Dejan J. Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 omg pa vi ste jos i dobro prosli ... sledeci put kad budes dosao na tur u 11 a igrao u 19 onda ces znati kako je meni bilo Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 pa dobro...ne kazem ja nishta za druge...jbg nas 5-oro spavali 8 sati ukupno i kao isposhtovali i doshli na tur ranije josh...jbg...toliko o ozbiljnosti ostalih "ispaljivacha"... btw dejane ti bejashe na turu u vip lozi ili? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) pa nisi me video ja bio tamo kod onog crnca nisam mogao da dodjem frka neka :| POZDRAV SHONETU !!!! Edited July 7, 2007 by Dejan J. Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyk Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 (edited) .. inache swaka chast ljudima iz igraone , trudili su se da swe prodje u najboljem redu... dosta problema sa odjawama.. bla-bla.. ..mali problem sa patch-om..znachi nije ga bilo .. (postawimo bombu pre isteka wremena, imamo 3vs1 i istekne wreme, oni dobiju rundu.. a niko nishta ne preduzima.. (inache, to je bilo u mechu sa glorijom pa nismo hteli da smaramo) .. bolji su :D :D wishe sretje sledetji put i organizatoru , a i swim timowima .. iiiiiiiiii... da li mozhe neko da napishe ostale rezultate ?? Edited July 7, 2007 by dyk Quote dAJK d-.-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 e kretenu ne pravi se pametan... za 4gl igrali eli i ziggy ( nema milete i higha) gg sel sbc ogi i ostali Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted July 7, 2007 Report Share Posted July 7, 2007 jea, great cs :) good fun gg 4gl, gg x3m , gg Hs , gg ck @Gia:brate chuvaj taj mish da ne b' s' tobom rogy prob'o vurunu, i okachi sve rezove ak' moze :D @seway: 'si jeeeebo ? :) cya on next event Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
-HogaR- Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 koji je na kraju redosled? koja je bila glorija? Quote Pain is temporary, Glory is forever...KBP Link to comment Share on other sites More sharing options...
andr1a Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 verovatno ni grupe nije proshla Quote There are no disabled people. Only people who have met Chuck Norris. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LESkOpoz Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Pa sta za 4gl igrali samo heaven i bata iz standard postave? Dajte rezultate BRE ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lekler Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 i fitja :) Quote kassad says: ISUSE HRISTE ON JE BACIO FLES! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 e dyk nemoj da se tripujes verzija je bila dobra... postavio sam 3 puta bombu na 0:03 :) Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dyk Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 (edited) e dyk nemoj da se tripujes verzija je bila dobra... postavio sam 3 puta bombu na 0:03 :) ..ne znam ja za was , pricham o nama .. btw , pogledaj demo 4gl - genesis i widetjesh da wreme nastawlja da teche a u 9-oj rundi je isteklo wreme i CT je dobio.. 4gl dobio u finalu selected .. train 16:1 i waljda nuke 16:6 Edited July 8, 2007 by dyk Quote dAJK d-.-b Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale <die bitch> Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 aaaaa ko je mene pobedioooooooo :( Quote krile/hamla.... GG MOMCI !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sevaj Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 eVane samo sebe u pedu :( likovi ne znaju koga su dobili u "polufinalu" Quote NIKAD NIKOME IZVINI ...i ako jos na guzi seva tetovaza ti shvati da si onda prava gotivaza... Link to comment Share on other sites More sharing options...
haantall Posted July 8, 2007 Report Share Posted July 8, 2007 Pozdrav svima ,htio bih da se zahvalim prije svega Shone-u na odlicnoj organizaciji i na ulozenom trudu da turnir uspije.Steta sto su neke ekipe otkazale ucesce u zadnjem trenutku ali sto da se radi.Sve pohvale za kompjutere ,nije bilo ama bas ni jedan kompjuter da je pravio probleme , znaci sve sve je vrh bilo. GG svim ekipama koje su igrale protiv nas na turniru ,bili su to dobri mecevi.Jedno prelijepo iskustvo u Vrbasu za nas.Nadam se da ce bit vishe turnira u neko skorije vrijeme...siguran sam da cemo ispostovati svaki turnir koji bude u narednom periodu organizovan u Srbiji... Na kraju ,svaka cast ekipi 4gl , to su bila tri stvarno dobra meca...sve u svemu , congrats na osvojenom turniru i vidimo se svi nekom drugom prilikom.Pozdrav od ekipe Selected i caoooos :) @dejan j. sawk my balls :P ./hanbabzzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlado Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Ja koliko cuh eli je sad standardan igrac 4gl-a , ne znam mjesto koga . Kad ce demoi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noFrks Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Umesto mene :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 frx in your dreams koliko mi se cini to sto si cuo i to sto mediji pokazuju NIJE ISTINA Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 kad ce demoi???? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
haantall Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 kad ce demoi???? Demoooooiiiii braaaaacoooo , deeemoooooooooi! :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dejan J. Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 prvo ko ti ovde brat :D drugo demoe hahahaha bice za jedno nedelju do mesec dana Quote lA DPS FAMILY Link to comment Share on other sites More sharing options...
gavra Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 sta ste se isprimali pa nismo isli mi... gia sry brate poz Quote 1:37amAleksandar: i ja sam se zajubio ali sam popusio kurac :p 1:37amStefan e jbg :/ 1:37amAleksandar rsmo ::) ali nije bitnoooo :P 1:38amStefan opushteno, chekaj da milki raskine sa devojkom pa smuvaj njega 1:39amAleksandar hahahhahahhahahhahaa 1:39amStefan ALI ONAKO LAGANO nemoj puno da razmishljash samo Link to comment Share on other sites More sharing options...
twisted system Posted July 16, 2007 Report Share Posted July 16, 2007 sta ste se isprimali pa nismo isli mi... gia sry brate poz kakve veze to ima sa demoima? Quote Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts