Jump to content

Grupe i satnica

Recommended Posts

pa dobro...ne kazem ja nishta za druge...jbg nas 5-oro spavali 8 sati ukupno i kao isposhtovali i doshli na tur ranije josh...jbg...toliko o ozbiljnosti ostalih "ispaljivacha"...

btw dejane ti bejashe na turu u vip lozi ili? [:D]

Granice mogućeg možemo odrediti samo onda, ako ih pređemo odlaskom u nemoguće.

76561198022439373.png

.. inache swaka chast ljudima iz igraone , trudili su se da swe prodje u najboljem redu... dosta problema sa odjawama..

bla-bla..

..mali problem sa patch-om..znachi nije ga bilo .. (postawimo bombu pre isteka wremena, imamo 3vs1 i istekne wreme, oni dobiju rundu.. a niko nishta ne preduzima.. (inache, to je bilo u mechu sa glorijom pa nismo hteli da smaramo) .. bolji su :D :D

wishe sretje sledetji put i organizatoru , a i swim timowima ..

iiiiiiiiii... da li mozhe neko da napishe ostale rezultate ??

Edited by dyk

dAJK d-.-b

e dyk nemoj da se tripujes verzija je bila dobra...

postavio sam 3 puta bombu na 0:03 :)

..ne znam ja za was , pricham o nama .. btw , pogledaj demo 4gl - genesis i widetjesh da wreme nastawlja da teche a u 9-oj rundi je isteklo wreme i CT je dobio..

4gl dobio u finalu selected .. train 16:1 i waljda nuke 16:6

Edited by dyk

dAJK d-.-b

Pozdrav svima ,htio bih da se zahvalim prije svega Shone-u na odlicnoj organizaciji i na ulozenom trudu da turnir uspije.Steta sto su neke ekipe otkazale ucesce u zadnjem trenutku ali sto da se radi.Sve pohvale za kompjutere ,nije bilo ama bas ni jedan kompjuter da je pravio probleme , znaci sve sve je vrh bilo.

GG svim ekipama koje su igrale protiv nas na turniru ,bili su to dobri mecevi.Jedno prelijepo iskustvo u Vrbasu za nas.Nadam se da ce bit vishe turnira u neko skorije vrijeme...siguran sam da cemo ispostovati svaki turnir koji bude u narednom periodu organizovan u Srbiji...

Na kraju ,svaka cast ekipi 4gl , to su bila tri stvarno dobra meca...sve u svemu , congrats na osvojenom turniru i vidimo se svi nekom drugom prilikom.Pozdrav od ekipe Selected i caoooos :)

@dejan j. sawk my balls :P

./hanbabzzzz

sta ste se isprimali pa nismo isli mi... [yeahdude]

gia sry brate

poz

1:37amAleksandar:

i ja sam se zajubio

ali sam popusio kurac :p

1:37amStefan

e jbg :/

1:37amAleksandar

rsmo ::)