nickwood Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Moram sada napolje da jurim i zavrsavam stvari a tako ne zelim. Nije humano koliko je toplo. Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 ladno ne mogu da nadjem ni jednu drugaricu da ide sa mnom na adu. :( postajem toliki nolajfer da se sutra privaljujem sestri i njenom drustvu na lidu, pa sta bude. For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) Ti si bese mladja sestra? :) Edited July 17, 2007 by nickwood Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 aha, video si ti moju sestru na slici iz egupta bre... :) btw, nicky, jesi nabavio disk hari potera? :)) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
killYg0r Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 vreo vazduh duva svuda G_G Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 @ stator, poslushaj savet nekoga ko je jednom davno iahso na pripreme:)) elem, posho vec idesh na iste, nije ti cilj da ovde nabijesh kondiciju nego samo da prebolish prvu upalu 5 dana ce ti biti dosta za celu akciju po chuku i po dnevno, nikakav bajs, samo trchanje i to 10-12 km, + sprintevi, kod kuce mozesh da radish trbushnjake i ta pricha.ako ne dobijesh upalu posle prvog dana, zabushavao si pico. sutradan ponovish to isto, tj samo sa neshto slabijim intezitetom, poshto max necesh moci zbog upale, isto pricha dok ti ne prodje upala, shto bi trebalo da se desi posle 5-6 dana;) btw. andol piju samo pice, budi mushko i izdrzi malo;)) No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 sto mucis coveka mislim 10-12 km ?:D ja sam trenirao basket nikad nismo trcali toliko :D dobro sad mozete da kazete e zato nisi uspeo :D ali stvarno mu je ne treba toliko kilometara.... Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 Sutra na more \o/ Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 12 km plus sprintevi samo da bi preboleo prvu upalu ? dal nije mnogo... to je 30 krugova po 400 m i josh sprintevi na sve to, lol zasta se on sprema za maraton il nesto :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
urgh Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 (edited) i ja sam trenirao basket pa smo na pripremama toliko trchali svaki dan,10km nije mnogo, neka se chelichi:)) cilj mu ej samo da smanjuje vreme po km kako odmichu pripreme, pa ne trenira on brzo kucanje majku mu. btw. gde idete statore? Edited July 17, 2007 by Urgh No one can survive becoming a legend.i ja kazem jebiga! Kao da je jebiga neka magichna rech. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 btw, nicky, jesi nabavio disk hari potera? :)) ccc pa recheno ti je da nema nista sem CAM ili loshih TS verzija, a i gledala si film u bioskopu...prichekaj dvd rip ko sav normalan svet...ummm...ko sav svet koji misli da je normalno gledati hari potera i prichati o tome? hmm....dunno kakva je prava formulacija, al vec ce se neko naci sa vickastim penalom =o))) temperatura u gradu je +38 u ladu, zhelja da devoluiram u nesto sa shkrgama raste... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 @stator, jel imas treninge u tih 15 dana ? ako imas, svu potrebnu kondiciju tamo nabacujes... samo iscimaj nekog da radite padove na brojanje. 3-4 puta po 150 padova sa dobrim tempom (tipa 15-20 padova u minutu) i ne treba ti vise nista ;] don't forget da nama ne treba standardna "ja mogu da istrcim sedamsto 'iljada kilometara" kondicija... @ thread bio kod zubara, zavrsio za rekordnih pola sata (sa sve cekanjem da anestezija pocne da deluje z0mg!), i sad se krivim dok pijem kafu i jurim pljugu po ustima.. nekako je kul posle malo zabod, mozda pogledam kako da animiram objekt u acadu, tj kako da napravim animaciju/prezentaciju, i ond anajverovatnije na trening (bitna rec je "najverovatnije" ) Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 ccc pa recheno ti je da nema nista sem CAM ili loshih TS verzija, a i gledala si film u bioskopu...prichekaj dvd rip ko sav normalan svet...ummm...ko sav svet koji misli da je normalno gledati hari potera i prichati o tome? hmm....dunno kakva je prava formulacija, al vec ce se neko naci sa vickastim penalom =o))) jbg, nestrpljiva sam... :) For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 12 KM el ste vi normalni ja pa da pretrcim 700 m mislim da bi umro na mestu :) Skapirao sam da mi najbolje da trcim uz stepenice. Em je MNOGO ladnije u zgradi em moze za manje vremena da se vise uradi. Od sutra pocinjem da vezbam hihiihih Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 ja trcim uz stepenice u zgradi, mnogo je kewl :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 i ja isto trchim uz stepenice u zgradi ali posle odmah moram pod hladan tush, da ne pregorim It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecska Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 i ja bih trebao da trcim ali mi se ne da. radije vezbam kod kuce Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 trčanjem UZ stepenice neće sjebati kolena. štaviše, trčanje uzbrdo je mnogo prijatnije za sve zglobove od trčanja po ravnom. a tržanje NIZ stepenice nema poentu, vraćaj se dole liftom :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 trcanje uz stepenice ne sjebava kolena samo ako si na drozama pa letish savijajuci prostor i vreme :). ne vidim nikakvu razliku u radu zglobova i misica kada trcish uzbrdo i kada trcish vodoravno It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 waaa... mrzim anesteziju.. bude kul neko vreme, onda smori... nikad kraja utrnutosti :\ Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 trcanje uz stepenice ne sjebava kolena samo ako si na drozama pa letish savijajuci prostor i vreme :). ne vidim nikakvu razliku u radu zglobova i misica kada trcish uzbrdo i kada trcish vodoravno ne vidim ni ja razliku između feniverdijevog i šostakovićevog krova, ali ti verujem da postoji. kod trčanja zglobovi najviše trpe kada se posle odraza dočekuješ i krećeš u naredni odraz. kod trčanja uzbrdo ili uz stepenice tog dočekivanja nema jer svaki naredni korak počinje na većoj visini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 a zar zglobovi ne trpe i ovako i onako jer se preko kostiju noga svakako odupiresh o podlogu trceci? It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
mecska Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 kad trcis vodoravno vece su sanse da povredis tetive. zato treba staviti debeli sundjer u patike i problem resen Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 17, 2007 Report Share Posted July 17, 2007 nece biti nista kolenima ako trchi stepenik po stepenik a ne tri od jednom, i ako nema dodatnog tereta na ledjima za kolena je chuchanj najubitachniji mislio sam da sheyn pravi samo animirane smajlije :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts