gruja Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 realno ulazim na propusnicu :))) gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 realno, ja necu ici na tekmu bar josh godinu dana :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 realno kupite karete kod mene don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 realno nisi normalan ako ocekujes da ce ti neko dati 3 soma za karte.. kada mozes preko navijaca da se uzme za 1700, sto preko ide u neki fond.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 ma nacice nekoga da osisa sigurno :D samo ne ovde :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 21, 2007 Author Report Share Posted October 21, 2007 zaboravih da kazem da sam bio na utakmici, ali kao da nisam, posto se izaslo posle 20minuta zbog bojkota novog zakona. naime, nije dozvoljeno kacenje zastava na ogradu, sto je do sada moglo, pa se zbog toga pevalo protiv trenutnog ministra policije, dragana jochitja. pala je i solidarnost sa strane blue union-a pa se i pevalo zajedno protiv ministra. unioni su izasli u 15. a mi u 20. minutu... inace, dobili smo 0-2 golovima burzanovica i milijasa (glavom!) u prvom poluvremenu... lepa uvertira za bajern, nema sta! :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 (edited) bio sam cak i ja na utakmici (lol) al sam ja bio na zapadu kao fin gospodin covek :P edit: i navijao za ofku :))) Edited October 21, 2007 by peja_ The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 au pejo, shto se ne javi, ja sam bio na istoku 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja_ Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 rur okupirao omladinski stadion :) ma brate, nisam, jer zamisli tu koncentraciju kulnosti oO The thing's hollow — it goes on forever — and — oh my God — it's full of stars! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 ja nisam bio, al' sam proshao pored stadiona 3 puta za vreme tekme jer mi je u komshiluku :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 manager ja i ti u koje god hoces pare da cu prodati sve karte ... kod navijaca jesu jeftinije ali i ti navijace koji preprodaju prodaju za 3500 POz don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 (edited) CIGANSKA POSLA OLOLOL ....... ;) Brate, daj nekome po realnoj ceni, nemoj da zaradjujesh kesh na taj nachin. (na ljubav prema klubu nekog random lika, za koji i ti navijash) Nije neka kinta, a skroz je jadno. Edited October 22, 2007 by leisure Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 slazem se sa simpatizerom fk groblje na nasem topicu 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 brate kada ti ne budes imao pare za has i apre da se obuces onda mi se javi ok ?!?!? ? i onda mi reci da li je jedano ili ne ?? don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Necu da ulazim u tvoje materijalno stanje(mlad si, josh idesh u shkolu ne radish etc).... Jednom sam izduvao za karte zbog najgorih shabana tapkarosha, pa zbog toga imam takvo misljenje. A jednom sam na Partizan-Real(basket liga sampiona) imao kartu vishka(ustvari, ja i ortaci, zato shto jedan ortak nije mogao da ide...), pa smo dali po istoj ceni kao na blagajni prvom liku koji nas je pitao. Brate, veruj mi, dobar je osecaj pomoci svom 'comrade'-u u situaciji kada misli da ne postoji teoretska shansa da dodje do karte ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 moram da priznam da si upravu ... Stidim se sada don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 a ne tapka on 300 karata :D i realno ako je bio tamo i cekao u redu od 6 ujutru ima pravo da naplati svoj trud..... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 a ne tapka on 300 karata :D i realno ako je bio tamo i cekao u redu od 6 ujutru ima pravo da naplati svoj trud..... mozemo ga razumeti... ima osnova da tako uradi... ali ako ima pravo, ima i obavezu... npr. da plati drzavi 18% PDV-a... jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted October 23, 2007 Author Report Share Posted October 23, 2007 sta lupate ljudi?? potpuno se slazem sa leisure-om, ali to pod uslovom da ima jednu viska a ne da je sa ciljem uzeo vise paketa da preprodaje. ako to vec radi, neka ceka cetvrtak i kasne pre podnevne casove, neka ceka crnogorce i bosance posto ne pitaju koliko kosta karta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Gotti_ Posted October 23, 2007 Report Share Posted October 23, 2007 sta lupate ljudi?? potpuno se slazem sa leisure-om, ali to pod uslovom da ima jednu viska a ne da je sa ciljem uzeo vise paketa da preprodaje. ako to vec radi, neka ceka cetvrtak i kasne pre podnevne casove, neka ceka crnogorce i bosance posto ne pitaju koliko kosta karta... vidis i to je pametno don't grow up it's a trap Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Molina dao 10x pametniju izjavu nego bilo ko iz zvezde ikada, alal mu vera 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 mozemo ga razumeti... ima osnova da tako uradi... ali ako ima pravo, ima i obavezu... npr. da plati drzavi 18% PDV-a... al si ga preterao sada :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted October 24, 2007 Report Share Posted October 24, 2007 Molina dao 10x pametniju izjavu nego bilo ko iz zvezde ikada, alal mu vera sta je rekao? gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JetSet Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 al si ga preterao sada :D hteo sam da napravim sranje, ali su me svi iskulirali :))))))))))) ocekivao sam da mi makar pola foruma u najmanju ruku kenja po mrtvoj cukunbabi... ali niko me vise ne shvata ozbiljno :)))) jebem se u pedu za sitne pare javite se mom makrou kaliju cali = ghettopimp aleluja barkase, aleluja! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted October 25, 2007 Report Share Posted October 25, 2007 sta je rekao? da se tekma dobija u glavi prvo 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts