Jump to content

.

Recommended Posts

Neznam za ostala misljenja..,ali u Amneziji je bolesno ozvuchenje,bas po mom ukusu,bass/mid range.

Jedan od boljih klubova (BGD>>>><<<<NS)

ambijent i atmosfera su mi scheize... trebace tamo josh puno dobrih zurki da se odrzi kako bi se sprao opori shmek seljane koji vonja josh od njihove prethodne koncepcije.... mada i po sadashnjoj koncepciji vecinom su zurke gde izlaze shabani tipa DJ GROOVER I DJ BORKO koji vrte komercijalno govnjiv haus/narodnu muziku, DOMATJE VESELJE [8D] (ako izuzmemo retke zurke tipa someone else, gaiser i sl.)

sini ja idem na bejera, mada ne znam shta da ochekujem od njega, znam samo da me SLAMovci nece razocharati [8D]

Našikam se i pravim haos

ambijent i atmosfera su mi scheize... trebace tamo josh puno dobrih zurki da se odrzi kako bi se sprao opori shmek seljane koji vonja josh od njihove prethodne koncepcije.... mada i po sadashnjoj koncepciji vecinom su zurke gde izlaze shabani tipa DJ GROOVER I DJ BORKO koji vrte komercijalno govnjiv haus/narodnu muziku, DOMATJE VESELJE [8D] (ako izuzmemo retke zurke tipa someone else, gaiser i sl.)

sini ja idem na bejera, mada ne znam shta da ochekujem od njega, znam samo da me SLAMovci nece razocharati [8D]

Gaiser je opro al' bas opro..,mi smo morali posle da palimo do bastiona...koliko nam je bilo dobro ;p

• 1 month later...

brate zajeb'o si me, rade dj set!

brate ako si hteo lajv trebo si na kromirane andjele!

jel ima josh da se kupi karata?

verovatno ima, al nemoj da chekash na ulaz nego se iscimaj sutra do bileta

s obzirom koliko su kesha, verovatno da.

shta koliko kesha ? soma iliti ~10e .. pa ja ne znam shta otjesh ti, koliko su kove bilo gde drugde preko ?

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

jel pustio u 320kbps ?

Ja sam se preksinoc na bata Nasti istopio kao pravi rejver kad je pustio Diablu od F'd'V.

Ako ne radim,ne propustam ovaj zhur ni za shta.Jos ako je Zabiela i dalje emo,eto radosti niotkuda,zvacu sve bivse curice i plakati kao devojcica.

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

kako sam se savio :shljas: zhurka onako ni tamo ni vamo, sven suvishe miniurbano klik klak pa stvar pa klik klak, den odlichno pocheo i mozhda bi bilo bolje da je on prvi bio. solidna zhurka sem da se nisam toliko savio da me savatala neka godzila, pokidala me je dok nisam pobegao :) i hejt na shank na kome u 05 nema nichega sem jebenog burna.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater