MaudDib Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 nisam odavno bio u prodavnici da trazhim slatku pavlaku jer sam pocheo da pravim sosove ne drugi nachin, pa sada kad sam otishao primetio sam (u maxiju) da ima samo ova imlekova koja bash i ne sluzhi svrsi. setjam se da je pre bila josh i neka italijanska da se kupi al sada od nje ni korova. znachi jer zna neko gde ima da se pazari neka normalna slatka pavlaka ? isto kad smo vetj na temi gde ima u BGu neka malo ekskluzivnija prodavnica namirnica znachi ono shto ne mozhe da se nadje u veleprodaji/maloprodaji po maxijima i sl ? Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Force Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Somboledova slatka pavlaka ( ona crveno bela ) imba je . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
De1Rekt0n Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 nisam odavno bio u prodavnici da trazhim slatku pavlaku jer sam pocheo da pravim sosove ne drugi nachin, pa sada kad sam otishao primetio sam (u maxiju) da ima samo ova imlekova koja bash i ne sluzhi svrsi. setjam se da je pre bila josh i neka italijanska da se kupi al sada od nje ni korova. znachi jer zna neko gde ima da se pazari neka normalna slatka pavlaka ? Zavisi koja pavlaka ako ti treba za sos onda uzimas onu neutralnu pavlaku italijansku Kucina se zove, ako zelis za kafu/dezerte onda uzimas tu imlekovu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 nisam odavno bio u prodavnici da trazhim slatku pavlaku jer sam pocheo da pravim sosove ne drugi nachin, pa sada kad sam otishao primetio sam (u maxiju) da ima samo ova imlekova koja bash i ne sluzhi svrsi. setjam se da je pre bila josh i neka italijanska da se kupi al sada od nje ni korova. znachi jer zna neko gde ima da se pazari neka normalna slatka pavlaka ? Pa znas kako, ja kupujem tu "italijansku" slatku pavlaku u lokalnim malo vecim privatnim prodavnicama, jer (barem ovde kod mene u kraju) vrve od strane robe. Ima bas Good Food kod Zapleta (nekada je tu bila igraonice, pre nje opet good food), oni drzhe te strane na primer. isto kad smo vetj na temi gde ima u BGu neka malo ekskluzivnija prodavnica namirnica znachi ono shto ne mozhe da se nadje u veleprodaji/maloprodaji po maxijima i sl ? Koliko sam ja primetio, dobar izbor za tako te "djakonije" ima Vero, onaj na nbgd-u, mada nikada nisam isao ciljano po potrepstine za neki recept, pa ne znam, ali uvek nadjem skoro sve sto mi treba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 7, 2007 Author Report Share Posted August 7, 2007 hmm nigde ovde oko mene nisam mogao da nadjem tu italijansku, a znam da je bila pre neka italijanska. kako izgleda pakovanje ? kod zapleta ? vero ima dobar izbor exotichnih votjki i povrtjki (al je dranje po ushesima), al slabo stoji sa ostalim sastojcima. smara me shto npr. neke egzotichnije pechurke ne mozhesh natji nigde u bgu Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 postoji jedna fina, mala prodavnica u carice milice na desnoj strani kada se penjesh, u kojoj sam, jednom kada sam kupovao kugle bele cokolade, video x,y nekih sosova, zachina, i druge suve robe. mozda to nije ono sto te bash zanima ali ko zna. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 nece on gotov sos vec hoce da izigrava dzejmija olivera;) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 7, 2007 Author Report Share Posted August 7, 2007 realno :) pola tripa jela pored toga shto je ukusnije kad ga sam napravish, jeste i to shto svaki put ima potencijal da ispadne drugachije, a samim tim i zanimljivije. to sa gotovim sosovima ne mozhesh postitji. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 maude postajesh zensko....ali stvarno. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Ajmo sledeću temu "tips & tricks pri punjenu paprika" i "omekšivač - šteti ili koristi" :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 (edited) topik se zove slatka pavlaka ^_^ bolje gibanica ^_^ edit - rofl bio odg za igijev post, ali odlicno leze i na vuduov Edited August 7, 2007 by a new display name Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 maude postajesh zensko....ali stvarno. ne postaje ,ovo shto je rekao je odlika mushkih kuvara,upravo su zato su najbolji svetski kuvari mushkarci:)) zene uglavnom ne eksperimentishu toliko. Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 (edited) edit - smalji je za igijev post Edited August 7, 2007 by Sting Quote We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 ne postaje ,ovo shto je rekao je odlika mushkih kuvara,upravo su zato su najbolji svetski kuvari mushkarci:)) zene uglavnom ne eksperimentishu toliko. ne kazem ja to zbog kuvanja, i ja bih voleo da imam vremena da se tome posvetim. Nego kazem vishe u svetlu ove cele emo-moralnost-jednakost-marinada faze. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 aha, pa dobro onda:)) Quote No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 ali u svakom slucaju, ima moju nepodeljenu podrsku. Quote It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 machko,ja kao zvanicni mutilnik u porodici Grujic,mutim slatku pavlaku Halta,roze pakovanje,slicno maloj jogurt kravici,cene zaista ne mogu da se setim jer je davno nisam sam uzimao jer je moji uzimaju u Rodicu,ali ono ukus je imba :) Kontam da je ima jebote i u svakoj prodavnici posto znam da je ima fazon u prodavnici kod mene u kraju,a ne negde u Bgu :)) Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 sto se tice tih fensi prodavnica,imas jednu na autokomadni kad se krene ka partizanovom stadionu,odma na cosku. e sad,znam da su cene malo jace nego kod drugih ali imaju to sto trazis verovatno Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 Uuuu, to su oni sto izuvaju sa cenama. Dobar dan, dobar dan, sto dinara molim. Jedini gori je Zig market. Quote Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitch Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 (edited) ali imaju sve sto ti treba :) mada nisam siguran da su skuplji nego ti na autokomadi,nisam odavno bio tamo... Edited August 7, 2007 by Mitch Quote Bjukenon Mitch Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 hmm nigde ovde oko mene nisam mogao da nadjem tu italijansku, a znam da je bila pre neka italijanska. kako izgleda pakovanje ? kod zapleta ? pakovanje je plavo i nesto pise na njemu :) ali ajde, da ne bi ti zapucavao sa nbgda ovde, pogledacu ja kad sutra budem isao do te prodavnice da li imaju "na lageru" pa cu ti javiti. A ovo "kod zapleta", ako znas gde je ali ne znas gde je prodavnica, odma' je prekoputa, nema sanse da je promasis. A ako je "kod zapleta" da uopste nemas pojma gde je to, onda prekoputa cobanovog odmora ovde kod mene, blizu kafica skver. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 imas onu imlekovu, dobra je, mislim bar tako kaze keva, u pakovanju od 1/4 litre koliko se secam kosta nesto ispod 60din Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 = samo ova imlekova koja bash i ne sluzhi svrsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 ja se izvinjavam sto nisam procitao ceo topik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 7, 2007 Report Share Posted August 7, 2007 kruko .... razumemo se.. valjda.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts