Lucky Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 Lale ne ume da chita, kazu da ce trajati dve godine iz nekoliko etapa... Vau, pa to je mnogo bolje! Prema rečima Jocića, trebalo bi da bude rekonstruisana po jedna traka 'Gazele' u kombinaciji s noćnim radom, ali će policija dati konačnu reč u pogledu funkcionisanja saobraćaja. On je najavio da će, zbog obnove 'Gazele', biti ubrzana izgradnja obilaznice oko Beograda, pa će do kraja godine iz Nacionalnog investiciog plana biti obezbedjeno 50 miliona evra za deo do Orlovače, a potom, uz dogovor sa EIB i EBRD, izgradjeni sektor A i sektor B, Orlovača - Bubanj Potok i izgradnja obilaznice privedena kraju. Jocić je kazao da će pre početka obnove mosta morati da budu raseljeni ljudi koji sada žive ispod 'Gazele', kao i da je završen postupak pretkvalifikacije za izbor izvodjača obnove mosta, a idućeg meseca biće izabran najpogodniji izvođač. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sheyn Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ipak te zveknulo? :S jebemumisha bash, a namackao si se onim f30 i nisi absh rano doshao :/ sad si me uplashio iskreno. ima i ja da krenem da se mackam iako vetj imam boju :[ 'beni sprzh od sunca inache, pocheo zub da me boli... rastavitju nekoga od nervoze. even worse, sutra ujutru idem do bataje, pa do vikendice proklete da pomognem babi i dedi sa imanjem shta im treba. da kosim i berem shljive izgleda. gledatju da iskuliram posle dan-dva... idemi se na lido i igra mi se odbojka i fudbal, i gotik, i slusha mi se muzika, i chetuje mi se, i bleji mi se u kraju... sigurno mi se ne bleji u vikednici sa babom i dedom :[ e mene bas malopre trsha ispalila,ne moze na Lido danas,pa ja rek'o eto bar ces ti biti tamo da dzuskamo odbojku :P inace,isla sam do grada po ovoj vrucini kolima da vratim "transporter" (teleport :D) za macku i malo me sad bolucka glava.. idem mozda posle do kineza da kupim dva tanjira i jednu lopticu da se igram na moru sa tim :D step in my transporter , so I can teleport ya,all around my heavenly body.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Informacija milion, a niko da da resenje za nas koji radimo preko reke....uzas..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Formica Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 danas na basket na adu.... wooooooooooo Does sponsors helping to you and your team or? -Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors. kole ce prevesti.u redu je... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jel ima neko ovu Nokiu 5300? Interesuje me kako se pokazao telefon? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ustao, cirkam kafu.. odradio u medjuvremenu nekom liku neku scripticu... i sad palim u bespuca Faeruna Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 vratio se sa exita, preziveo svadbu (na kojoj sam morao da budem jebeni barjaktar ololo) , sad palim u bg poslom pa posle pakovanje za kamping i rafting na 6 dana pa mozdra svrnem do Cg da se bucnem.. ajd zdravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ha g samo mi reci da ides na lim ?:D Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRA Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ubicu nekog... :((((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Sebe? (: Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) pichim fm u zamracenom sobi i ventishom direktno usmerenim na mene :D cirka se guarana i kulira, popodne basket, ako prezivimo!!! sledecih par dana preko 40 su najavili!!! -edit e da, kupio sam tene :D Edited July 16, 2007 by manager Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 (edited) meni se desilo isto, poslao sam im preteci mail na spk@parking-servis.co.yu i resili su stvar samo agresivno! Ma ja idem u Starina Novaka zvao sam ih odma telefonom da poniste ili dolazim ali niko se ne javlja a trebao sam da putujem, Sutra cu licno da svratim, ljubazno vratim kaznu kazem pisite sami sebi nepostojece kazni i dovidjenja... mislim, znate vi kolko piva moze da se kupi za taj vudu? 1.7 ? Edited July 16, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Dr. Nick Riviera` Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 E pa ljudi, odo' ja konachno na more, pa se javljam ponovo za nekih 10ak dana... Pozdrav! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ih.. lepo se provedi.. @topiK.. zavrshavam lipide i umirem od dosade.. ooooooo zhivoteee.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 E pa ljudi, odo' ja konachno na more, pa se javljam ponovo za nekih 10ak dana... Pozdrav! meni ces doneti nekog crnca, da me hladi i masira za dva dana i dve noci spavala sam samo tri sata. i jos legnem sad da spavam i glupi telefoni zvone na svaka dva minuta. raspadam se :/ bila u NSu, videla dragog mi admina kako se izlezava i draska kako tripuje. Hocu ja da suncam guzu!!! Zato ove godine na moru lepo terasa obasjana suncem i nece mi dupe vise biti belo!!! Jedva cekam da idem na more ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Posted July 16, 2007 Author Report Share Posted July 16, 2007 meni ces doneti nekog crnca 1. Ukoliko zhelite da se baci penal shield, okrenite na stranu 24. 2. Ukoliko mislite da je kojot video ovaj citat, okrenite na stranu 49. 3. Ukoliko zelite da vidite sta se dalje desilo u normalnim okolnostima, okrenite sledecu stranu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ahahahah to laki zakonU! mnogo mi je zhao sto nemam vishe onu kolekciju mikijevih almanaha sa tim multichoice stripovima, vrh su bili! mozda je neko skeniro sve to pa ima u drugarskom formatu, hmmm? =o)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demian Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 @ moi Vec vidim Ivan_a kako se odusevljava tvojim slikama lol :) Ne mora uz svaki post jebote valjda? :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kRiK u tAmI Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 jbg.. chudno sam raspolozhena.. ono.. sorry.. :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mncu Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 1. Ukoliko zhelite da se baci penal shield, okrenite na stranu 24. 2. Ukoliko mislite da je kojot video ovaj citat, okrenite na stranu 49. 3. Ukoliko zelite da vidite sta se dalje desilo u normalnim okolnostima, okrenite sledecu stranu. lepo sam rekla da me hladi i masira :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan_ Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 Jbt, nenormalno je toplo... Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete. Link to comment Share on other sites More sharing options...
medolinka Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 idem mozda posle do kineza da kupim dva tanjira i jednu lopticu da se igram na moru sa tim :D omg u komsiluku si a ni da svratis?! :D Jel ima neko ovu Nokiu 5300? Interesuje me kako se pokazao telefon? imam ja, imam ja! :) extra je telefon, muzika je najjaca stvar (gledaj reklamu;) uzmi crveno-beli pa da imamo potpuno iste!11 For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
G!!! Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 ha g samo mi reci da ides na lim ?:D mjok, valjda ce biti drina ili nesto tako, zavisi od ekipe kako se dogovorimo :D e da ne krecem danas na durmitor vec sutra, sto je josh bolje jer sam u zadanja tri dana preziveo sa 8 sati spavanja i 50 litara piva ukuvao sam se na putu do bg-a i nazad, jbte kad ce taj septembar i kolica sa klimom :| a i kad dodju klima mi nece trebati... tja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 nestalo jebe struje u 2 sata u celom kraju... neke izdrkane popravke.. GRarRRrgghhh bio kod kljovara, zakazao za sutra u 16:00 masakr, posle se vozao, svratio do drugarice na kafu, bio do bake... sad se dokotrljao kuci, seo za komp at last, i smisljam kako da se nateram da odem na trening veceras (21:30-00:00 termin ubica). i tako... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 lepo sam rekla da me hladi i masira :| Jao pile malo naivno You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts