gruja Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 idemo na pojacani Rendzers koji ove sezone hoce da uzme skalp Seltiku bice jako jako zajebano totalno nam ne odgovaraju ostrvljani gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 (edited) pa ko je bio ostao u sheshirima kad su nas izvlachili ovo se moze smatrati neverovatnim userom. ali da se ne lozimo, nemamo igru, nemamo nihsta, isprashice nas. Edited August 3, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 AJMO ZETA BRE !!!!! Ma bre NANANANANANAA LIGA SAMPIONA,LIGA SAMPIONA,LIGA SAMPIONA !!!! Neka je i Rendzers,MOZE,s obzirom ko je ostao na kraju,dobro smo prosli... IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 AJMO ZETA BRE !!!!! Ma bre NANANANANANAA LIGA SAMPIONA,LIGA SAMPIONA,LIGA SAMPIONA !!!! Neka je i Rendzers,MOZE,s obzirom ko je ostao na kraju,dobro smo prosli... IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOO !!!! au choveche voleo bih da Zvezda prodje, mozda se nesto i uigra do prve utakmice. Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 3, 2007 Author Report Share Posted August 3, 2007 s'obzirom koga smo sve mogli da izvucemo ovo je i dobro. kako nam ostrvljani ne odgovaraju? ne bi se slozio sa tobom... mozda je povoljna okolnost i to sto prvu igramo u gostima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 Sto "au"? Ultra sam happy trenutno,moraju to svi da vide... :D Sad me jedino brine MRTVA Levadia...njih da prodjemo na misice,i onda nas ceka LS !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 pa taj rad, treba prvo proci ove nesrecnike, a to ne ce biti nimalo lako. No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 ma prolazimo Levadiu to se ne brinem nego samo da Bosko progleda realno,nama vise odgovara taj italijanski stil igre i njima slican,ne mozemo mi sa Englezima da igramo,pogotovo jer se igra ofanzivno i sa puno trcanja a svi smo videli koliko nasi igraci imaju snage kad sam video ostale parove,place mi se jeste,mogao je da nam upadne Arsenal/Liverpul kurac palac ali u pichku materinu,sto nama nije dosao pobednik Hafnafjordur/Bate,pa da proslavimo ulazak u LS i opet,to ponavljam,dobili smo ekipu koja je par godina bila u senci najljuceg rivala,koja se zestoko pojacala i koja ove sezone hoce da pomrsi mnoge racune i koja je naduvala Celzi u prijateljskoj tekmi(dobro,nije neko merilo,ali opet ajde mi da naduvamo Celzi) tako da ono,samo pazljivo,bice valjda kul gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shoosh Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 nije merilo, ali mi nismo nikog bitnog naduvali, cak smo i one jadus ekipe "prebijali" sa 2:0 :P bice tesko bogami, a Nacho-men ima da nas ukantava :D fml Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 ako boshko sa ovom ekipom uspe da udje u LSH trebamo mu dici spomenik :) mislim da je ok zhreb, moglo je i bolje a moglo i puno bolje. protiv rangersa imamo kakve takve shanse, videcemo shta ce na kraju od svega toga ispasti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 3, 2007 Report Share Posted August 3, 2007 ajaooo... upravo sam procitao da je Bizli ovog prelaznog roka potpisao za Rendzers... koliko sam zamrzeo tog coveka kad smo igrali vs PSV-a,to je strasno,i sad opet moram da ga gledam na Marakani... :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 I da se vadimo kao "pa dobro,ispali smo od liverpula" :) Inche shta se lozite, igrace Levadia-Zeta 3. kolo :) У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Ortak shkot koji navija za Rendzerse (igramo sa njim dotu ) kaze da Rendzers nikad loshiji nije bio, da Bizli nije ni igrao neshto preterano, a da im je odbrana prespora. Tuga je shto smo mi jadniji jedno duplo od prosle godine, tako da i dalje su oni u prednosti, da kazem shanse 40 prema 60% za njih, al videcemo. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Ortak shkot koji navija za Rendzerse (igramo sa njim dotu ) kaze da Rendzers nikad loshiji nije bio, da Bizli nije ni igrao neshto preterano, a da im je odbrana prespora. Tuga je shto smo mi jadniji jedno duplo od prosle godine, tako da i dalje su oni u prednosti, da kazem shanse 40 prema 60% za njih, al videcemo. Slozio bih se sto se tice procenata,ali Bizli mi je nocna mora...imam utisak da on moze da nas zakopa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Ortak shkot koji navija za Rendzerse (igramo sa njim dotu ) kaze da Rendzers nikad loshiji nije bio, da Bizli nije ni igrao neshto preterano, a da im je odbrana prespora. Tuga je shto smo mi jadniji jedno duplo od prosle godine, tako da i dalje su oni u prednosti, da kazem shanse 40 prema 60% za njih, al videcemo. brate imam ja ortake Srbine koji govore da Zvezda nikad jacha nije bila :)) Mozda je slepac :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted August 4, 2007 Report Share Posted August 4, 2007 Rendzers,odlicno.Jedini problem je Zvezdina igra,mora taj nivo igre da se podigne jako brzo i da se pojacanja integrisu u tim kako valja i ne sumnjam da ce Rendzers da padne na Marakani.Jedini problem je sto treba prvo i sa Levadiom odigrati 0-0. Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rev Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 ljuboja izjavio da mu je josh rano za povratak u nashu ligu, pixi bacio oko na djordja rakica koji je po meni vishe nego dobar igrach za nashe uslove. videcemo shta ce od svega toga biti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 ma sta vam je ....dobija zvezda estonce provereno ..i ide dalje ... don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 5, 2007 Report Share Posted August 5, 2007 Cuo sam to za Rakica,ali sam cuo i Pjanovica...to bi po meni bila katastrofa...ocajnicki pokusaj da se pojaca napad...kao da ispadamo iz lige,pa ajde da vratimo propale fudbalere da nam pomognu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Pjana puni u prvenstvu,a Drula u Evropi :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 e pjano skoci i daj go glavom koja su to vremena bila :) Legendarna... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 Ako su to bila legendarna vremena zvezde onda sam ja pile We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 pa bilo je dobro zezanje...:) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted August 6, 2007 Report Share Posted August 6, 2007 A koja su vasha legendarna vremena, 0-5 protiv kroacije i rapida ? 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted August 6, 2007 Author Report Share Posted August 6, 2007 OLOLO!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts