Jump to content

PTR 2.2.0 Patch

Silencer

Recommended Posts

decko lepo sam ti napisao sta se desava

daj ti nama lepo link ovde da vidimo koji TI imas gear i koliko resilineca i onda uporedi sa warlocima protiv kojih ja igram

koji imaju duplo vise svega

warrrior solo ne moze da ubije warlock

moze jedino ukoliko je osboba koja igra warlocka mentalno zaostala ili ima destruction/ua spec

poenta je da warlock koji ima samo mrvicu skilla moze da sabije bilo koga bez ikakvog problema

ti ako nemas skill i pvp gear nema ni sta da trazis niti da se mesas u raspravi u kojoj se objasnjava da warloci prelaze sve granice normalnosti

u ovog igrici kada dostignu gear koji se sada dobija iz arene

a interupt warrioru 10 sec cd valjda

20 sec je intercept cd sa fury talentima -10 sec

i jos -5 sec se dobije sa 4 delta pvp seta

znaci 15 sec sa najboljim gearom

siphon life + deathcoil + life drain

CAK I SA MSOM moze da odrzava warlocka u zivotu mnogo dugo

znaci imate i heal kao dps casteri sto je mnogo mnogo je

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

decko lepo sam ti napisao sta se desava

daj ti nama lepo link ovde da vidimo koji TI imas gear i koliko resilineca i onda uporedi sa warlocima protiv kojih ja igram

koji imaju duplo vise svega

warrrior solo ne moze da ubije warlock

moze jedino ukoliko je osboba koja igra warlocka mentalno zaostala ili ima destruction/ua spec

poenta je da warlock koji ima samo mrvicu skilla moze da sabije bilo koga bez ikakvog problema

ti ako nemas skill i pvp gear nema ni sta da trazis niti da se mesas u raspravi u kojoj se objasnjava da warloci prelaze sve granice normalnosti

u ovog igrici kada dostignu gear koji se sada dobija iz arene

20 sec je intercept cd sa fury talentima -10 sec

i jos -5 sec se dobije sa 4 delta pvp seta

znaci 15 sec sa najboljim gearom

siphon life + deathcoil + life drain

CAK I SA MSOM moze da odrzava warlocka u zivotu mnogo dugo

znaci imate i heal kao dps casteri sto je mnogo mnogo je

Nisu svi retardguard spec...that was my point! Ne znam samo kad ste uleteli sa ovim postovima kad sam ja krenuo da postujem! I batalite tu pricu o warlock-ima koji drainuju po 700 u sec!

...

OK da sumiramo ..

Ti si dakle decko koji odbija da igra "debilni spec" aka soul link ( sa siphon lifeom sa guardom ili sa shadowburnom nije ni bitno ) i imash verovatno prosecan gear i igrash destruction warlocka ... koji je jedini normalan spec koji warlock ima u smislu da zaista zahteva skill i nije preimba .

Dok 95% populacije warlocka je malo pametnije pa ne ide glavom kroz zid vec se okoriscava imbetinama od speca .

I onda ti nama ovde popujes kako nije imba .

Ti kada budes sedeo pored warriora sa stormheraldom i celim t2 arena setom ( dakle sedim pored i gledam kako igra lik ) ! Koji napada warlocka koji isto ima taj t2 set i crituje WARLOCKa za 820 white ! A hituje za 600 white onda cemo da razagovaramo ... gde mu je mortal strike na tog warlocka u areni sa 400 resiliance i soul linkom manji od 1000 onda cemo da pricamo . Gde se bukvalno sprdaju sa istim ... i to ne samo sa warriorima ... nego sa svim klasama . I likovi naravno izgube , dakle gnome warlock ide okolo i skakuce FFS SKAKUCE i baca dotove i svremena na vreme fear a warrior kao na njemu pokusava nesto da uradi ... ja hteo u pocetku da se smejem , ali posle kada me je pogledao taj lik ... sve sam my video u ocima nista nije morao da kaze sta misli i kako se oseca .

Ne bi to i bilo tako strashno da ti ne treba ni gram mozga da to uradis .

L

O

L

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

konachno neko da zakuca nuba sa nekim primerom

bravo

ako posle svega ovog ti shapnac i dalje budes kenjao kako su warloci u stvari bedni

a nije tvoja krivica sto igras neki tamo spec i imas nub pvp gear sa manje od 300 resilienca

onda stravno vise nikad se necu truditi da odgovor nesto na tvoje postove posto su ocigledna zajebnacija da nerviras ljude namerno

jer imas neko zivotne problem

e stvarno ste mi se smucili sa tom prepirkom...stavite spanca na ignore i cao...vidite da bulazni

prica o ko zna cemu u nekom samo njemu poznatom svetu.svi redom vide da aff/sl sabija samo on mrsi mudo i prica nesto levo

ovde se pominju arene,da fear traje nekad 3 sec ako ti teamm8 dmg tvoj fear,ali u 80% slucajeva traje 5-8 sec sa 6 dotova na sebi

da warlock se leci sa 700 po ticku sa drainlife/siphonlife,ne,ne mogu da ubijem aff/sl locka sa hw(blue) i zelenim gearom ni kao frost(mozda sam ja nub ali mislim da nije slucaj).nijedna druga klasa nesme da gura toliko resiliance/stamine kao lockjer nece moci da uradi ni iole pristojan dps daubije nekog.kad ja sve to nabijem na sebe ja onda nemam nii 750 spell dmg ma ni toliko.e to je moje misljenje [:(] on je jebeni tank koji cc/radi prilicno dobar dps/kituje ko blesav/smara/

T_T

1) speccovan sam da ubijam u pvp-u, i ubijam u pvp-u, nikad nisam plakao da je warlock underpowered, niti da mu treba neki buff samo sam rekao da nije over powered i da je MOGUCE ubiti ga!

2) igram affliction locka i dobijam oko 65%-70% fightova, cesto gubim od warriora, roguea, frost magovi koji imaju iole mozga u glavu me assrapeuju, a sasvim je moguce i desava se da izgubim i od dobrih druida, huntera, shamana, cak i shadowpriestova! Da warlock moze da izgubi od nekog!

3) scion ovde place svaki dan da nerfuju locka, i posto igra healadina u areni for sure, place standardno na UA i CoT a na drugoj strani je rekao nema ni 2 dana citiram ne mogu da nadjem post: Demo lock je ok, ne treba mu nerf! A naci cu i post taj!

4) kad ti dozivis da te warrior drzi 12 sec stuniranog i za to vreme ti skine 10k hpa onda pricaj nesto o warriorima sa storm heraldom i t2 glad plx, ne zna svako ni warriora da igra

5) i ljudi bre koji vama kurac, KOJI TO WARLOCK MOZE DA DRAINUJE 700 HPS sa drain lifeom? nijedan

6) ovaj snimak je debilan jer su svih 5 pokazali skila koliko i moj sestric sad da ga pustim da igra, jedan frost mag bi pocistio ovog lika bez problema...mislim paladin bez bubblea, hunter je bm spec sve mu je oprosteno, rogue koji je za ne pricati lose odigrao, onakvog roguea destro lock ce da pocisti da ostane na 70% hpa

7) ovo sto je lik napisao, je bilo pre nekog vremena ali drain life je obuhvacen i na njega uticu slow cast efekti

...

2x2 igram healadina i retribution svremena na vreme varira mi rejting od 2000 do 2200 .

3x3 igram kao retro

5x5 kao holy ili retro opet zavisi kako koga igramo .

pve igram i kao tankadin .

Ja sam govorio da je demo lock ok koji ima felguarda.

Pojedi slow sa petom ako imash mozga ... warlock ima reshenje za sve probleme .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

~sigh, jesam ja negde rekao da meni smeta to sto na drain life utice slow? ne, samo sam rekao da na njega vec uticu ti efekti jer je lik u filmitju rekao da to treba da ubace...

edit: eto vidis kako vi svi dok pricate mislite samo na svoju klasu, scion i warriori kukaju na ovaj build, magovi na felguard build, siguran sam da nekom ko igra priesta smeta mu full aff...a to je druga stvar, kaze scion felguard build je ok, pa da ok je tebi koji imas plate armor i kome felguard dok je na tebi dodje samo kao jos jedan dosadan dot! ja sam bio extra fan demonologije pre tbc ali kad su ubacili nove talente zgadila mi se, ideja da pet(felguard) radi 40% mog dmga a ako sam ccovan 60% mog dmga u celom fightu mi je cela odvratna, gade mi se felguard lockovi i bm hunteri!

Edited by shpanac

...

hmm dobro ako cemo svi da pricamo o primerima. dodje baja boza ( horda na silvani ) .

dueluje se sa unkillable ( rogue ally side silvana ) . krene stun lock (boza nekoristi trinket ) . znaci cheap shot kidni i baja samo 1 sec kad je izaso iz stunlocka ( 60 % hp ) . uradi DC + fear + dotovi +drain life i dok je rogue dosao do njega + imao je sprint .. warlock je bio na 95 % .. i sta da mu radi onda ... a otp imaju isti gear

inace ja se ne zalim na warlocke ...

chucknorris1205880463.jpg

Ovo je poenta priche .. ovaj patch nije nerfovao warlocke ? Zasto ?

Da li blizzard voli warlocke ? I dont think so .

Warloci su iako svako jebeno znaju da su overpowered class i najsporenija klasa ... i klasa koja se najmanje igrala . Klasa koje ja loshe uradjena ... onda ju je bllizard overpowereovao do nebesa pa su malo podigli populaciju ... kada bi se sama klasa blansirala da bude fer vs drugih klasa svi bi se smorili i otishli da igraju druge klase i opet niko ne bi igrao locka ... zasto ? Zato sto smara ... e kada vam kaze to PALADIN koji je nekada igrao locka aktivno i koji sada ulazi na locka vrlo chesto da dpsuje u end game ( kada lik nije tu imam njegovu shifru cisto da istenkujem adda na keal tasu ili tako ) sve treba da vam bude jasno .

To je poenta priche ... ili je shpanac mentalno zaostao ili nece da pogleda istini u oci ( ceo community pljuje lockove ) , ili je jednostavno bezobrazan .

Uvek postoje specijalci ^_^ recimo ja imam 3 paladina 1lvl60 jedan 70 i bloodlef 67 ... medjutim cinjenice jesu da ljudi najmanje igraju lockove ...

Inache shaman mi je isto tako smorna klasa ... trebao si da nastavish igras rouga ... sa shamanoom se smaram nenormalno sa celim totem sistemom , enhanament mislim i sam znash kako se igra stormstrike shock cekaj 10 sec na svakih 2 min recastujesh toteme isto i elemetnal lighting bolt spam u pve u pvp ajde da kazem da je malo zanimljiviji ... ono sto je unikatno za restoration shamana jeste chain heal spam i ti totemi ali posle ne znam 5 dana igranja te smori da na svakih 2 min bacas toteme ili kada se raid pomeri ( igram shamana cesto u TK kada Soca islakuje i ne pojavi se pa se ja logujem ) ... ali opet nije ni blizu smorno kao recimo warlock .

Cinjenica dakle jeste warlock je bio nekada najmanje igrana klasa ( moje lichno mishljenje jeste jer su bili dosadni po meni jer su i tada bili jaki ako si znao da igras ) pa su ga buffovali sada se boje ako ga nerfuju da ce da ljudi prestanu da igraju istu klasu ... to je poenta cele price .

Edited by StormScion

mislim da je pre TBC druid najmanje bio igran. Ili je tako bilo na sylvanasu gde bukvalno si mogao na prste da nabrojis kvalitetne i aktivne druide. Inace pala je dosta zanimljiv za igranje .. barem do lvl 38 gde sam ja stao zbog pvp-a , a verujem da je posle jos i zanimljiviji. Zna nekad da smori kada sveze 4-5 non crit udarca i bez SoC proca ali isto tako zna da crituje beli dmg i crituje SoC i posle toga crituje jugment of crusade . Kad mi se to desi onda 2shotujem bilo koga i jako je dobar osecaj :)

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

meni su dosadne klase pala druid i shaman.. najzanimljiviji su warrior rogue i mage. zato sto moras da budes pro sa warriorom da mozes ubiti ostale klase.. a rogue ono.. u stealthu si i iseces nekog clothera ko picku za 8 sec.. a mage je pure dps i u pvp-u i pve-u to volim... frost je smor malo. i nevolim healere.. jako smara nema akcije uopste samo healujes.. jedino je jos shadow gladiator priest zanimljiva klasa... ali je retko naci shadow priesta u areni :P

fvbfhf.jpg

meni su dosadne klase pala druid i shaman.. najzanimljiviji su warrior rogue i mage. zato sto moras da budes pro sa warriorom da mozes ubiti ostale klase.. a rogue ono.. u stealthu si i iseces nekog clothera ko picku za 8 sec.. a mage je pure dps i u pvp-u i pve-u to volim... frost je smor malo. i nevolim healere.. jako smara nema akcije uopste samo healujes.. jedino je jos shadow gladiator priest zanimljiva klasa... ali je retko naci shadow priesta u areni :P

ma de nema akcije slomis tastaturu hilujuci .. nema akcije u pve a u pvp ima vise neko kod dps klasa.

@ storm

brate u pve je svaka klasa smor osim tanka...

Edited by kicpe
chucknorris1205880463.jpg

Shaman je najdosadnija klasa do 40 lvla end of discussion...moras da ides sa 2h oruzjem(ench ofc) i cekas da procuje wf jer nemas stormstrike i bukvalno ubijas wf procom i autoattackom! Dmg ti je ocajan, moras cesto da pijes, totemi samo smaraju a buffuju extra malo u odnosu na mana cost, i relativno sporo ides! E onda na 40 lepo storm strike/dual wield, procuje wf stalno, odes 2-3 sm runa da sabijes gear i onda do 55 letis kako brzo ide!

Mag je meni najzanimljivija i najdinamicnija klasa u pvpu, a iskreno i najbolja pvp klasa imo! Jeste da ima milion sitnica i rupa tj ranjiv je na dosta stvari ali mozes svakog da dobijes! I od svakog da izgubis! I stalno se kreces,bezis,kastujes, jednostavno je brz i dinamichan!

0.o nema shpriestova u areni??

...