacin promocije, koje i dan danas predstavlja jedno od najzanimljivijih drum'n'bass veceri u svetu. Ostalo je vec istorija.V Records postaje jedna od najvažnijih i najcenjenijih etiketa, a zahvaljujuci Brajanu, danas svi znaju za neka od najvecih imena sa drum'n'bass scene kao što su Roni Size, DJ Marky, DJ Krust, DJ Die, DJ Patife, itd. Pored V Recordings, Brajan je osnivac i drugih etiketa Liquid V, Chronic, Movement, ali i jedan od najcenjenijih DJ-eva na sceni. Na ulazu je cena 400din,preko mene 300 dindzi,pa ako nekog interesuje nek se javi. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 29, 2008 Report Share Posted April 29, 2008 (edited) sa malim zakasnjenjem, fotke iz vrsca... Edited April 29, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 Objasni mi sto pun plocha na kome su gramofoni ? :))) To od onog drugara sto si prichao ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted April 30, 2008 Report Share Posted April 30, 2008 yeah... zao mi je sto neam ni jednu sliku zvucnika i pojachala da vidis pure pawa :)) Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheridan Posted May 3, 2008 Report Share Posted May 3, 2008 Sander Kleinenberg 21.6. Belgrade Quote this is a journey this is a journey this is a journey Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 4, 2008 Report Share Posted May 4, 2008 E TO JE JEBENO DOBRA VEST!!1 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 au jebote !!! Beck'sperience presents Petak 30. maj 22h Plato ispred Muzeja Savremene Umetnosti na Uscu, Novi Beograd Beck'sperienceSpringSpecial with: DJ Hell (Gigolo Rec/Berlin) Abe Duque feat Tijana T (ADR Rec/NYC-Beograd) Le Chic (Gigolo Rec/Madrid) Deeface (Happy NS) DJ PAKAO!!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 JEBOTE OMG Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 (edited) c u Edited May 5, 2008 by Corey Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 au jebote !!! Beck'sperience presents Petak 30. maj 22h Plato ispred Muzeja Savremene Umetnosti na Uscu, Novi Beograd Beck'sperienceSpringSpecial with: DJ Hell (Gigolo Rec/Berlin) Abe Duque feat Tijana T (ADR Rec/NYC-Beograd) Le Chic (Gigolo Rec/Madrid) Deeface (Happy NS) hah zaobici, sto se mene tice. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts