medolinka Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 nemojte molim vas da pricate o hp knjizi. nikvude, bre, mozes to da izguglash! a da, sad se setih spojlera... :D For what I’ve done I start again And whatever pain may come Today this ends I’m forgiving what I’ve done Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 pa sad, svi koje ta knjiga iskreno zanima (tebe, dr koleta, pesmu) su je vec procitali tako da ne vidim cemu spojleri.KO bi rek'o da mali Hari nije gej... It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 jebote jesam ja propustio nesto ako nisam procitao ni jednu knjigu iz hp serijala niti pogledao i jedan film iz istoimenog serijala? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stator Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 mnogo zajebano ovde u gradu malo se nisam kolabrirao kada sam uso u bas, nedostaje mi planinski vazduh / blejanje kme... Sutra rano ustajanje moram caletu da pomazem oko nekog power pointa. Provalio sam da 20% ljudi napravi 80% postova lol 20-80 pravilo u praksi :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 bla sto mrzim kad promasim...elem, najedoh se pecenja pa cu sad malo da varim uz tv...ne ide ovako teska hrana na ovu vrucinu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 Provalio sam da 20% ljudi napravi 80% postova lol 20-80 pravilo u praksi :) Lol lol lol You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 sad malo da varim uz tv... lol dule ćoman Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sa1Nt Posted July 23, 2007 Report Share Posted July 23, 2007 mnogo zajebano ovde u gradu malo se nisam kolabrirao kada sam uso u bas, nedostaje mi planinski vazduh / blejanje kme... Sutra rano ustajanje moram caletu da pomazem oko nekog power pointa. Provalio sam da 20% ljudi napravi 80% postova lol 20-80 pravilo u praksi :) polozi vozacki ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
iguana Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Pronadjeno je Ultimativno Reshenje za sve svadje na ovom forumu - http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/ju...-21072007.shtml It's nice to be good, but it's nothing compared to being bad Link to comment Share on other sites More sharing options...
ch1zra Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 boze igi nisam te kontao kao nekog ko overava kurirov sajt :\ reci da ti je neko dao link, i da si ga nakon toga oterao u bar 3 picke materine ? @ thread eto, otpadanje... dobio majicu kafane, videcu da je slikam pa okacim... Ko je nub ne budi mu drug. I mean you harm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WickedWitchOfTheWest Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 I tako dan za danom, pred kockastim ekranom... :o/ Code Realms Evo je, bice nevolje... Unutar svake normalne osobe postoji ludak koji se bori da izbije na povrsinu. Niko ne poludi brze od potpuno normalne osobe. One... Two... Freddy's coming for you... Three... Four... Better lock the door... Five... Six... Grab a crucifix... Seven... Eight... Gonna stay up late... Nine... Ten... Never sleep again!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Pronadjeno je Ultimativno Reshenje za sve svadje na ovom forumu - http://www.kurir-info.co.yu/arhiva/2007/ju...-21072007.shtml hahahaha svadje bi ovde momentalno prestale Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlexG Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Blejim po kancelariji, pijuckam kafu, dosao neki portable DVD player na test, odgledao snimak CT-ove regate i smorio se sto ostajem kuci ovog leta....ocu na moreeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!! shmrc.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nickwood Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Hocu informaciju o Hari Smorteru. Jel Kineskinja ili ne daj boze Ema Votson? Ovdashnji P.S> nickwoode, zasto se ne "log_out"-ujes kad si na forumu sa mog kompa? DovlaGSI :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ramirez Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 izgleda da sam juch na lidu slomio prst na levom stopalu. kad smo kod toga, VOLEO BIH DA DULE ILI KOLE, ili kakav drugi forumski doktor, prochita spojler dole. chudno je to do dushe. sjebem ga na fudbalu na pochetku dana, i boli me ostatak dana ali kao trpim. vidim nema podliv i tako to. rekoh, nabio sam ga ili tako neshto. igram posle odbojku jedno 2-3 sata i trpim svaki put kad skochim ili potrchim za loptom. i sinotj pogledam prst, ima jako mali otok, i podliv mestimichno. kazhem mestimichno jer ne znam kako da se izrazim. nije bash ceo plav, nego kao kad prolazi masnica vetja pa je tu i tamo kozha crvenkasta ili zhutjkasta. i chudan je nekako osetjaj. mogu da ga savijem donekle (mozhda pola od normalnog radijusa savijanja), ali ne boli me neshto preterano. vishe je neprijatan osetjaj. i ako neshto znachi, kad sam ga sjebao. iskrenuo se u stranu a ja sam se odmah sagao i vratio ga u normalan polozhaj, uz "kvrc" koje sam chuo i osetio. posle pola minuta sam se opet sagnuo i isto uradio jer je izgleda oept otishao u stranu bio kad sam nastavio da igram fudbal. u pitanju je prst do palca na levom stopalu, da ne kazhem kazhiprst :) Spoiler http://www.slobodanjovanovic.org/author/vukasinmileusnic/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 (edited) Kad god izadjem na terasu da zapalim vidim dve klinke(15-17g) sto igraju tenis vec 10 dana od ujutru u 7 pa sve dok ne padne noc. Volim i ja vrucinu,Na suncu sam ceo dan adi , igrao sam cak i fudbal na 40 stepeni (max pola sata) ali nije mi jasno kako mogu na 42 stepena da 10 sati da udaraju onaj reket :( btw smor u kuci odoh na adu Edited July 24, 2007 by weasel Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Zedj za parama i slavom You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dule_smor Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 izgleda da sam juch na lidu slomio prst na levom stopalu. kad smo kod toga, VOLEO BIH DA DULE ILI KOLE, ili kakav drugi forumski doktor, prochita spojler dole. chudno je to do dushe. sjebem ga na fudbalu na pochetku dana, i boli me ostatak dana ali kao trpim. vidim nema podliv i tako to. rekoh, nabio sam ga ili tako neshto. igram posle odbojku jedno 2-3 sata i trpim svaki put kad skochim ili potrchim za loptom. i sinotj pogledam prst, ima jako mali otok, i podliv mestimichno. kazhem mestimichno jer ne znam kako da se izrazim. nije bash ceo plav, nego kao kad prolazi masnica vetja pa je tu i tamo kozha crvenkasta ili zhutjkasta. i chudan je nekako osetjaj. mogu da ga savijem donekle (mozhda pola od normalnog radijusa savijanja), ali ne boli me neshto preterano. vishe je neprijatan osetjaj. i ako neshto znachi, kad sam ga sjebao. iskrenuo se u stranu a ja sam se odmah sagao i vratio ga u normalan polozhaj, uz "kvrc" koje sam chuo i osetio. posle pola minuta sam se opet sagnuo i isto uradio jer je izgleda oept otishao u stranu bio kad sam nastavio da igram fudbal. u pitanju je prst do palca na levom stopalu, da ne kazhem kazhiprst :) kao svaki dobar student medicine savetujem ti da odes do cika doktora na rendgen...a kao svaki doktor koji visi po kafanama mislim da ti nije nista verovatno:)...btw, i da si ga slomio ti mali prsti lepo zarastaju sami od sebe...naravno ako ne skaces po lidu svaki dan:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Ako danas uvece ne zaladi, gotov sam. iskocile su mi nove vene na nozi jebote od vrucine You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZerBah Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Evo me na poslu, imam mali milion stvari da zavrshim danas... Spavao sam kao zmaj - kako sam legao u istom polozaju sam se probudio posle 10 sati i nishta me ne boli Neka, neka docice decembar, ima da mu se smrznu muda za sediste auta i onda ima da se seti ovog trenutka kad nam je stajao na muku. He he, moja kola ce imati sedishta sa grejanjem ;) А в чем сила, брат? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 igore molim te objasni publici kako muskarac od 30 godina ima tegobe karakteristichne za post menopauzalne zhene? (da, rekao sam ti da si klimakterusha ;oP) zahladice tek oko 2 ujutro i bitje bash frishko =o) meni i dalje cool, ne kapiram sto zasto i kako se ljudi bune zbog vremena sad kad OVO traje vec 10 dana treba svi da ste se navikli majkumu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Nemamo svi crnca ololo da nas hladi ventilatorom ololo You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 aaaaa zato je tebi vrutje, moj crnac vetj zna da hladi, a ti svom stalno pokazujesh kako se mashe... ololo ofc ;oP Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzontra.volta Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 jebote ova dvojica su omg hahhaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 24, 2007 Report Share Posted July 24, 2007 Upravo je kolence priznao da imam vecu salamu od crnca *:o=)))) You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts