alfa Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 U jbte ovo nije bilo humano,veca razlika nego sto je bros dao koseva gg Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
S9-Assassin Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ju ju kakav sex Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 24, 2008 Author Report Share Posted January 24, 2008 2. sezona za redom u Top 16 (ako ne puknemo nekih 80 razlike). Nije loshe. :) Josh kada bismo mogli da sachuvamo tim za sledetju... :( Ako dobijemo Fener 5 razlike peti smo, a ako uz to i Roma izgubi chak i chetvrti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 PRODATA TEKMA Novi forum smrdi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Novica objasnio kako se igra. Nadskakali smo ih za sve pare. da ima srece, pa da moze da se zadrzi po koji igrac i nosioc igre duze od 1-2 godine, svashta bi bilo Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 da, igrao je momak za sve pare. kao shto sam i govorio dok je bio u KKP, pritisak je ipak pritisak, on nije mogao da ga izdrzi. a da li je Hajli dobio napokon jos materijala za Bartuca? videcemo u sledecim postovima. :) za gosn. komplexa mi ne treba vishe materijala, ima ga na ovom forumu da napishem doktorat 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 Novica objasnio kako se igra. Nadskakali smo ih za sve pare. da ima srece, pa da moze da se zadrzi po koji igrac i nosioc igre duze od 1-2 godine, svashta bi bilo mislim da je onih 26-4 u skokovima iz prvog poluvremena neshto shto ce teshko ponoviti u bilo kom rangu takmichenja :D za gosn. komplexa mi ne treba vishe materijala, ima ga na ovom forumu da napishem doktorat pojachano smarash... da, lupetao sam i baljezgao sam chesto o fudbalu, a deshavalo mi se vishe puta i da lupetam na topicima o kosharci. zadovoljan? a to shto tebi na postove u vezi sa kosharkom odgovaram maksimalno bezobrazno pripisujem tome shto o tom sportu znam vishe nego shto cesh ti znati za hiljadu godina. molio bih te da moje postove i dijagnoziranje mojih problema ubuduce preskachesh... #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 mislim da je onih 26-4 u skokovima iz prvog poluvremena neshto shto ce teshko ponoviti u bilo kom rangu takmichenja :D pojachano smarash... da, lupetao sam i baljezgao sam chesto o fudbalu, a deshavalo mi se vishe puta i da lupetam na topicima o kosharci. zadovoljan? a to shto tebi na postove u vezi sa kosharkom odgovaram maksimalno bezobrazno pripisujem tome shto o tom sportu znam vishe nego shto cesh ti znati za hiljadu godina. molio bih te da moje postove i dijagnoziranje mojih problema ubuduce preskachesh... ili shta? ne preti praznom pushkom leba ti... a znash do kurca inache 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ahahahahahah 2min pre kraja,Partizan vodi 83-35...ovi ljudi su za ceo mec dali 35 poena...strasno. edit: upravo sam saznao da ste prosli u top16...mene bi bilo sramota majke mi... ha? bez' na svoj topik ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 svaka cast grobari, al ne dizite se toliko, ipak je ovo BAMBERG :))) al opet, cak i amatere je tesko dobiti sa 48 razlike, a kamo li evroligasa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 ili shta? ne preti praznom pushkom leba ti... chekaj, u chemu je sad stvar? da li postoji rech ili u mojoj rechenici? #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 nema problema, samo pishi pametnije postove, i necu da ih komentarishem 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 gg grobari ese sad u ovim novim grupama prenose bodovi, ili ne? ne prenose se Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zure Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 partizan gaa ubio veceras odavno nisam gledao vece gazenje ali ona trojka sa pola ih izvlaci :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 24, 2008 Report Share Posted January 24, 2008 svaka cast grobari, al ne dizite se toliko, ipak je ovo BAMBERG :))) al opet, cak i amatere je tesko dobiti sa 48 razlike, a kamo li evroligasa.. Istina. Vas smo jedva dobili 36 razlike ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 @ivan, pera momci, ja zaista ne vidim razloga za toliki animozitet. ako zaista imate odredjenu raspravu da vodite o necemu strucnom, ja cu izdvojiti vreme i procitati sa zadovoljstvom vaase postove. jer cenim znanje obojice o sportu. iako bartucu na primer mogu da zamerim aroganciju, i to shto i kada mu dune da napise post u kome zeli nesto da kaze o necemu, napise ga tako da ni dragi nam premijer ne moze da protumaci njegovu dvosmislenost. (eto ne mogah da zaobidjem politiku) medjutim, ja a verujem i ljudi koji citaju ovaj deo foruma, zaista ne mogu da citaju te rasprave koje nemaju nikakve veze sa sportom i shto je i najgore od svega je da su prilicno na ulicnom nivou. ja sam bio svedok, i znam da vi mozete bolje od toga ;) 2mendzi shta fali bambergu? kad smo njih ovako dobili idemo na F4 fo sho :) Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 ha? bez' na svoj topik ;) u pravu si,ali morao sam da prokomentarisem... ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 2. sezona za redom u Top 16 (ako ne puknemo nekih 80 razlike). Nije loshe. :) Josh kada bismo mogli da sachuvamo tim za sledetju... :( Ako dobijemo Fener 5 razlike peti smo, a ako uz to i Roma izgubi chak i chetvrti... tesko da je samo 5 razlike? fener je dobio lotomatiku 2 puta i partizan jednom :D cenim da ima vecu kos razliku od 5....ili sam se mozda zajebao :D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 25, 2008 Report Share Posted January 25, 2008 i meni se chini da je lex u krivu, fener ima +40 samo protiv rome za sluchaj da se napravi taj trougao partizan-fener-roma, tako da cemo malo teze biti chetvrti. #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 Niko ne pominje da je Novica MVP kola :))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 kako niko ?:D pa pise u blicu i sportu :D je li zna neko index korisnosti koliki mu je ?:D posto nisam video da pise negde ? Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
leisure Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 30...a Pekovic je drugi ukupno 21 i neshto, chini mi se Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lex Posted January 26, 2008 Author Report Share Posted January 26, 2008 (u vezi chetvrtog mesta) A je, pogreshno sam prochitao jedan rezultat. :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bartuc Posted January 26, 2008 Report Share Posted January 26, 2008 evo jednog frozen momenta iz danashnjeg zurnala na kome se vidi kako je nash veliki forumski prijatelj doziveo utakmicu :) #3 Candace Parker #5 Robert Horry #13 Dejan Milojevic #23 Mark Teixeira #66 Mario Lemieux #87 Sidney Crosby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mare Posted January 29, 2008 Report Share Posted January 29, 2008 http://www.partizan.co.yu/vestidet.php?Jezik=sr&IDV=57 http://www.partizan.co.yu/vestidet.php?Jezik=sr&IDV=61 potpisali :) do jaja, ednilson je kolko se ja secam veliki borac i ume da barata jako dobro sa loptom, vrh :) [13:00] <GM`JessicaBiel> neko drzi blokce sa pikovima i banovima a neko sa kevama [23:11] <srs[razer]Baja> ne volim da me neko gleda [23:11] <srs[razer]Baja> dok jebem [01:40] <@Xeo|Baja> ko da ti ja kazem pitaj mareta kako mu cale suri odbojku [01:40] <@Xeo|Baja> i on ti kaze moj cale nema ruke Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts