Jump to content

- Californication - (nova serija na Showtimeu)

Guest

Recommended Posts

To ja stitim forum. Nesto tipa petar et petar tacka kom. DA nas ne uhakuju kako sirimo pirateriju, znas koji bi to smor bio. Rur ni kriv ni duzan platio bogatstvo koje nema zlocinackoj organizaciji MPAA

Ovdashnji

P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI

:)

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

lindzi lohan je bila i ostala pegavo zlo, samo sada je pegavo zlo sa kilo pudera na i kilo vodke u sebi + madeline ima kvalitetnije "atribute" ;o) + nije sablasni duh koji ce poginuti od 15 minuta na suncu...emma watson, sa trece strane, mi se josh uvek nije pojavila na "e snimi malu"-radaru =o))

uostalom, svi znamo koja je jedina pasty-skinned celeb chick na mom radaru generalno, ovo se ostalo su puka naklapanja o estetici bez ikakve tezhine iza sebe ;o))

jedna stvar je kad se pokazhu grudi na filmu u zhelji da pregaze svoji kiddie image koji ih prati od mladih dana (sto je uostalom i anne uradila u havocu i brokeback mountainu) a druga kad su pijani skotovi koji sevaju 'chku u kamere ko paris hilton...

al kapiram tvoj point, cool...

uvek mi je zhao natalie sto je onaj sweet spot tokom svog odrastanja kad je realno bila hottest provela snimajuci retardirena SW filmove...na toj after slici vec ulazi u ovu sadashnju "matora sam na jodie foster nachin" fazu...

also od te dece koja su porasla imash thoru koja je meni jedan od omiljenih likova generalno...also scarlet u horse whispereru gde joj je 15g mislim izgleda meni mnogo lepshe nego u black dahliji gde se skida...

mislim ono...po raznim serijama razne dece i neka ce izrasti u normalne ljude a neka u zle i naopake stvari =o)) nadji before i after sliek za alysu milano...znachi josh pre comandosa kada je sa tony danzom bila u sitkomu who's the boss...

sa druge strane, trenutno najpopularnija devojchica-glumac - dakota faning ima tako chudnu facu da se bojim da ce da izraste u...recimo karakternu glumicu ;o))

e da, i tjerka suzan sarandon je interesantna lik...ono ruzhna je al ruzhna na kevu ;o))

i za kraj na pamet mi pada mandy moore, koja je pozela sa 15-6 da peva i glumi, sad radi to isto, malo se promenila tokom ovih godina...ono porasla je sva, i u visinu i bukvalno kosti lica su joj se povecale, ono lice joj je krupnije nego sto je bilo...

lol upravo sam skapirao da sam krenuo ovo da pishem kao da mi bude brzhe nego da lovim slike...i onda vidim da sam kucao 10 min =o)) strahota =o))

Navikni se da umereno koristiš Koletovo Mišljenje, nisu svi u stanju da podnesu da se ne slažu sa tobom, ima emo likova na forumu, greh na tvoju dušu [:D]

back to topic, na not-so-respectable torrent sajtovima podlaci kače e04 od celih 2MB :P Pitam se da li bih dan pošto skinem taj fajl dobio račun za pokušaj krađe copyrighted sadržaja :)

jebote, smorio si sa kukanjem vise :D

Ok odgledao sam prvu seriju ... i svidja mi se , nekako je drugacije , za sada pozitivni utisci evo dlujem josh 2 epizode pa cemo da vidimo ^^

inache samo 3 postoje .. right ? :)

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Evo engleskih titlova LINK

'Lo, there do I see my father. 'Lo, there do I see...

My mother, and my sisters, and my brothers.

'Lo, there do I see... The line of my people...

Back to the beginning. 'Lo, they do call to me.

They bid me take my place among them.

In the halls of Valhalla...

Where the brave... May live...

...forever.

upravo odgledah prve tri epizode i mogu reci da sam se davno tolko smejao da je postojala opasnost da se upisam od smeha. ona scena kad mu se ispovraca po slici zamalo se nisam ugusio od smejanja i kaslja.

mislim da je ova serija verovatno najbitniji korak u kinematografiji u poslednje vreme. ne znam za vas ali meni su dosadile reklame, propovedi i nacizam koji su duboko implemento0vani u svakom novom filmu i seriji gde niko ne psuje, nije go i ne govori onako kako misli. definitivno number 1.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

4 epzioda je on, dldldld ;oP

+ ako nesto nekome znachi (bar torrent-wise) ovo je izaslo PRE weedsa (iako se emituje posle =o))...mada 4 ep weedsa je bila preair okachena pa je mozda zbog toga...hmmm...ovo razmisljanje tokom pisanja je fun =o))

hmmm....epizoda je dobra ali nema omg momenata...ok ima ponovo mislim 3 super situacije ali nekako epizoda generalno mi je prazna malo...next episode better have a majlor fuckup in there or there'll be hell to pay...