Jump to content

e vidi ideje!

f4ts0

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Draenei su postali najbolja rasa za sve klase, narocito za ove koji nemaju nikakav heal (tipa mage). Sta bi se tek desilo da su omoguicli Draenei Warlock-e?! kili bi imao jos 1000 postova :)

So when you fall to the ground,

And finally get back to reality, and no one else is around,

So tell me how does it feel to be the enemy?

[:D] [:D] [:D]

Igore, jel mi sada svi ulazimo u guild Srbija or ? [:D]

Ovi iz Srbije smaraju tako strashno... Tipican srpski guild pun onih najgorih nubara, koji ako vide female lika odmah traze broj telefona/msn/sliku. Preporucujem da osnujemo neki mali opusten guild, makar cu imati sa kim da chatujem. Za sat i po koliko sam bio online i u guildu nisam video ni jednu temu za razgovor osim "evo ga ovaj je peder" "ovome se mama $%#% ko stuka" i ko je koga i ko je kome. WTB normalan guild chat. I normalne ljude.

Ma jel :))

Ah moji divni screenshotovi gde mi ljudi ne veruju da sam Ceca glavom i bradom :)

@topik, tu smao za sada lowre, phobia, wulfi i ja.

Ajde ako vas ima jos dodajte me (trulavisnja) u friends pa da cepkamo.

A ako se pravi guild mogao bi se zvati KUO (Kole Uplati Opet)

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

Pazi ako malo razmislis ukapiraces da ti prestanak igranja wowa nije doneo nista pametno sto se tice karijere :) Uh samo jos da vudu pristane, te nisam tu, te nemam vremena...a lebac ispada iz elfova i dalje

You may have gone to Cambridge, but I'm an honorary graduate of Starfleet Academy

@topik, tu smao za sada lowre, phobia, wulfi i ja.

Ajde ako vas ima jos dodajte me (trulavisnja) u friends pa da cepkamo.

A ako se pravi guild mogao bi se zvati KUO (Kole Uplati Opet)

Woot add me too pls! Add me too! Alpine, Draenei huntard. Btw dajte neki lep group setup :P Da ne budemo svi hunteri i roguovi :P.

netjuuu!

prvo zato sto abjuzujesh teh smajlija a drugo zato sto je zanimljivije dotji online mesec dana nakon svih vas, iscimativas za neki inicijalni boost i onda prestitji za nedelju dana ;oP

+ neshto nemam inspiraciju kog lika da napravim...lako meni da zezuckam i delim savete drugima ali sam da krenem nesto novo nakon sto sam izigrao sve shto sam hteo....dunno... =o)

Rerollovao sam Draenei Shamana :P Nick = Marblez. Samo sto danas nikoga nije bilo online :(. Doduse, ne znam za od 6 do 10, raidao sam.

Pa to jedino ako si raidao od 06:00 do 22:00 poshto sam ja skoro celo popodne i mali deo prepodneva bio online i nikog nije bilo. [:D] Chak shtavishe, toliko sam bio usamljen da sam si kupio malog drugara. [:D] Igor se pojavio na 5 minuta, ali je iskoristio moje pucanje veze (hvala ti Sezame) da brze-bolje shmugne u nepoznatom pravcu. ;D A i Phobia je upravo sada on-line. Ima nas, al' se mnogo mimoilazimo, shto ce biti "zabavno" kad budemo trebali da se skupimo za instancu. :)

Edited by Wulfgar

Vulfi sam kroji svoju odecu od kozhe ubijenih protivnika.

Pr0 wifebeaters know.

Never give up. Never give in.