Jump to content

noFrks

The X
  • Posts

    16
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by noFrks

  1. Mene bilo lepo ! Mozda da se malo satnica popravi i postuje i onda sve full Vidimo se na sledecem turu
  2. moze li samo kako se igraju mape u okviru grupe, tj. koji parovi igraju d2, cbble, train ? TNX LJUDI JEL PISHE NEGDE GDE SE NALAZI IGRAONICA I KAKO DOCI ?
  3. Hoce li biti sutra neka satnica i raspored ? I kada ?
  4. Pa nema vise tih topica, ili ja ne vidim. Helpujte
  5. Moze li neki predlog za kupovinu servera za CS1.6. Koji su se strani (ne domaci) serveri dobro pokazali sto se tice laga? Interesuje me server od 12 slotova. Pozeljno bi bilo da postoji sajt na engleskom preko koga se kupuje, a ne kao na www.arena7.de samo budjavi nemacki. Tnx
  6. Oooooo, ODLICNO. Bas mi milo sto ces ti da dodjes. Vidimo se u KG ! Iako smo se malo dvoumili posle tominih postova mrachenja FiD ce da dodje 100% da se zezamo malo i druzimo. U poslednjem minutu sam stigao u postu da uplatim tako da definitivno jos jedna ekipa dolazi.
  7. Meni Beotel ubedljivo najbolje radi od svih servera. Netgraph mi je skroz ravan. Izgleda da nekom radi extra a nekom ne. jbg. taki slucaj
  8. Jbg, nemam pojma. meni radi ok skroz, tacnije do jaja. ona netgraph linija ravna skroz
  9. samo da kazem :) 194.106.162.211:27015 Beotel Counter-Strike 1.6 Server STEAM pa nek neko dodje malo na pucacinu
  10. ja juce gledao neki inferno (ratar - mnr) od kuce i radilo ok. Nemam primedbe :)
  11. Roka bato pratim ja demo-e i ostale zajebancije. Pa sad kad je bio cpl winter finale (lunatic - SK) sam organizovao da se gleda kod mene kuci direktno kao sto gledamo fudbalicu, jer mi je to zanimljivo. Al iskreno reci da nisu oni shabani sto ih je ubijao pa da se nasmejem malo. Ja sam u postu i napisao da svaka cast njemu za pucanje, al realno ubijao je botove. Jedina faca tu je onaj zen sto svaku nosi stit :) dobro pucanje je bilo speed link - SK (sad krajem oktobra). Skini taj demo da vidis kako se guzi :). Neki train se igrao koliko se secam (nadam se da nisam pomesao nesto).
  12. ma decaku svaka cast za pucanje al ovi sto igraju protiv njega su gori od botova. Ja garantujem da bi onaj sto je rafalisao na fernu sa 2 metra na njega (sa ledja) i nije uspeo da mu skine nista izgubio od bot-a (i to neki bot srednje jacine da se namesti)
  13. Brzo, brzo, brzo Ja navijam za kgb.girls. Hoce li biti uopste postavljani rezultati na forumu ?
×
×
  • Create New...