Jump to content

PTR 2.2.0 Patch

Silencer

Recommended Posts

Ne, znas, scionova logika je da se hvali nama kako on sve 2 shotuje kad je retri a ne moze da crkne kad je holy i tako to i da izuva SVAKOG locka na kog naidje a ovamo whinuje kako su lockovi op! JEBEM TE U EGO! Da pitas svakog roguea na ovom forumu kakav je skor kad igra protiv locka, svaki ce reci da ga ownuje bez problema a svi placu ovde i po drugim forumima za nerf! Jedina klasa atm koja je stvarno underpowered protiv locka je shaman imo! Jer stvarno nema sta da radi protiv warlocka, tremor treba da bude prepravljen, imo bi najbolje bilo da bude uradjen nesto slicno fear wardu i da upija jedan fear charge,i da dobije cd od npr 10 sec! Verovatno bi to bilo najbolje!

Edited by shpanac

...

• Replies 215
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jedna stvar-felhunter! Skines mu shield,wandujes totem,silence da ne rokne earth i fearujes-tu je vec izgubio! Bar mi je najlakse da izujem shamana od svih healera! Ovde pricam o resto shamanu jer je elem manje vise isti fight a ench je smehotresan imo u pvpu!

...

Jedna stvar-felhunter! Skines mu shield,wandujes totem,silence da ne rokne earth i fearujes-tu je vec izgubio! Bar mi je najlakse da izujem shamana od svih healera! Ovde pricam o resto shamanu jer je elem manje vise isti fight a ench je smehotresan imo u pvpu!

acca ortak iz igraone u kojoj igram je extra geared lock , ja sam resto on je distr. kad se duelujemo retko me dobije , nemoze u fearu i dc da me otkine , nijedan lock nemoze da te dobije fear + dc i sve sto ima ja sam jos na 40 % . inace acca igra sa felhunterom ceo zivot ... ako oces proveri gear od njega i od demon locka i aff locka sa mog servera ...

http://armory.wow-europe.com/character-she...iraj&n=Acca - destruction

http://armory.wow-europe.com/character-she...Qiraj&n=Vas - bio demon sad hibrid

http://armory.wow-europe.com/character-she...j&n=Miguelz - bio aff sad hibrid

inace odnos je negde 80 % za mene 20 % za njih u pobedama.

moj gear - http://armory.wow-europe.com/character-she...aj&n=Kiccpe

chucknorris1205880463.jpg

Acca je bez vredjanja losh igrac u odnosu na Vasa a za Miguelza ne znam mada mislim da je dobar warlock , ali Gehena mi je najbolji warlock na aliance side gde je i on samo prosechan , najbolji warloci na serveru su bili ubedljivo Goho i ne mogu da se seti josh jedan lik stari isto ( igrao sa Jakerpriestom ) blabla pravi onaj oldschool e oni su ono sto se kaze totalni pro skill igraci bili , Gohoa vishe ni ne vidjam a ovog drugog josh poodavno rerolovao prestao da igra sta god. Nazalost od te stare garde imba igraca osala su samo secanja .

A ovi troje ako ne mogu da te pobede kada si resto stvarno su svi troje dementirani onda .

@shpanac ... necu te vishe ni komentarisati .. patetichan si cak i za jednog warloka .

Edited by StormScion

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will

Kicpe, sta da ti kazem? Ili si ti uber i smislio si neki novi nacin klanja sa shamanom ili su sva trojica TOTALNO retardirani! Meni je shaman najlaksi protivnik tj siguran win, jeste da dugo traje fight ali da izgubim se ne desava! Mislim sa resto nema sta shaman da trazi protiv locka!

@scion:e a sta bi bilo da mi se za promenu malo skines sa kurca i da bacis neko konstruktivno objashnjenje osim cistog vredjenja i tako ispraznis svoju frustraciju igrom u kojoj ti svi metju a?

Edit: ah da zaboravio sam da se ti koljes sa ovim warlock-ima sto drainuju po 700 po ticku, ni ja ne znam sta bi tu radio!

Edited by shpanac

...

storm gledaj sad.. accu sam naveo zato sto igra sa felhunterom , ima warlocka 60 lvl i reroll o5 locka 70 lvla extra geared i samo felhuntera ima.

ne kazem da ne mogu da me dobiju samo kazem da je to previse retko da bi se moglo reci kao sto kaze shpanac da saman nema sta da trazi.

nije mi jasno kako ti mislis da je neko u fearu jednom mrtav...

acca ja i ajduk igramo iz foruma 3v3 , tako da znam kako acca igra i nemogu da kazem da igra bolje od vas-a i miguelza. mig je po meni najbolji igrac na nasem serveru , dok vas koliko god da se trudi i igra po ceo dan nije ni priblizan njemu.

a elemental shaman moze da dobije locka ako nije demon spec bez problema. naravno da imaju slican gear...

btw storme znam da ces sad da whine sto ovo pisem al ortak jedan me stalno zracio kako MS warr kida resto shamana i kad sam se duelovo iz foruma protiv zixxa i dobio ga par puta cudio se isto kao sto se sad cudi shpanac ...

i jedini lik kog nikad nisam dobio na duelu je pantelix... silovo me dok sam igro sa rogom i sad kad igram sa samanom ista stvar

Edited by kicpe

Ma moze on da igra sa felhunterom koliko god hoce, on je destro i ne moze i da dovoljno dpsuje i da dovoljno interuptuje tvoje healove i da hoce nije to isto! Elem moze da dobije aff locka sa nekom ludo brzom kombinacijom da ga burstuje na pocetku i pravilno postavi tremor i grounding ali ako ovde omane izgubio je!

...

*Cough*Tremor*Cough*Totem ;o

Cough, cough, citaj opet!

...

Cough, cough, citaj opet!

Aha a kad wandujesh grounding ?:)

uglavnom poshaljem fela na grounding...znas nisu svi ogranicenih motornih sposobnosti...

aha za to vreme on tebe lema i posle groundinga stavlja tremor i posle tremora trinket pa opet jovo nanovo nego matori nadji ti nekog shamana koji nije ogranicenih motornih sposobnosti pa se javi. ;)

ja stvarno ne znam sta je ovim ljudima. Uopste nije bitna klasa koju igras. Pre svega tu je skill pa onda oprema, skoncentrisanost, dobra konekcija, dobra mashin, pravilno nabindovani spellovi itd. E sad mozda je za neku klasu potrebno manje skilla (warlock npr.) da se pobedi zbog cega dolazi do masovnog whina. Shpanac forsira neku teoriju da moze svakog shamana da dobije. Da vidim kako bi prosao kada bi duelovo Taifuna npr. I verovatno ima iz svake klase gomila ljudi koji znaju da igraju i mogu da dobiju bilo koga a isto tako mogu i da izgube ponekad. Jednostavno svaka klasa ima 30+ razlicitih spellova i mogucnosti koje im mogu pomoci da dobiju bilo koju drugu klasu. Zato nemojte da whinujete toliko nego pokusajte da poradite malo na svom skillu i nacinu igranja i sigurno ce te uociti promenu

"U dresu Redzi Millera idem do svog dilera, vutre puna kesa al' ost'o sam bez dresa"

Ne kazem da mogu da dobijem svakog shamana, taifun bi me odvalio zestoko ali njegov gear je mnogo bolji od mog! Samo ne razumem whine ljudi na forumu imam locka/maga/shamana i igram pvp sa sva 3 lika! Ni jedan nije vrhunski opremljen a iskreno i za to me boli kurac! Samo ne shvatam da ljudi mogu TOLIKO da whineuju na locka kad kao klasa on nije op! Frost mag,rogue,warrior>lock opusteno a i druge klase MOGU da ih dobiju! Ja licno najvise uzivam kad igram maga jer mi je najdinamicnija klasa i najizbalansiranija, samo mi se smuci kad silujem 2 warriora jer je mag smesno overpowered protiv warra! A ne postoji klasa protiv koje je warlock toliko overpowered npr! I nije mag nista tezi za igranje, samo se malo brze igra i moze da te ujebe i npr 400ms laga dok sa lockom to ne moze da se desi!

...

Ne kazem da mogu da dobijem svakog shamana, taifun bi me odvalio zestoko ali njegov gear je mnogo bolji od mog! Samo ne razumem whine ljudi na forumu imam locka/maga/shamana i igram pvp sa sva 3 lika! Ni jedan nije vrhunski opremljen a iskreno i za to me boli kurac! Samo ne shvatam da ljudi mogu TOLIKO da whineuju na locka kad kao klasa on nije op! Frost mag,rogue,warrior>lock opusteno a i druge klase MOGU da ih dobiju! Ja licno najvise uzivam kad igram maga jer mi je najdinamicnija klasa i najizbalansiranija, samo mi se smuci kad silujem 2 warriora jer je mag smesno overpowered protiv warra! A ne postoji klasa protiv koje je warlock toliko overpowered npr! I nije mag nista tezi za igranje, samo se malo brze igra i moze da te ujebe i npr 400ms laga dok sa lockom to ne moze da se desi!

warrior > lock ??? decko svasta s'tobom :)

Maga ne mozes da igrash sa sa pola mozga kao sto mozes warlocka i da sabijash i silujesh po bgovima ... to je sushtinska razlika ... neverovatno koliko sam se smarao sa warlockom dakle samo sam cekao da prestanem da igram i da krenem bilo sta .

Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will