Jump to content

PTR 2.2.0 Patch

Silencer

Recommended Posts

pre 3 dana sam disbandonovao 2v2 team sa 1950 ratingom...i obraticu ti se, nadam se opet za 3 dana kad budem imao isti rating ili bolji...i plz nemoj nikad da uzimas rating toliko u obzir pogotovo uzevsi u obzir cinjenicu da si ti kupio svog lika koji je imao t1 set i vec bio spreman da ide na velike ratinge u areni!

...

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

E pa, sry sto sam prouzrokovao another legendary raspravu, Zaista nisam imao tu nameru. Iskreno, zaista bi voleo da ljudi vide kako to izgleda "sa druge strane" odnosno iz lockovog ugla gledano, pa bi valjda onda shvatili da bas i nije tako crno-belo kao sto misle :)

Eto, svecano obecavam da cu posle prista da levelujem paladina a nakon toga ko zna, mozda warrior. Hocu i ja da vidim kako to izgleda iz tudje perspektive.

"A te io canto una canzone perche non ho altro..."

E pa, sry sto sam prouzrokovao another legendary raspravu, Zaista nisam imao tu nameru. Iskreno, zaista bi voleo da ljudi vide kako to izgleda "sa druge strane" odnosno iz lockovog ugla gledano, pa bi valjda onda shvatili da bas i nije tako crno-belo kao sto misle :)

Eto, svecano obecavam da cu posle prista da levelujem paladina a nakon toga ko zna, mozda warrior. Hocu i ja da vidim kako to izgleda iz tudje perspektive.

Ne moras ja igram palu i locka, i lock je op..

Furthermore, once players can survive for a few seconds, it tends to force everyone to worry about defenses once again. Will resilience make enough of a difference? That is something we are discussing right now

I'd hug you but I can't do that while strangulated.

using a snare breaker and a purple costume doesn't prevent dps btw.

Ma bravo za linkove. Steta sto mene i dalje MS warrior izuje iz cizmica :) Hocu i ja tako da tucem! :)

Ljudi, ne shvatate da ja zaista ne mislim da su lockovi slabi ili nesto, nego jednostavno mislim da se prevelika fama i dalje dize oko toga sta sve lockovi mogu, k'o da su svi 41/41/41 specovani i imaju po 4 peta napolju (Synapse anyone? ako znate uopste o cemu pricam, imba story na lock forumu :))

Meh, javim vam se kad se zadovoljim pristom pa krenem paladina, do tad lock sluzi za pokoji raid i jednom nedeljno arenu 10 partija da se uzmu bilo kakvi poeni, nigde se ne zurim :)

Vec sam napomenuo jednom da se drzim jednog speca jer jednostavno nemam zelje trenutno da grindujem pare/reputaciju/materijale/whatever sa lockom neko vreme a otud i ostajanje na jednom specu, cookie cutter (dark pact / ruin) koji mi sasvim lepo i solidno sluzi u PvE (na princu sinoc procovala mi 4 nightfall-a zaredom, critovi sve preko 4k zbog improved shadowbolt-a koji daje 20% veci dmg na meti, jaki dotovi koji lepo tick-uju itd) ali dzaba kada nemam instant AoE fear u PvP na primer ili Unstable Affliction ili SL ili bilo koji drugi PvP build koji bi mi omogucio bolje prezivljavanje ili mozda stabilniji i jaci DPS u PvP. Niti mi je to smisao igre da budem iskren, pa zbog toga i igram arenu tako kako igram, vise iz zabave i bilo kakvih poena za koje cu da uzmem jednog dana npr 1 hand merciless spellblade ili sta vec :)

PvE ftw za mene :)

Ako te izuje war ili nemaš pravi spec, ili ima bolji gear, ili je iskusniji. Ništa do same klase.

Nista do same klase a? A druga 2 speca ne cine warlock klasu oni su tu for fun je li, tacnije to su 3 speca posto svaki warrior place na jedan spec a to je 23/38 hybrid build! A warlock sa ovim buildom ako nema 450 ress opet nema sta da trazi protiv warriora...jer je lock klasa koja najbolje scaleuje sa ressiliencom!

Evo ti kad bi se klali warr i lock sa ovim buildom ako imaju npr:

2 pvp itema, 50ak ressa obojica slican gear-lock dead

svi pvp itemi veteran 150ak ress slican gear-lock dead

250 ress slican gear-lock dead

350 ress slican gear-50:50%

450 ress slican gear-warr dead SVAKI PUT, nema sanse da dobije

I sta ti sad hoces da kazes, da svaki warlock treba da skupi najjaci ingame gear, ode jedan jedini build, znaci to mu je jedina opcija da bi ubijao nesto i to je odmah overpowered? E pa vidis, nista do same klase!

uostalom, evo sta mi je rekao ovaj covek juce kad smo pricali o warlock arena teamovima Profil

Jedini team od kog on i taj paladin gube su PVE geared warrior i paladin! I onda ti kazi da warrior treba da ima problema sa warlockom...

...

da

veoma bitna razlika koja nas sve zanima

takvi warloci ne zasluzuju da imaju takav rating

jer su previse imba

ako mi budes rekao da AKO moze da dobije to govno 1v1 onda ne znam ko je lud ovde

da ne spominjem fel armor i healstone koji kada ga 2 warra nukuju sa wfom nema teroije da crkne

apsolutno nikakve pre ce frost mage da umre nego to sranje

koje se jos i healuje

ako te ubije war koji ima 2x bolji gear od tebe onda si noob

ako te ubije war koji ima isti gear kao ti onda si noob idiot

ako te napadne war koji ima loshiji gear od tebe ... ha ... retarded noob idiot ? Nah i da si to dobio bi ga .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

ako imas warlocka i ako nisi aff / demo spec onda si idiot totalni...

Misljenje je kao dupe, svako ga ima ali to ne znaci da je svacije dobro. Sledeci put izvazi reci pre nego sto ih uputis gomili ljudi a pri tom ih vredjas :)

Ali ljudi, pobogu, ovo je jos uvek samo igra i ja je tako gledam. Ne shvatam sto penite tako i tresete se k'o Fap u leru kad vam neko pomene nesto za sta smatrate da je pogresno :)

Eto, kad sam onomad rekao, krenuo sam prista. Lvl 32 holy ftw :) Ae sad "l2p boon respec shadow ftw!!1!!" spam :)