weasel Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 (edited) Mene su oborili zato sto sam vozio sporo :( Tako da nemoj bas ni da gmilis :) Edited August 22, 2007 by weasel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 22, 2007 Report Share Posted August 22, 2007 ti shto te obore da vozish sporo oborili bi te i na "karikirash pogled preko ramena" foru Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted August 22, 2007 Author Report Share Posted August 22, 2007 Evo sad sam bio sa caletom da se malo vezbam sa yugom, malo po poligonu. Voznju cu da se snadjem (nadam se), samo da se ne zajebem na poligonu kao burazer, shto je nagazio na liniju pri polukruznom okretanju. Uh, ubi me ovaj yugo, jbg ja navikao na reno clio, a ne ovo sranje shto mi se gasi na svakoj drugoj uzbrdici Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ah da, ako sluchajno piche peshaci sa strane na kojoj vozish, obavezno daj migavac kad ih obilazish :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 Jel to tachno da 100% obaraju ako krecesh sa uzbrdice pod ruchnom, ako ti kola malo krenu unazad ili ako ti proklizaju tochkovi padash? Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 sve zavisi od pandura do pandura, tako da nema 100%, a i kolike su shanse da vozish negde na uzbrdici na polaganju sem ako ne polazhesh u balkanskoj :) realno ako ti proklizaju tochkovi ili ti kola krenu unazad i treba da padnesh. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted August 23, 2007 Author Report Share Posted August 23, 2007 hehehe, Smederevo je vukojebina i ima gomilu brda, i na svakom ima semafor :D Bolje bi mi bilo da to malo izvezbam. Jel ima josh neka finta na koju treba da obratim paznju? Stajanje na peshachkom prelzu i na ivici raskrsnice kod stop znaka ili tako neka glupost? :D Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaudDib Posted August 23, 2007 Report Share Posted August 23, 2007 ahaa nisi iz BG-a. onda sorry. btw bio sam relativno skoro u smederevu i nije bash toliko brdovito .. bar centar. pa najbolje ti je da za poslednja 2 chasa (ili ako si izvozao sve uzmi dodatne) da pitash instruktora da te uputi na mesta gde se obichno ide kad se polazhe u toj autoshkoli. znachi to je obichno ustaljena shema sa 2 pravca od poligona, napravish krug nazad i to je to. to dosta pomazhe. sve ostalo smo manje vishe rekli. Quote • crno nam se piše • belo nam se šmrče • mind over matter • jebo sam vam mater Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sd D1ablo Posted August 31, 2007 Author Report Share Posted August 31, 2007 Sranje! Pao sam na najgore gluposti! Lepo sam uzeo dodatne chasove i sve izvezbao, ali pogreshio sam na takvim sranjima, da sam uzeo josh 20 dodatnih chasova ne bi mi pomoglo. Fucking baba me zajebala na peshachkom prelazu. Nije sojala na njemu i kada sam ja prelazio peshachki prelaz, baba je pocela da pretrchava. Noob baba! + Me jebale neke budale koje skrecu a ne daju pokazivach smera. Gluposti. Ode mi kinta za novi GW. :( Jbg, sledeci put cu da pazim, ali se nerviram zbog takvih gluposti!! [:(!] [:(!] Quote Hoes before NGOes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted August 31, 2007 Report Share Posted August 31, 2007 Znam gomilu ljudi koji su pali jer su se peshaci ponasali "nepredvidivo". zato se trudim da kad hocu da predjem ulicu a vidim auto skolu malo se odmaknem od ivicnjaka, sacekam da prodju, pa onda krenem :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts