Fr3nk Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Znachi Telekom adsl od februara radi non-stop Danas u sred rada prekinuo i ne radi mi nishta, ni http ni ftp ni torrenti ni msn nishta. Dobio sam Huawei modem router onaj za over isdn, zvao sam teh podrshku i tip je konstatovao da je modem ispravan i njihova mreza ok, pingujem sve adrese (google, yahoo, ...) ali ni jedan browser mi ne radi ni ostali servisi. Pa sam se sa jednim drugom smarao jedno sat vremena (a on se razume u to) i on je zakljuchio da mi "dns" adrasa nije ok a on ne zna koje su Telekomove. Bilo kakav help, bez neta sam gluv i corav :( ps. radio sam portforward pre jedno 4 meseca i u podeshavanjima sam danas sve vracao na default (ako ima ikakve veze) ali bez uspeha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SavKe Posted July 26, 2007 Report Share Posted July 26, 2007 Ne brni se to nam samo telekom zadnjih par dana razgradjuje analni otvor i dezintegrishe nervni sistem,kao shto i obihcno radi,nije nikakav problem do modema ili tome slichno. Quote У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. Радоје Домановић - "Страдија" 1902. - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted July 27, 2007 Author Report Share Posted July 27, 2007 Thx ali evo je samo proradilo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 27, 2007 Report Share Posted July 27, 2007 Ubuduce mozes i da zoves 0800 100 100 pa ti oni tamo kazu. Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fr3nk Posted July 27, 2007 Author Report Share Posted July 27, 2007 Nazvao sam i lik mi je rekao da je 100% problem u mome kompjuteru i da bih trebao da uradim reinstalaciju sistema Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zwerko Posted July 28, 2007 Report Share Posted July 28, 2007 Pogresi covek Quote Heghlu'meH QaQ jajvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
voodoo_ Posted July 30, 2007 Report Share Posted July 30, 2007 Nazvao sam i lik mi je rekao da je 100% problem u mome kompjuteru i da bih trebao da uradim reinstalaciju sistema Trebalo je da mu odgovoriš "No, you shut up!!" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts