sinister Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Refresh festival predstavlja svoje novo, drugo po redu izdanje. Vreme je za morsko osveženje i noćni provod na Mediteranu, u fantastičnim zidinima Starog grada Kotora. Kalendar u ruke i crvenim markerom označite četiri produžena vikend dana od 7. do 10. avgusta. Možda je i pravo vreme da preturate po ormaru u potrazi za kratkim pantalonama i omiljenom maskom za ronjenje... Nova četiri letnja dana donose i dve nove koncertne bine koje festival čine daleko većim ove godine. Dosta energične svirke i hip-hip lirike doneće nam popularna imena koja najavljuju ovogodišnji Refresh festival. Velika koncertna bina nalazi se na terasi Citadela, na zidinama Starog grada uz ambijent sa Liste svetske baštine UNESCO-a. Veliki majstori ceremonije biće domaćini Hip-hop rezidencije. Spektakularni dance floor Maximusa dobija četiri nove DJ zviezde, četiri nova klupska ambasadora „noćnog bisera Jadrana“. Maximus – DJ Stage Spektakularna priroda jednog od najbolje opremljenih klubova u ovom delu sveta, otvoriće svoje kapacitete za euforičnu publiku na podijumu. Superiorni zvuk i savremena DJ oprema, kolor laseri i LED ekrani, energične plesačice, kompjuterizovani sistem klimatizacije i brojno osoblje kluba, zajedno će učiniti da se noći na Refreshu porede sa najboljim klubovima planete iz kojih dolazi ovogodišnja prva DJ liga. Nastupaju: Deep Dish presents Sharam + Sultan, Dave Clarke, Hernan Cattaneo, Darren Emerson Terasa Citadela – Live Stage Novost na ovogodišnjem Refresh festivalu je velika koncertna bina iznad diskoteke Maximus, na Terasi Citadela sa koje se pruža pogled na more i Stari grad, a koju okružuju impresivne stene po kojima se pružaju kotorski bedemi. Ambijent koji stvara dugotrajne utiske upotpuniće vrhunska koncertna tehnika i produkcija, a lista izvođača najavljuje četiri uzbudljive večeri u osvežavajućoj mediteranskoj klimi. Nastupaju: Van Gogh, Massimo, Boban i Marko Marković orkestar, Cubismo Rezidencija – Hip Hop Stage Kameni zidovi koji krase Maximus ukrašeni scenografijom koja stvara utisak otvorenog neba na šarmantinim ulicama starog Kotora, daju nesvakidašnju atmosferu koju će dodatno usijati veliki majstori rima. Refresh festival ove godine donosi premernu selekciju regionalne hip hop scene. Nastupaju: Edo Maajka, Wikluh Sky, Ajs Nigrutin, Marčelo U pretprodaji se mogu kupiti četvorodnevne ulaznice za ovogodišnji Refresh festival. Ulaznice se mogu kupiti u tri različite verzije: Full - Omogućuje ulaz na Terasu Citadela i Diskoteku Maximus za programe sve tri bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 50€. DJ+HipHop - Omogućuje ulaz u Diskoteku Maximus za programe DJ i Hip Hop bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 40€. Live - Omogućuje ulaz na Terasu Citadela za program Live bine tokom sva četiri dana. Cena ove ulaznice je 22€. Ulaznice za Refresh festival mogu se kupiti u filijalama Prve Banke u Crnoj Gori, te u prodajnoj mreži Bilet servisa i IPS prodavnica u Srbiji. Broj ulaznica je ograničen. www.refreshfestival.com www.myspace.com/festivalrefresh VAN GOGH JE-BO-TE Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Hernan Cattaneo \0/ zbog njega cu da planiram ovogodisnji termin za letovanje, ko je bio u Magacinu razumeće, želim da vidim može li se ono nadmašiti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 kapiram da mozhe da bude ludnica, jer tje usushtini ceo kotor biti savijen, al nekako zashto taj kotor mora da bude u CG =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 O: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 jebote ovaj Kori se odusevljava Argentinskim smarachem. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted June 10, 2008 Report Share Posted June 10, 2008 :* Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hide Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 (edited) jebote ovaj Kori se odusevljava Argentinskim smarachem. Thank you! edit: I dalje razmisljam da li je ovaj Voodoo-ov plakat fake. Edited June 11, 2008 by Hide Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 jebote ovaj Kori se odusevljava Argentinskim smarachem. kako je on mene na exitu smorio, MAJKO BOZIJA Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted June 11, 2008 Report Share Posted June 11, 2008 jebesh ti to sve u 2 dana .. jedino ako se klonirash pa da mozhesh da budesh na 3x mesta istovremeno jebote ovaj Kori se odusevljava Argentinskim smarachem. pa mozhda se kao i vetjina riba kod nas pali na njega, znash ono ipak je argentinac, shmeker, loknice ;) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
encore Posted August 6, 2008 Report Share Posted August 6, 2008 nesto kao maradona? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted August 7, 2008 Report Share Posted August 7, 2008 Sutra, u subotu i u nedelju: Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 02:00 - 05:00 Sasha 05:00 - 07:00 Steve Lawler \o/ Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 lawler je mega smarach sasha pere Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 26, 2008 Report Share Posted August 26, 2008 a i lawler je gej Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Boriqua Tribez, Criss Source, OXIA, Gaiser, CAVE mama mia Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 yup :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 podnaslov topica je "gde?sta?kako?" dakle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted September 8, 2008 Report Share Posted September 8, 2008 Sve su razliciti datumi i klubovi. Quote Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 podnaslov topica je "gde?sta?kako?" dakle? a gdee zuuuuurish... Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Jedino ne znam gde je Criss Source...a on i Oxia me najvise i interesuju...ovo ostalo sam video najave... Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 kris ti je u ex-lagumu. 17.10. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 e drustvo, kako se zove splav/klub, ispod brankovog mosta ako se ne varam, zapazio sam ga kad sam se vracao sa birfesta. al isla neka gej psihodelija, NE DAJ BOZE, pa smo nastavili. sta je to? Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
markotod91 Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 Ako je ogroman, onda je Sky Bar. Quote Od kako igram sa Krekijem, moja zena vise ne hrche. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted September 9, 2008 Report Share Posted September 9, 2008 valjda kolos? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts