Jump to content

Film koji vas je potresao

Recommended Posts

pay it forward... scena kada klinac umire...

-"Don't think, feel! It is like a finger pointing away to the moon. Don't concentrate on the finger or you will miss all that heavenly glory."

-"Love is like a friendship caught on fire. In the beginning a flame, very pretty, often hot and fierce, but still only light and flickering. As love grows older, our hearts mature and our love becomes as coals, deep-burning and unquenchable."

• Replies 68
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Zelena Milja..mnogo..

a bogami i na babelu sam se nesto izbedachio ekstra..bilo mi mnogo zao onog arapcheta kad ga roknu a cale i sin krecu da lelechu..a i globalno je tuzan nekako film

bio je i onaj fracnuski akako se zove valjda nesto 8 dana ili osmi dan taj neki fazon..

kad sam bio mali plakao sam kad sam prvi put gledo Profesionalac..kolko mi je bilo zao zan Renoa i koji je car u tom filmu evo sad sam se najezio

a ta zadnja epizoda Plave Princeze je kad ona sjebe onog skorpiona ali onda mora da se zrtvuje - el tako beshe? pa joj mashu ortaci iz onog cepelina

Edited by GibanicA

xDDD killy jebote

Lost in translation,poslednja scena kad se rastaju

Edited by Hell

Let me tell you the tales of your life of

your love and the cut of the knife

the tireless oppression

the wisdom instilled

the desire to kill or be killed.

Zadnji flim koji me je opasno ubedachio je Hotel Ruanda,josh je samo falilo da ubiju ono crnju na kraju da se raskukam odma.

I inache ne znam koji mi je djavo u poslednje vreme, kod svake iole tuznije scene,meni usna zadrhti.Samo chekam dan kada cu da pustim suzu zbog filma :)

У једној старој књизи читао сам чудну причу; а враг би га знао откуд мени та књига из неког смешног времена, у коме је било много слободоумних закона, а нимало слободе; држали се говори и писале књиге о привреди, а нико ништа није сејао; цела земља претрпана моралним поукама, а морала није било; у свакој кући пун таван логика, али памети није било; на сваком кораку говорило се о штедњи, а расипало се на све стране, а сваки зеленаш и нитков могао је себи купити за неколико гроша титулу: велики народни родољуб. 
Радоје Домановић - "Страдија" 1902. -

Prekljuce sam gledao film na b92 o odlasku britanskih drzavljana ( inace Pakisanskog porekla - Islamske veroispovesti ) u isto imenu zemlju radi zenidbe jednog od njih .

Na put krecu njih 4 ica i kada stignu zabavljaju se par dana i onda krecu u taj grad ( inace pod kontrolom talibana ) i kada stignu u njega on pada u ruke Amera i oni bivaju zarobljeni ni krivi ni duzni ( pritom jedan nestaje u ciku bombardovanja i zauzimanja grada od strane Amera .

U filmu je docarano stradanje Muslimana kako od strane Amera - tako od strane Britanaca ( Inace film je po istinitom dogadjaju ). Mladici bivaju zarobljeni i odvedeni u Americu tj. na Kubu u tamo neki spec. zatvor i imaju takvu danonocnu torturu kakvu ja jos nisam video in my life .

Ne da mi je bilo krivo nego sam se ziv pojeo sta su im tamo radili mislim to na filmu , ali kontam da je bilo 1000 puta gore . ( inace kroz film oni prepricavaju sta im se dogadjalo ) .

A pre par dana sam gledao dokumentarac jednog Britanskog novinara ( inace borca za ljudska prava ) o torturi Jevreja nad Palestincima i upadanje na teritoriju Palestine i zauzimanje iste zemlje i otimanje i sistemacko unistavanje istog ( dakle rec je opet o Narodu Islamske veroispovesti ).

To ne humano ponasanje i ubijanje mal dece od strane Jevreja i podrskom Amerike i V.Britanije me je jako pogodilo ) I ako sam znao za sve to , samo u manjim kolicinama ) kada sam to sve video i sta mi je sve proslo kroz glavu pao sam u veliku depresiju i poceo da placem .

Samo hocu da kazem da Jedna velika nepravda se desava i to niko nece da zaustavi !!!! ( znam da se u raznimj delovima sveta slicno desava , ali ovo je pakleno strasno )

Sada ne znam zasto sam sve ovo napisao sto sam gledao , ali morao sam to da podelim sa nekim makar i javno .

To je u protekilh nedelju dana sta sam ja gledao od filmova i dokumentaraca sto me je jako potreslo .

Ma kakva propaganda LOL .

Samo sam rekao sta me je potreslo ovih dana , a i inace me to nervira predrasude prema drugim verama i slicno .

Da najbolje da cu sada na svaki emo film ( lik otisao od ribe zauvek i te fore ) da se skenjam :))) boli me patka .

Nego inace ovo je globalno pitanje pa me zato nervira sve to oko tih sukoba :)) ( FUCK USA :DD )

Duhovi u nama (ako se secam dobro to ono sa Nikol Kidman i decom kada su duhovi...fak najezio sam se)

Silent Hill(Kraj isto kao i u duhovi u nama)

Zivot je lep(no comment)

Hrabro srce(freeedooommmm)

Requier for dream(realnost)

i gomila filmova me potrese jer dodje kraj...mrzim kraj....

od crtaca...pa plakao sam kao kisha dok sam bio vece dete za crtacem Zemlja pre vremena...oni dinosaurusi...kada Malo Stopalo izgubi kevu...

PS:plakao sam kao kisha kada se zavrshio film sa Jennom Jameson [8D][:0][:D]

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png