LOWRENCE Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Osvojio me zenski gnome warr time sto mi je prvi vuk odmah izbacio 6 slot bag... EPIX ! Nick: Low Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 hehehe ja sam jedno vreme kad rerolam alije uzimao skining i tailoring...i onda oko 10og nivoa kad udarim u barijeru sa linenom krenem da derem ovce po elvinu za wool cloth za 8 slot torbe =o)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
coll Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 jebiga, i dalje nemam graf kartu tako da ne mogu da se pridruzim ideji ale bice, bice uskoro valjda :) Inace posle "malo" razmisljanja, i ja cu da rollujem gnoma ... oh well... :P Quote sex, drugs and bio food! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Rollao Draenei Hunteress, nick Alpine, primljen sam u Srbiju na lvl 1 :P Navali narode! /lol Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
StormScion Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Drenai priest ... najveca imba racials u igri ... realno ... Quote Is the destiny of mankind controlled by some transcendental entity or law? Is it like the Hand of God hovering above? At least it is true that man has no control, even over his own will Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Drenai priest ... najveca imba racials u igri ... realno ... Imam vec priesta u hordi... Ko sto kaze sig Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
zver Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Draenei su postali najbolja rasa za sve klase, narocito za ove koji nemaju nikakav heal (tipa mage). Sta bi se tek desilo da su omoguicli Draenei Warlock-e?! kili bi imao jos 1000 postova :) Quote So when you fall to the ground, And finally get back to reality, and no one else is around, So tell me how does it feel to be the enemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOWRENCE Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 Sta bi se tek desilo da su omoguicli Draenei Warlock-e?! kili bi imao jos 1000 postova :) [:D] Igore, jel mi sada svi ulazimo u guild Srbija or ? Quote neko mi je ukrao kriglu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 [:D] Igore, jel mi sada svi ulazimo u guild Srbija or ? Ovi iz Srbije smaraju tako strashno... Tipican srpski guild pun onih najgorih nubara, koji ako vide female lika odmah traze broj telefona/msn/sliku. Preporucujem da osnujemo neki mali opusten guild, makar cu imati sa kim da chatujem. Za sat i po koliko sam bio online i u guildu nisam video ni jednu temu za razgovor osim "evo ga ovaj je peder" "ovome se mama $%#% ko stuka" i ko je koga i ko je kome. WTB normalan guild chat. I normalne ljude. Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 chemu guild chat? napishesh /join rurovci i prichash koliko ocesh =o) inache do ovog februara ni sam nisam znao za to koliko ljudi saletju female likove sa zhenskim nickovima =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 Ma jel :)) Ah moji divni screenshotovi gde mi ljudi ne veruju da sam Ceca glavom i bradom :) @topik, tu smao za sada lowre, phobia, wulfi i ja. Ajde ako vas ima jos dodajte me (trulavisnja) u friends pa da cepkamo. A ako se pravi guild mogao bi se zvati KUO (Kole Uplati Opet) Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 ahahahahhahaa igore ubi me daljiski, zagrcnuh se kiselom =o)) mada zapravo jedini pravi i odavno patentirani guildname sa koletom u sebi je naravno 5K - Kole's Krazy Kalimdor Kung-fu Koalas ;o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 9, 2007 Author Report Share Posted July 9, 2007 Pazi ako malo razmislis ukapiraces da ti prestanak igranja wowa nije doneo nista pametno sto se tice karijere :) Uh samo jos da vudu pristane, te nisam tu, te nemam vremena...a lebac ispada iz elfova i dalje Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 @topik, tu smao za sada lowre, phobia, wulfi i ja. Ajde ako vas ima jos dodajte me (trulavisnja) u friends pa da cepkamo. A ako se pravi guild mogao bi se zvati KUO (Kole Uplati Opet) Woot add me too pls! Add me too! Alpine, Draenei huntard. Btw dajte neki lep group setup :P Da ne budemo svi hunteri i roguovi :P. Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 9, 2007 Report Share Posted July 9, 2007 "hunter je ultimativna klasa, sto vishe huntera plx, bm spec ofc" =o))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 Ah, mining... how I love thee! Krenula da kaplje para... Kole, dosta si dobacivao iz prikrajka, log in and join teh phun! =o[) Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 netjuuu! prvo zato sto abjuzujesh teh smajlija a drugo zato sto je zanimljivije dotji online mesec dana nakon svih vas, iscimativas za neki inicijalni boost i onda prestitji za nedelju dana ;oP + neshto nemam inspiraciju kog lika da napravim...lako meni da zezuckam i delim savete drugima ali sam da krenem nesto novo nakon sto sam izigrao sve shto sam hteo....dunno... =o) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
f4ts0 Posted July 11, 2007 Author Report Share Posted July 11, 2007 Pa ne znam kako, jedino da svi pisemo blizardu da uvede novu klasu dragqueen. Quote You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 11, 2007 Report Share Posted July 11, 2007 pa dobro to sto ti i jozza larp-ujete gaylorda i dragqueena koji jedan drugom enchantuju rimjobove to ne znachi da bi iko zheleo da vam se pridruzhi don't project, own up! =oP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Rerollovao sam Draenei Shamana :P Nick = Marblez. Samo sto danas nikoga nije bilo online :(. Doduse, ne znam za od 6 do 10, raidao sam. Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ja i dalje tvrdim da bi najbolji item u igri bio trinket koji te maskira u lvl 30, znači gear/status itd. 30 min/24h cooldown. Kako bi tada pvp bio zabavan... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kole Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 zapravo darko, ljudi bi platjali bubrezima za trinket koji ti daje isto tako 30m/24h da napadnesh i ubijash pripadnike svoje frakcije (al da te guardovi ne diraju =o)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wulfgar Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 (edited) Rerollovao sam Draenei Shamana :P Nick = Marblez. Samo sto danas nikoga nije bilo online :(. Doduse, ne znam za od 6 do 10, raidao sam. Pa to jedino ako si raidao od 06:00 do 22:00 poshto sam ja skoro celo popodne i mali deo prepodneva bio online i nikog nije bilo. Chak shtavishe, toliko sam bio usamljen da sam si kupio malog drugara. Igor se pojavio na 5 minuta, ali je iskoristio moje pucanje veze (hvala ti Sezame) da brze-bolje shmugne u nepoznatom pravcu. ;D A i Phobia je upravo sada on-line. Ima nas, al' se mnogo mimoilazimo, shto ce biti "zabavno" kad budemo trebali da se skupimo za instancu. :) Edited July 12, 2007 by Wulfgar Quote Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika. Pr0 wifebeaters know. Never give up. Never give in. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Santa Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Al zamisli silovanje patuljka u u STV-u... Quote Svakoga dana u svakom pogledu, sve više napredujem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ragnarokk Posted July 12, 2007 Report Share Posted July 12, 2007 Ako nisam online, onda sam u hordi na magu. Quote Marbles, lvl 80 Troll Mage < Sani > Kilrogg EU http://www.guild-sanitarium.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts