Jump to content

Pričajte!

Recommended Posts

shta rade matorci na adi. nije im dobro.

4-2 izgubili u playoff seriji. lol

moj tim 84, 86, 87mo godiste

njihov tim - jedan metuzalem, drugi metuzalem i treci metuzalem.

i puknemo.

eeeeeebote - lude godine

Does sponsors helping to you and your team or?

-Yes he support us at all but it was really tough to for him and because there is no sponsors.

kole ce prevesti.u redu je...

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

iskustvo formice ;]

evo poslednji minuti moga neta... sad ce da me iseku ko paradajz...

ih, poznati mi ti momenti :]]]

a ko si ti btw, vidim neki nick novi a stari chlan. ko se to rinejmovao? :s

ianche, kao da mi nije dosta... sjebem isti prst danas opet. udario u otvorena vrata kad sam izlazio iz sobe. koji uzhasan osetjaj, iako nije bol :[

i seo malo u pub vecheras... popio jedno pivo i odmah me u'vatila neka melanholija. kako bre ti dule i ti chizra izdrzhavate taj zhivot? :s

de si razime, prodao si cs!!!

nego, to je wanderer, ako me secanje ne vara ;)

@top

bio na pivu, zao mi sto nisam mogao da ostanem duze, ipak sutra rano ustajem za posao, koji ce trajati minimum 13 sati!!! mora se misliti i na to..

typo ;)

Edited by manager

imate po žuti karton obojica ;)

nego, šta bi sa tvojim kolima?

yay zute ja boja ljubavi

kola? na kraju naruchen nissan qashqai, 2.0 benzin, full :]

alo, koja obojica? znači ja sam najebao jer on otvori topic gde zajebava mene? neka neka, videćemo se večeras na kanteru da ti nešto ša'nem.

iskreno se nadam da nisi preozbiljno, kao sto si mozda dosta cesto do sada, shvatio tu zajebanciju =)

fallout_table.gif

@ ramiz

eh sokole, godine iskustva, uspona i padova, i sve to zaliveno vise nego dovoljnom kolicinom piva i jos poneke rakijice ;]

@ thread

bio do grada, cirka, deca na sve strane, i tako...

bilo cudno nekako... a sad odo da spavam.

Ko je nub ne budi mu drug.

I mean you harm.

Bila gledala Simpsonove, ishla da izaberem sliku za tet, i pravo sa pijanke na posao... Lepo mi samo tako :o))))

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Jedan od onih dana kad treba ostati u krevetu. Prvo mi odlemi softver na mp3 plejeru, pola pesama pobrise, pola premesi, pa mi se posle sjebe brava na ulaznim vratima, 10 minuta sam se drndao sa njom. Sto kaze Kuzma: Rage supression is ON!

hihihi.

jedva sam ustala, treba da se cimam okolo, i tako.

tek sam dva poglavlja harija procitala, jer svaki put kad uzmem da citam, toliko sam umorna da mi samo glava padne na knjigu :/ a sinoc sam htela da povecam font... (btw, imam knjigu, znaci prolupala sam)

bule brate u urgentni centar na "vezhbe samoinicijativno" oma sada oma....sto pre nauchish da stavljash braunile to pre imash najbolji lek protiv mamurlika ikad (pola litre fizioloshkog+pola litre 5% glukoze = dovoljno ti rehidrira mozak da ne boli nista ujutro...mada...mnogima je char bash u tom mamurluku jer ih podseca na dobar provod koji ga je uzrokovao ;o))

bio sinoc u provodu

napio se ko ljabu

bila promocija onih prejadnih vudu pica(kopije brizera) i kao ae to da pijem

razlika ko mb i amstel tj. nebo i zemlja

dobio neke priveske za kljuceve,hemijske,cak i podlogu za misha

na kraju startovao promoterku

ostalo je istorija

:))

gruja novi alen

ko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?

evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja.

Zali boze dana izgubljenog na poslu :o/

Code Realms

Evo je, bice nevolje...

Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe.

One... Two... Freddy's coming for you...

Three... Four... Better lock the door...

Five... Six... Grab a crucifix...

Seven... Eight... Gonna stay up late...

Nine... Ten... Never sleep again!!!

Stalno sam mislio da je ovaj Tehnomarket kod Fontane lopovska firma, ali me je današnja akcija nagnala da promenim mišljenje. Naime, išao sam jutros sa nekim drugarom tu i u par radnji po blokovima da merka HD televizore. Ljudi moji, razlike u cenama su neverovatne. Tipa, neka Sony Bravia je u Tehnomarketu 66 hiljada, a isti model ovamo 90 (!); razlike u istim modelima laptopova idu od 5 do 10 hiljada. PS2 ovde 12k, tamo 18. Bratemili kako oni formiraju te cene, nije mi jasno.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...