Jump to content

- Californication - (nova serija na Showtimeu)

Guest

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

da odgovorim ovde luki posto je ta pricha presechena tokom vechere - sama chinjenica da venchanje progoni henka tj sanja ga + da iako se shali realno razmislja da napravi "romantichnu pizdariju" on je "smogao snage" da to ne uradi, sto zbog beke sto zato sto je realno toliko voli da mozhe da joj dopusti da sama uradi ono sta oce. tako da je odgovor na pitnaje da je zaljubljen u nju a ne u ideju zaljubljenosti u nju. but good point tho...

kraj je glup iz prostog razloga zato shto taj kraj nije mogutj. tj. efektivno bi to onda bio kraj serije. shto usushtini onda ostavlja klifhenger situaciju za sledetju sezonu.

naravno nebitno je dal tje biti da je to josh jedna verzija sna, dal je stvarno pao niz liticu (lol@luka) ili tje biti kao shto je bil rekao "razocharatje je u kolima pre nego shto stignu kutji" (mada se to odnosilo na odnos sa tjerkom)

realno serija nije losha na par epizoda sam bash otkinuo, naravno tits & asses i duhovnijeva negluma sa vrlo dobrim scenariom. jedino mia smara dojaja.

• crno nam se piše

• belo nam se šmrče

• mind over matter

• jebo sam vam mater

pa nema ovde vrhunca

serija koja je skoro konstantno u istoj (velikoj) meri dobra

kraj mi je sjajan. toliko su me odushevili shto nisu uradili neki jeftin klifhenger vec su uchinili sve shto je bilo neochekivano sa obzirom na sve "kvalitetne" serije u poslednjih dve tri godine. bash, bash dobro.

ne kontam shto svi plachu u fazonu "pa shta ce sad u drugoj biti". da, verovatno ce ga sjebati, ali ovo je jedna od retkih serija gde se ne sluzhe jeftinim trikovima i nerealnim situacijama da se izvuku iz gluposti u koje upadnu, tako da sam siguran da ce, shtagod da urade, biti dobro i logichno.

neka osoba glupak hehe

Odgledah sve. Sjajno!

Bilo bi cool da je blog koji je kucao stvarno napravljen na netu. BTW ovo je muzika iz prve 4 epizode:

---> You Can't Always Get What You Want - Rolling Stones

---> Mojo - Peeping Tom

---> Rocket Man - My Morning Jacket (a rare Elton John cover)

---> L.A. Woman (Remix) - The Doors (Paul Oakenfold) - a version previously unavailable digitally

---> Light of Day - Tommy Stinson

---> Pain and Misery - Josh Blake and The Country Gentlemen (has never before been released)

---> Peace of Mind - Mindy Smith

---> Lullaby - Arco

---> Californication trailer music

sad kad pogledam, potpuno je logichno ono shto je ona uradila. vidi se na sto mesta da ga voli ali ne zheli da mu se vrati iz tamo nekih razloga u koje ni sama ne veruje, ali joj daje hardon to shto je on toliko uporan. u trenutku kada on odustaje od vijanja za njom, ona prvi put pomisli da bi ga mogla izgubiti i trchi za njim. znam da sam se i sam nashao u slichnoj situaciji par puta :) samo bez venchanja i to, je li

neka osoba glupak hehe

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

objasnio je duhovni pre 3 meseca kod lenoa da nema boga da ih dotakne rhcp - termin californication je iz 60ih ili 70ih kada je utisaj njihove "kulture" pocheo da curi u okolne drzhave...i tada je neko od lokalnih puritanaca iz oregona skovao termin da oznachava povvrshnost, opterecenost spoljashnjim i sve to tako i lansirana je parola "dont californicate oregon"

Da, ali ih osim toga tuze i za neku pesmu ili ime u pesmi koje ovi koriste u seriji. U svakom slucaju budalastina. Mislim:

TV Guide Online commented, "Um, wouldn't the network's lawyers have, like, checked on the legality of reusing a famous title before they, you know, used it?"

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

ma njihovim menadhzerima je zinulo dupe na pare

Dani nema definisano prezime u seriji

takodje na promo plakatu za calif je 5oro ljudi 6ta je realno marcy/pamela aldon tako da je dani tek 7ma po nekom znachaju///sve u svemu "they don't have a legal leg to stand on" =o)

naravno da jeste blago smejanje u facu rhcp-u ali serija nema veze sa njima, odlichna je totalno svojom zalugom i bilo ko da tvrdi da je serija iskoristila popularnost rhcp-a da bi sama postala popularna ima problema sa a) perceprcijom, b) logikom i c) gramzivoshtju ;o)