manager Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 nemoj tako, definitivno bi nam nedostajao, pogotovo sto je on igrac oko koga se sve vrti, kada nam ne ide samo se u njega gleda, sta ce on uraditi. dosta znaci i na psiholoskom planu da imas takvog igraca na terenu (daleko od toga da je sada on nesto bog zna sta, ali je trenutno od onoga sto imamo najbolje). nego, veceras poslednja utakmica u godini, protiv brage u portugalu. 20:45h na rts1, cak iako nemamo nikakve sanse da se plasiramo dalje, valjalo bi da se bar na castan nacin oprostimo od evrope. po kladionici smo totalni autsajderi, posto je kvota na bragu 1.4 !!! NAPRED ZVEZDO Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 nedostajao bi neko vreme, dok sami idioti na terenu ne bi skapirali da njega nema, i onda bi igrali zajedno, ko normalna ekipa 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 samo da veceras odigraju kao ljudi...nema veze sto utakmica nema za nas takmicarskog znacaja,ali ipak malo da se podigne moral ekipe... AJMO BRE ZVEZDO !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 ja sam odigrao keca,realno,pare su pare,idemo sa B timom,posle vojvodine su se svi shatro povredili,pichketine gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Al ja kontam da je taj B tim ( ako ga cine Burza, Molina, Salas ) bolji od A tima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 taj rad, ako budu igrali Salas i Molina, pocepacemo ih 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 rece hajli krajnje objektivno :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Salas ne ide,valjda ima neku transakciju kokaina sa Albancima u pola10. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 salas igra. barkos igra. BURZA NE IGRA. ja ne znam sta ovi ljudi misle, da mozemo nesto uraditi sa 4 zadnja vezna. tuga i sramota!! nego, ne igramo toliko lose, jednostavno napada nema.. kreativca nema.. BURAZA MORA UCI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Mora uci Burza, ali mesto nekog zadnjeg veznog a ne Salasa ili Barcosa... Nego sada gledam, moze Koroman da ide sto se mene tice, jer mu je Molina dobra zamena (ako ne i bolja)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
plovak Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 Izashla Zvezda iz kupa UEFA na velika vrata... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 kao sto rekoh,pare su pare. A to verovatno misle i ovi iz Panioniosa,dva nastupa u kup uefa,i dva put u poslednjem kolu toliko sumnjivi i smrdljivi prelazi da ja prosto nemam rechi. gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Buda_ Posted December 19, 2007 Report Share Posted December 19, 2007 napred zvezdo,ale !? Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted December 19, 2007 Author Report Share Posted December 19, 2007 @WaB ??????????? realnost, tuzna realnost... bez daljeg komentara... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 gj! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rockdudbg Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ladno obrisan post sa skoro tachnom prognozom.:S vid'o sam deda mraza Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 ma bre NAPRED ZVEZDO !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted December 20, 2007 Report Share Posted December 20, 2007 Pa realno nazad i nema gde vishe =) We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 Ima josh prostora za nazad,polako...Tu je u druga polu-sezona :)) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted December 23, 2007 Report Share Posted December 23, 2007 chujem da leti pola tima i "vechiti mladi talenti" Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 11, 2008 Author Report Share Posted January 11, 2008 najbitnije da smo se mi pojacali tamo nekim barkosima salasima i molinama, a palasio, za koga uprava nije htela da da 1.5mil$ ode u vigan, potpisao trogodisnji ugovor. lepo se dokazao u birmingemu i obezbedio si angazman.. tuga.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 17, 2008 Report Share Posted January 17, 2008 doveli smo ovog Makedonca za kog sam ja svim silama navijao da ga dovedu jedva cekam da vidim na sta lichi da li je novi Panchev u pitanju :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 Ne dao bog da je novi Panchev... У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 zasto vrsni poznavaoche? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 30, 2008 Report Share Posted January 30, 2008 a 5:2? ali dobro,to smo ih onako bratski pustili...ono 3 kluba,2 boje,jedna vera...i ti fazoni... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts