leisure Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Bio je mnogo cenjen dok je radio u Bundesligi. Neznam shta se desava sa njime u poslednje vreme, ali je bolji od Kosanovica 100%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Bio je mnogo cenjen dok je radio u Bundesligi. Neznam shta se desava sa njime u poslednje vreme, ali je bolji od Kosanovica 100%. on je bio strucni konsultant u mecevima zvezda-rangers i zvezda-bayern... nije mi delovao kao normalan covek... ;))) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 za Kosana je bog, covek je juce izveo Molinu u 40-om i uveo Trishovica.. 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 pa dobro posle je objasnio lik da je molina premoren i da nije mogao da prodire bas najbolje + trishovic je trebao da pokrije levu zvezdinu stranu jer su tu imali problema :) u svakom slucaju usralo vas je katastrofa, kad sam video prilike cukarickog, ko da ste platili onom pajseru, napadacu cukarickog da mashi 100% prilike.. [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ja pre mislim da se Trishoviceva shveca jebe sa nekim iz uprave Zvezde. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 ja mislim da vi grobari ne treba da trujete nas topic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Ja pre mislim da se Trishoviceva shveca jebe sa nekim iz uprave Zvezde. ne,nego je Trishovic Terzicev vanbrachni sin:) Ono kad je Klemente sjebo rebro kad je pao sa bicikla,siguran sam da ga je Terzic izuo jer ga je izvukao iz repke :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 ja mislim da vi grobari ne treba da trujete nas topic... odmori Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 hahaha,zasto? jel mi vama ulazimo na topic i prosipamo mudrosti ko bi trebalo da igra za Partizan,a ko ne? imate svoj kutak,tamo pricajte sta god zelite,a ovde nas ostavite na miru da se sami nerviramo i radujemo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sting Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 o ne vas virtuelni kutak na internetu je ugrozen! We must all fear evil men. But there is another kind of evil which we must fear most and that is the indifference of good men ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
domiNus Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ^^ dobro je da je patlidzan izgubio 2 boda danas.. Sad da ih pobedimo na ova dva derbija i to je to ;)) zvuchi realno :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ja mislim da vi grobari ne treba da trujete nas topic... ali trujemo...lol btw Trishovic je reprezentativni uzorak onoga shto bi trebali da iskorenimo iz nasheg fudbala, GENERALNO. Nema veze sa klubashtvom. Tolika je vezara da su ga ubacili da igra prvu ISTORIJSKU utakmicu reprezentacije Srbije na Marakani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Trishke je dao gol protiv Cheshke na prvom mechu, i do derbija gde smo pukli 4-2 je odigrao dobro, posle toga sta se desavalo nikom nije jasno 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 Ja pre mislim da se Trishoviceva shveca jebe sa nekim iz uprave Zvezde. je li mu znas sestru ?:D jesi li je video ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 ja pozivam sve kolege grobare da dolaze ovde i da stvaraju normalnu i podjebavacku atmosferu,kakva i treba da bude isto tako cemo i mi na vasem topiku kad vas budemo savili u basketu :)) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 je li mu znas sestru ?:D jesi li je video ?:D CHUJ VID'O!! JEB'O!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted November 5, 2007 Report Share Posted November 5, 2007 pa ono :D ja mu znam jednu sestru :D devojka igra fudbal :D visoka je i bas bas krupna :D moglo bi se reci debela :D samo je visina izvlaci :D taaaaaaaaakoooooo daaaaaaa ............. Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 A JBG BIO SAM JANPI! OLOLOLOL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 ae ne govnajte topic vishe, da ne delim warn 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 udarila te slava u glavu :) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quaresma Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 auuu momci kakve sve ovo ima veze sa zvezdom, osim eto ove cartmanove kape?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 6, 2007 Report Share Posted November 6, 2007 pobrisani postovi, podeljeni warnovi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 sutra ce u najmanju ruku biti interesantno... publika,trener,vaznost meca... naravno voleo bih pobedu,ali sumnjam da mi mozemo do 3 boda u gostima...Na Marakani mozemo svakog da dobijemo,ali u gostima obrnuta situacija... videcemo,nadamo se najboljem... kad pocinje btw? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted November 7, 2007 Report Share Posted November 7, 2007 Pocinje u 20:45 i bojim sa Zvezda nema sanse da dobije tvrdi Aris u gostima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted November 8, 2007 Report Share Posted November 8, 2007 mene smara shto cemo opet igrati na bod, ko i uvek na gostovanjima, shto jednom ne napadnemo vishe u kurac. I shto konacno ne stavi burzu, koromana i molinu zajedno u igru, nego uvek jedan od njih (burza) menja druge. Molina i Burza zajedno su pocepali ofk-a, i to nam je najbolje poluvreme ove godine sigurno, samo je Kosan previshe janpi to da provali. Isto bronovicki shto ne igra na svojoj strani.. . A o tome shto Salas sedi na klupi necu ni da pricham, ispali smo od Rendzersa zbog jebenog Filipa Djordjevica, ispascemo iz Uefa isto tako vrlo brzo. Imamo do jaja tim al na klupi 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts