Kole Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Daklem posto Laki nije nista radio tamo gde treba poslednje 4 godine, Rebecca Romijn se ponovo udala. I ona je ljudsko bitje, ima potrebe devojka, stacesh. Uglavnom lucky guy nije Lauzackaueiey nego Jerry O'connell = the fat kid from Stand By Me (i glavni lik iz Slidersa i glupi college sportista iz Jerry McGuirea) glavu gore Laki, kad postanesh globalni imperator moci cesh da sprzhish rebekine bivshe muzheve i uchinish je delom svog harema ;o)) mada - zasto superhot chick mora da bude tolika lujka da stavi kravatu svojim kuchicima i dovede ih na svadbu...like wft girl? =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Neeee, neee ... mada dobro, nije Femke, tako da je barem sa te strane ok ;) A da je potpuno skrenula pokazala je u par njenih intervjua koje sam gledao u kojima se lako vidi da nije bas najbistriji potok u dolini :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cali Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 glavu gore Laki, kad postanesh globalni imperator moci cesh da sprzhish rebekine bivshe muzheve i uchinish je delom svog harema ;o)) Too many men, not enough Death Stars. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Neeee, neee ... mada dobro, nije Femke, tako da je barem sa te strane ok ;) A da je potpuno skrenula pokazala je u par njenih intervjua koje sam gledao u kojima se lako vidi da nije bas najbistriji potok u dolini :) To je to. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts