Shekk Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 UAAA SPOILER SPAMMERU!!!111 skidam... Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Jos jedna maestralna epizoda. Samo napred Moldere! Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 hoho kome sam pokvario gledanje :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 Simpa epizoda, mada mi nedostaje malo one explicitnosi... :] Mljac... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 koliko je dobra joooj genijalna epizoda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted September 18, 2007 Report Share Posted September 18, 2007 svidja mi se sto sada malo dirnuli u zanimljive i realne teme i situacije, kao recimo situacija sa onim celavim. i onaj razgovor sto su molder i njegova ex imali pored bazena. i tako dalje u svakom slucaju ova epizoda mi je super. ako se izuzmu ribe iz pleyboya i kako svaka ceka da mu se nasadi, dosta se poistovecuje sa RL-om sto je definitivno pozitivan smer. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 kako ga je ispwnovala ćerka na kraju, joj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 realno najbolja scena u epizodi (u kojoj nije Pamela Aldon ;o)) nego...kamo nestade ona mala hippy/surferka/record-stealer-girl? =o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Kole, pa to je devojka koja sluzi radnji, a ne obrnuto. Zakljucio sam opet da mnogo kratko traju epizode. Bar da je pola sata. Vrhunska epizoda i vrhunski hejt. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 eee al bitan je i potencijal a ne samo ono sto je recheno/prikazano prvom prilikom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 epizode su prekratke ... :( Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corey Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 možda, al ovako strpaju dosta izvala i hejta u to malo vremena što imaju.Momenat kada bu bradavicu čupa je vrhunski Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Jedna od najboljih scena sexa ikada, bar sto se ja secam. Epizoda je doduse suvise emotivna, ali nije losa, dapache. Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 ja onu njegovu ženu uopšte ne razumem. moraću opet da pogledam ovu epizodu. smetalo mi je što lik koji glumi ćaleta glumi sebe. pokušava da molderu "ukrade predstavu", a uspeva mu samo da izgleda kao da se previše trudi. bah. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bolkonski Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 Sto se njegove zene tice, mislim da su scenaristi otisli u pravcu izvesne "teorije" o zenama koja bi izgledala otprilike ovako. Inteligentna zena moze uraditi stvari koje za nju predstavljaju visi cilj. Tako je ona uradila to sto je uradila (ne mogu sada da spojlujem) zato sto smatra da je to dobro za Moldera. Ono sta je dobro za Moldera dobro je za njihovu cerku. Takodje vise nego ocigledna je druga "teorija" o zenama, da one uvek traze pouzdanost/sigurnost/ustaljenost od muskarca kao primarni cilj u podizanju porodice, umesto razuzdanog/nepredvidljivog/zanimljivog zivota koji bi pruzio muskarac kao sto je Molder. Ljubav tu ne igra nikakav faktor jer realan zivot ne mora neophodno da bude los ako ljubavi nema (ovde mislim na ljubav prema aktuelnom partneru). Quote ----------------- nema vise zezanja A.B. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 2, 2007 Report Share Posted October 2, 2007 skontao sam da je to uradila da bi on uradio to što je uradio kada je ona to uradila :), ali mi je to nekako suviše hevi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 skontao sam da je to uradila da bi on uradio to što je uradio kada je ona to uradila :), ali mi je to nekako suviše hevi. taj rad, odudara od stila serije i od njene tetovaze na ramenu. Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 znachi kakve se konstrukcije ovde rade umesto da se napishe par slova za tag =o))) meni u ovoj epizodi vishe smeta prikaz "raspada" njihove veze pre godinu-dve/kadlivetj nego taj "coercion sex" =o) i nije samo zbog toga spavala sa njim... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 ahah true. al gde nabavljate subtitle? engleski naravno.. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 swsub.com/seriessub.com Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 taj klinkin hejt je previse nerealan. razumeo bih da mu je zena to rekla, ali dete od 12 godina? cmon nigguh... Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 šta ste se zalepili za realnost? te nerealno ovo, te nerealno ono... gledajte na cali kao na dalijevu sliku :) ne, ozbiljno, serija iz svog la la land (kapirate?) sveta šalje sasvim realne po[r]uke i to je megakul. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
[BMF]Psycho Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 ne moras tako zastitnicki da skaces odma, niko nije reko da serija nije kul. samo me mala jako zivcira, fale joj dve roditeljske. za ameriku, ima preteranu porodicu i samo bichuje. a plus je mega ruzna, ne lici uopste ni na jednog od roditelja. trn mi je u oku kapiras, nema veze sa serijom :) Quote "A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shekk Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Zapričali su se :) Quote jebote, smorio si sa kukanjem vise :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimke Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Tek odgledao prvu epizodu i ono serija vrh sad bi sve odgledao da ne moram da strebam god damn... jako mi se svidja ali moram da doziram na jednu ep dnevno jel nece valjati mnogo dobrih riba... ne znam meni je moldi uvek bio i ostao car... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts