Veljok Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 ^kolko je lud totti, ima josh zanimljivih pored Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=DVpqwFDcY8s Osim sto je strasno prgav,toti je jako kvalitetan igrac Ali u ligi shampiona od grupa jos sam govorio da navijam za "MILAN(kao prvo),Real i olimpijakos" i svi otise u qrac juce :`( Zvuci lose za ove koji ih mrze (milan i real) ali stvarno,da nisu imali tolko povreda/zutih kartona mislim da bi oba tima prosla dalje (MILAN NE MOZE BEZ SEDORFA jbte) :p a real bez ramosa,nisterloja i snajdera ne moze da pobedi Romu koja je trenutno dosta jaka a Vucinic sabija :) Iako ga mrzim,moram da kazem da C.Ronaldo jbno sabija,i da ako mancester osvoji to ce biti zbog njega (ne bi voleo da osvoje) edit: ali naravno,najbolji igrac Edited March 6, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 meni Toti,a i roma su jako dugo bili mrski,i onda sam skontao koliko pored toga sto je jebeno najveci car na terenu,pored toga sto ne zeli da menja tim koji je uvek bio prosecan,on i jako veliki dobrotvor van terena,a to uvek rispektujem maximalno.Ono,opste je poznato da mrzim manchu,real i juve,ali zato ih barem respektujem,Krileta,Robinja,Del Piera itd. E da,nadam se da je ovo poslednji voz za Ancelotija.Nadam se. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 De rosi je zver od igraca.Juce je imao prosecnu utakmicu a Akvilani me odusevio,lik je lud :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 moja procena je da anceloti leti, da dolecu murinjo i didier. Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 Izjavio je Berluskoni da Antjeloti ostaje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 6, 2008 Report Share Posted March 6, 2008 cekajcekaj..prelistao sam ovu stranu i niko nije pomenuo onu ZVERINU od nojera.. znaci da sam igrac porta sad bi se ubio odma:))..i sektaoui i kvarezma su mogli da rese.. sta je lik sve odbranio pakao.. bas mi drago za salke..raspadaju se a usli su medju 8:D.. p.s. arsenal necu nista ni da kazem..sve se videlo:) Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 7, 2008 Report Share Posted March 7, 2008 e da,Noer jebote,koje su ono odbrane,auuuu!! Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 sta ocekivati veceras?? mislim da ce liverpul odoleti napadima intera i da ce u zavrsnici (u koju ce uci sa golom minusa) sabiti na kontre.. konacan rezultat 1-2 :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veljok Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 1-1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 2-0 :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 0-0, krajnje smor tekma Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
tOMABRE Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Liverpul ce se zakucati u svoj sesnaesterac i bice eventualno 1 gol na utakmici... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Liverpool ce postici gol to je sigurno i to treba odigrati na kladzi mada rezultat ne znam, ja sam navijacki odigrao 2-2 jer znam da Liverpoolu najvise odgovara kada neko mora da srlja na njih ;) Btw. kako ce se zakucati u sesnaesterac sa postavom babel, kuyt, gerrard, torres ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 iz Xa u 1. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zytherius Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 i ja isto mislim x-1. ali prolazi liver dalje 100% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 ma 0-0 garant..moze inter da se trudi ali rafa je trener,mancini je pozerica.. mozda na gurku pred kraj padne neki go..tipa figo arhaik iz slobodnjaka ili kontra.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hpo Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 (edited) veceras ocekujem dosta golova posto inter nema sta da izgubi mora da napadne .... 3-1 za inter Edited March 11, 2008 by hpo Quote potreban shalter za rad na devojci!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Steve Gerrard , Gerrard He'll pass the ball 40 yards :D He is big and fucking hard...Steve Gerrard Gerrard :D El Nino sabija finishing :D Carra 100 put pokazuje znanje :D Masch neprelazan, kao i Leiva... Babel jedini idiot. :P Moscow !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted March 11, 2008 Author Report Share Posted March 11, 2008 \o/ \o/ \o/ ali nejasni inter koji ne napada 180min!!! tuga jebo te!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted March 11, 2008 Report Share Posted March 11, 2008 Pa napao bi, da je mogao ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 imao sam neki osecaj da je Burdiso taj lik koji ce da odluci tekmu,naravno u korist liverpula. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 realno druga bi prica bila da je kruz manje retardiran kad treba.. i da muja nije ponekad suvishe u `ja sam najjaci i idem sve sam` fazonu.. ovako je bilo manje vise ocekivano..mech je izgubio mancini najvise koji gura stankovica na mesto poluspica tj. najbitnije mesto u timu sto decko nikad nije znao niti ce znati da igra.. a figo i himenez za to vreme duvaju klupu..pfff, ne kapiram..i uvek bi mi krespo bio pre kruza naravno.. Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest account 5 Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 veceras ocekujem dosta golova posto inter nema sta da izgubi mora da napadne .... 3-1 za inter to to tooo toooooooooooooooooooooooo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted March 12, 2008 Report Share Posted March 12, 2008 lol,Kruz je imao dobru tekmu realno realno Mancini krece tekmu sa kambijasom,Vijerom,Zanetijem i Stankovicem sve kreativci u pichku materinu zato je izgubljena tekma Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts