Jump to content

- Californication - (nova serija na Showtimeu)

Guest

Recommended Posts

• Replies 199
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

svidja mi se sto sada malo dirnuli u zanimljive i realne teme i situacije, kao recimo situacija sa onim celavim. i onaj razgovor sto su molder i njegova ex imali pored bazena. i tako dalje u svakom slucaju ova epizoda mi je super. ako se izuzmu ribe iz pleyboya i kako svaka ceka da mu se nasadi, dosta se poistovecuje sa RL-om sto je definitivno pozitivan smer.

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton

ja onu njegovu ženu uopšte ne razumem. moraću opet da pogledam ovu epizodu.

smetalo mi je što lik koji glumi ćaleta glumi sebe. pokušava da molderu "ukrade predstavu", a uspeva mu samo da izgleda kao da se previše trudi. bah.

Sto se njegove zene tice, mislim da su scenaristi otisli u pravcu izvesne "teorije" o zenama koja bi izgledala otprilike ovako. Inteligentna zena moze uraditi stvari koje za nju predstavljaju visi cilj. Tako je ona uradila to sto je uradila (ne mogu sada da spojlujem) zato sto smatra da je to dobro za Moldera. Ono sta je dobro za Moldera dobro je za njihovu cerku. Takodje vise nego ocigledna je druga "teorija" o zenama, da one uvek traze pouzdanost/sigurnost/ustaljenost od muskarca kao primarni cilj u podizanju porodice, umesto razuzdanog/nepredvidljivog/zanimljivog zivota koji bi pruzio muskarac kao sto je Molder. Ljubav tu ne igra nikakav faktor jer realan zivot ne mora neophodno da bude los ako ljubavi nema (ovde mislim na ljubav prema aktuelnom partneru).

-----------------

nema vise zezanja

A.B.

swsub.com/seriessub.com

03:34 ( MiGsa ) da budem iskren

03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki

22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah

13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare

[16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know

[21:00] <vudu> jebacemo svi

šta ste se zalepili za realnost? te nerealno ovo, te nerealno ono... gledajte na cali kao na dalijevu sliku :)

ne, ozbiljno, serija iz svog la la land (kapirate?) sveta šalje sasvim realne po[r]uke i to je megakul.

ne moras tako zastitnicki da skaces odma, niko nije reko da serija nije kul. samo me mala jako zivcira, fale joj dve roditeljske. za ameriku, ima preteranu porodicu i samo bichuje. a plus je mega ruzna, ne lici uopste ni na jednog od roditelja. trn mi je u oku kapiras, nema veze sa serijom :)

"A forgotten virtue like honesty is worth at least twenty credits." -JC Denton