Guest Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 dj hell lol doći ću na bajsu :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 5, 2008 Report Share Posted May 5, 2008 :DDDDDDDDDDdd Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Sander Kleinenberg 21.6. Belgrade lol gde i koliko... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exile Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 Ko se seca one famozne nove godine sa afterom kod Tjileta ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 6, 2008 Report Share Posted May 6, 2008 kako bih to zaboravio :)) shto zbog prelepog uvoda paunovitja, shto zbog oduvavanja sa planete od strane hella, shto zbog koktela ;), shto zbog tvog i krukovog vrtenja na gajbi i tvojih super iskrivljenih drugara sa skazija :))) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 7, 2008 Report Share Posted May 7, 2008 Krasti dominira Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 07.06.2008 Infected mushroom Quote vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 oni su i bukashejd zajebali Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 9, 2008 Report Share Posted May 9, 2008 VECERAS GRAMOFONDZIJE I JA U MINTU !!! CHUNKY FUNKY I ESID !!! Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 10, 2008 Report Share Posted May 10, 2008 A DZEKIN ? Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatboy Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 (edited) A DZEKIN ? BTW: Subota, 17. maj 2008. Zrenjanin, Pozorisni Klub Zeleno Zvono OTVARANJE LETNJEG ATRIJUMA feat. Notj Muzeja evening party: gramophonedzie sale vs fatboy b2b set Ko je za akciju da pali sa nama za ZR to veche neka javi, neamo kola pa placamo gorivo potencijalnom driveru a moramo i dekove da teglimo sa sobom... no svakako, bice vredno truda, opracemo zrenjanince i ona njiova 4 konja debela sto rejvuju preko begeja !!! PS: ako ima nekog ovde iz Zrenjanina ko izlazi tamo po klubovima, nek me iscima ovde na PM, treba mi par informacija !!! Edited May 12, 2008 by fatboy Quote Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 opracemo zrenjanince i ona njiova 4 konja debela sto rejvuju preko begeja !!! ololol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted May 12, 2008 Report Share Posted May 12, 2008 Ajmo, kreću pripreme Valentino Kanzyani @ Apokalypsa Gold Edition - 30-06-2006 http://rapidshare.com/files/83127162/Valentino_Kanzyani___Apokalypsa_Gold_Edition_-_30-06-2006.mp3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 NOVI SAD SOMBOR ZRENJANIN PANČEVO SUBOTICA Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 a najsuper subotici =) Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pa što funkdvoid u subotici ffs Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Madjarski lobi je standardno odradio svoje a btw ici cu obavezno u Pancevo,da slusam Atheiste i da drkam na vibrator u rikverc,tako su jebeno mljac,narocito ova druga s'leva,bolja verzija Ane Ivanovic :) Evo i spejs strane http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=277445748 Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohican Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 lol Quote OPTIMISED FOR HUMAN OPTICAL NERVEBEST VIEWED WITH A MONITOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 mojne tako Mohi,one su prava senzacija u Pancevu,neko ih opasno gura,mater im jebem. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 gura ih il im gura pitanje je sad! Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pa ono drugo,lol ludice,sta si mislio :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VoOdoO_MaN Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 (edited) Shta bre ove "pevaju" inache druga s' leva - mrrnjauuu Edited May 16, 2008 by VoOdoO... Quote Got some minuses for free? Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Sve su mrnjau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 pa koliko sam ja skontao,a i pise im da sviraju punk.A imaju tekstove na spejsu,umiranje od smeha :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaG Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 prave su pankerke, to je taj attitude foto seshni svaki dan i poziranje niste retardirane Quote neka osoba glupak hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts