Jump to content

.

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

Pošto je onaj COKA konačno otišao iz zemlje, sad može još neko osim njega da stane za gramofone po klubovima diljem grada  [:D] 
Elem, večeras od 21.30 sve do 01h u kafe-klubiću KGB (iza Ateljea 212) izvrteću neke plastike čisto da ne zaboravim kako se to radi i da podsetim raju na onaj valjani deo house zvuka... RUR ekipa dobrodošla, cya!

https://www.facebook.com/events/214412108900086/

Унутра је сигурно читава експлозија радости и магије!

• 3 weeks later...

Vril @ Drugstore 20.2

ко држи до себе и свог рејва, на ово мора отићи
не идем на техно журке, нити га слушам активно, али Vril је једно од мени највећих откровења у музици, човек је са друге планете

https://www.youtube.com/watch?v=y2s_PH25OB0

Edited by Corey
  • Upvote (+1) 2

• 3 weeks later...

A koje mesto u Beogradu valja?

Ozbiljno te pitam, jer je ozbiljno pocela da me smara ta prica... Drugstore sranje - vruce je. Brod govno - prevelika guzva. Tube je krs - sranje ekipa. Dot uzas - nije klub za rejv. Monsun raspad - izlaze klinci... ne kazem da ti to pricas, nego generalno. I ono, ako je dobar dj, idem da slusam to sto hocu, vrlo tesko moze objekat da mi upropasti to. Ne kazem da ne moze da pomogne boljitku celokupnog dozivljaja, ali ne i da mi ga propasti.

• Upvote (+1) 2

2ch4bup.jpg

A koje mesto u Beogradu valja?

Ozbiljno te pitam, jer je ozbiljno pocela da me smara ta prica... Drugstore sranje - vruce je. Brod govno - prevelika guzva. Tube je krs - sranje ekipa. Dot uzas - nije klub za rejv. Monsun raspad - izlaze klinci... ne kazem da ti to pricas, nego generalno. I ono, ako je dobar dj, idem da slusam to sto hocu, vrlo tesko moze objekat da mi upropasti to. Ne kazem da ne moze da pomogne boljitku celokupnog dozivljaja, ali ne i da mi ga propasti.

pričamo o "novom" dragstoru koji se puva da je klub evropskog kalibra i koji 3 godine posle svog otvaranja i dalje ima UŽASNO ozvučenje gde ne razaznaješ zvuk ako si dalje od 5 metara od bine i NEPOSTOJEĆU ventilaciju. znači nije gužva, izlaze klinci itd nego 2 NAJOSNOVNIJE stvari nisu uspeli da reše odnosno ni da pokušaju da reše što meni samo govori da ih boli kurčina za to, bitno je da imaju alternativnog isusa na ulazu.

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

Sto se ozvucenja tice, kapiram da pricas o velikoj sali, i to je istina. U maloj sali je zvuk odlican.
Da ume da bude toplo, takodje je tacno, ali stvarno nije nepodnosljivo.
Razumem ja odakle dolazi tvoj hejt, sto se puvaju necim sto nemaju, i to mi je jasno... ali da se vratimo, koji je dobar klub u Beogradu?

@Kruko Pa dobro, moze i tako valjda. Ali da li sad to znaci da ne treba slusati kvalitetne nastupe, zato sto su nam mesta losija nego preko?

P.S. dajte neku preporuku iz prve ruke sto se tice klabinga u Pragu?!

2ch4bup.jpg

Sto se ozvucenja tice, kapiram da pricas o velikoj sali, i to je istina. U maloj sali je zvuk odlican.
Razumem ja odakle dolazi tvoj hejt, sto se puvaju necim sto nemaju, i to mi je jasno... ali da se vratimo, koji je dobar klub u Beogradu?

kako nije nepodnošljivo, pa na gudlajfu (primera radi) je bilo neverovatno vrelo unutra, bukvalno su svi bili gadno znojavi i masni, ne moram da ti objašnjavam. treba da čekam januar kad je napolju minus da bi mi unutra bilo samo "podnošljivo toplo" ? :) i za taj isti gudlajf su vikali "SREDILI SMO VENTILACIJU" i onda odeš na žurku i skontaš da su stavili 2 ventilatora koji prskaju vodu što celu situaciju čini 5 puta težom.
i nije hejt zato što se puvaju nego zato što nemaju OSNOVNE stvari za klub, kapiraš? ako su zvuk i ventilacija užasni koji je onda kvalitet tog kluba konkretno? isus na krstu?

neću ulaziti u diskusiju koji klub je dobar u beogradu jer generalno nemam ništa preterano protiv ostalih klubova, postoje stvari koje mi zasmetaju tu i tamo ali to je to. za dragstor sam se javio jer mi se sere od tolikog bola u kurcu. ali i za to je kriva publika koje stalno kenja kako je loše ali isto tako stalno i puni klub...

Novi forum smrdi

3do1AEy.pngyxHzIOp.png

kako nije nepodnošljivo, pa na gudlajfu (primera radi) je bilo neverovatno vrelo unutra, bukvalno su svi bili gadno znojavi i masni, ne moram da ti objašnjavam. treba da čekam januar kad je napolju minus da bi mi unutra bilo samo "podnošljivo toplo" ? :) i za taj isti gudlajf su vikali "SREDILI SMO VENTILACIJU" i onda odeš na žurku i skontaš da su stavili 2 ventilatora koji prskaju vodu što celu situaciju čini 5 puta težom.
i nije hejt zato što se puvaju nego zato što nemaju OSNOVNE stvari za klub, kapiraš? ako su zvuk i ventilacija užasni koji je onda kvalitet tog kluba konkretno? isus na krstu?

neću ulaziti u diskusiju koji klub je dobar u beogradu jer generalno nemam ništa preterano protiv ostalih klubova, postoje stvari koje mi zasmetaju tu i tamo ali to je to. za dragstor sam se javio jer mi se sere od tolikog bola u kurcu. ali i za to je kriva publika koje stalno kenja kako je loše ali isto tako stalno i puni klub...

Sve te razumem sta pricas, samo sto je Gudlajf mnogo los primer, to je bukvalno izuzetak. Drugstore u tom periodu i ne radi, bas zato sto je previse toplo, a u dogovoru sa ovima, naprave tu zurku (koja vise nece biti tamo bas zbog vrucine) mesec dana pre otvaranja prostora. Hocu da kazem, jeste toplo, ali ne Gudlajf topljenje, isparavanje, mucenje toplo.

@Kruko Pa dobro, moze i tako valjda. Ali da li sad to znaci da ne treba slusati kvalitetne nastupe, zato sto su nam mesta losija nego preko?

Naravno da ne, mada me smara da iz kluba izađem mokar i smrdljiv. Lepo je to bilo kad sam imao duplo manje godina nego sada, više ne.

Obiđi Roxy u Pragu, ekstra je.

Hvala! :)

2ch4bup.jpg

Ne znam sta da ti kazem. Dodjem na zurku, u istoj prostoriji se nalazi od 200 do 800 ljudi, roka tehno, svi djuskaju, ja djuskam... stvarno u ovoj situaciji ne ocekujem da mi nece biti toplo. U Drugstore-u je to malo toplije nego negde drugde, ali ne toliko da moze da mi sjebe zezanje.

I mozda je fatso iskoristio dobar trenutak da te poprckuje, ali ima i tu malo istine. :)

Samo imam osecaj da kada bi bilo gde preko videli ovakav klub, da bi bili u fazonu "uuu, koji underground, ulaz je na vrhu zgrade, do jaja mesto".

2ch4bup.jpg

same here; lokacija predobra (nema random ljudi), gostovanja ubijaju ali stvarno hejt ka ozvučenju u velikoj sali i malo ka ventilaciji (meni iskreno ne smeta previše). Sećam se prošle godine na koncertu (Ariel Pink) pesma nije mogla da se prepozna koliko je loše bilo ozvučenje :D

Jako im malo fali da budu ubedljivo najbolji klub