Highl1 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 @travar: to je super generacija bila, dan petrescu, gustavo poyet, grejem le saux, i sl @gibanica: chek, koji to kapacitet igracha? Steva, Tores, Reina, Babel i ... ae da kazemo josh i Alonso i Maskerano, mada oni kolko znaju oboje da odigraju ok, znaju da zagovnaju za sve pare (Mash protiv Manchestera, Alonso se nije video u obe tekme vs Arsenala), Kara ove godine igra slabo, Shkrtel je solidan, bekovi svi zajedno (Arbeloa, Finan, Aurelio, Rise) su lol, krila takodje (Kewell, Jesha, Penant), napadachi (Crouch, Voronin i Kajt, koji bash ne zna, ali je borben). Kad pogledas, imas 3 bas dobra igraca, jednog mlađanog (Raju Babića ), 2 solidna koja znaju da zablistaju, i ostale sve prosek.. Chelzi je u toj situaciji mnogo bolji, o Manchesteru da ne prichamo, jedino Arsen isto ima 3-4 dobra igraca, i ostale polovne, zato i ima ovakve rezultate. ne kazem da Manchesteru nije veci uspeh, al pogledaj njihova troshenja ovih godine. Prosle je Rafa dao za Toresa 36, Babela za 20, i tek sad za Maskerana 25 i 10 za Shrktela. Za to vreme je Ferguson dao 30 za Teveza, 50 za Nanija i Andersona i jos 25 za Hargrivsa, a nijedan od njih se nije naigrao ove sezone i da kazemo opravdao svaku ulozenu paru ko Tores i Babel, sezonu pre toga je dosao Karik za 20 i kusur..o Chelziju da ne prichamo Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nikako nisi trebao da kazes da Kuyt ne zna...Pa sta je radio po Holandiji, i realno bolji je od Babela, tj. za sada bolje se snasao.Skrtel isto tako, vise nego solidan, a Carragher je sve dobro uradio samo nisu trebali da puste ovaj centrasut. Sve u svemu, nikako nije gotovo ne otpisujte Liverpool.Naravno da 60-70% prolazi Chelsea, ali Liverpool je ranjeni lav :D Kakav sam Pesnik! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 brate, gde Kajt zna, pogledaj ovu i proslu sezonu, ocajan je, ovo mu je bila jedna od retkih dobrih u celoj sezoni Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 @hajli pa dobro kupio je te igrace kao mlade i potencijalne dok se tores nadavao golova u spanij pre nego sto je dosao u lp tako da ne mozes ocekivati odma od ovih da peru :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
togFU Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Drago mi je sto se ovo desilo jer mrzim Liverpul BUHAHAHAHA! :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Highl1 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 Nikola warn +10% Quote 03:34 ( MiGsa ) da budem iskren03:35 ( MiGsa ) nagledao sam se ovde vishe kurcheva nego pichki 22:05 (Ivan_tm) Ozbiljno, tvoj i Cokin sam upamtio odmah 13:43 ( darko ) ja sam puco iz njegove vazdushare [16:42:19] Miša says: pojavio mi se patrijarh pavle u ppl u may know [21:00] <vudu> jebacemo svi Link to comment Share on other sites More sharing options...
faq2 Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 @Hajli Arctic je mislio na Kajta dok je igrao u Fejnordu, tad je stvarno bio dobar @utakmica sok Quote u mirin brah? u mad? come at me bro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 (edited) @ hajli ne, da se razumemo mancester je paklen sto se tice trosenja, i voleo bi bash da nista ne osvoje i da plachu kako su potrosili 100m evra na go kurac..od svih pojachanja jedino je da kazes tevez uradio konkretnih stvari za ekipu..nanija i andersona je ocigledno kupio za buducnost pa ih kali u nadi da ce biti novi kristijani.. a za liverpul me nisi razumeo - znaci ne kazem ja sad za ovu ekipu konkretno - u koju jeste ulozeno najvishe i koja ce se valjda skroz isplatiti - nego mi je utisak da se svake godine budze i trose a da se ne iskoriscavaju ti igraci..evo ti ,aca englez je valjda reko da samo 3 igraca su igrala onu tekmu iz 2005..rafa nije bas najsrecnije dovodio tokom godina.. kupovao je dosta i menjao je dosta kao nikako da ne moze da nadje pravu koncepciju ili da to lepo uklopi..znas i sam koliko se igraca `prosetalo` kroz liverpul za ovih par godina - djibril, luis garsija, morientes, belami, kromkamp, sisoko!..a nisu bash svi vezare - ili ako jesu sto ih je onda koji kurac kupovao:)) na putu su verovatno i penant i kjuel koga licno smatram velikim igracem, samo je imbecil u glavu..ali mnogo zna.. i jesha nije bash tolko ubog:) zna neko zrnce da ubode..i voronjin kad bi mu vishe davao shansu bi verujem mogao da mu vrati, dobar je igrac.. Edited April 22, 2008 by GibanicA Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfa Posted April 22, 2008 Report Share Posted April 22, 2008 ja sam samo rekao da im se vratilo jer su srecno prosli arsenal,penal posle izjednacujuceg gola je sreca kako god(ne ulazim u to dal je penal bio ili ne) , pool je po mom misljenju najjaca ekipa za ova takmicenja na ispadanje,al ih bas zbog toga i ne volim jel mnogo idu na tu taktiku,a ligu naravno nikada sa ovakvom igrom nece osvojiti(naravno milim na premijer ligu)...elem odma cim se znalo koji su parovi polufinala pomislio sam da ce celzi da osvoji ls,ne zato sto je najbolji nego zato sto uvek osvoji onaj za koga se najmanje ocekuje,mozda je jedan od retkih izuzetaka bila barsa pre 2 dine... Quote Um caruje, Dundo Maroje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Dzibril Sise nije rafin covek vec Houlier-ov.Momo isto tako. Evo prosla je noc a ja i dalje tvrdim, sacekajte treba jos celih 90 minuta da se odigra, jes da je na Silent Bridge-u i jes da se vraca Essien ali jedan gol npr. iz kornera ili kako god moze poremetiti celu koncepciju Celsijeve taktike. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sinister Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 i to ga je Ginger uvalio u sred chuvene Lopovske himne ....you willl never get a job...sign on .....Kop je zamro 15 sekundi ...what a legend ....volim te rise vishe nego Pamele Anderson sise.......... :)))))))))))))))))))))))))))) Quote Bring It Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Dzibril Sise nije rafin covek vec Houlier-ov.Momo isto tako. Evo prosla je noc a ja i dalje tvrdim, sacekajte treba jos celih 90 minuta da se odigra, jes da je na Silent Bridge-u i jes da se vraca Essien ali jedan gol npr. iz kornera ili kako god moze poremetiti celu koncepciju Celsijeve taktike. Mojne da lupas,Sisoka je doveo Rafa jer je sa njim saradjivao u Valensiji. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Mojne da lupas,Sisoka je doveo Rafa jer je sa njim saradjivao u Valensiji. trazi malo na googlu ko je prvi poslao ponudu Houlier je dve godine zeleo Sisoka u ekipi cak je 2 puta bio na trial-u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Riberi je Wengerov covek. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 (edited) mancester ce odvaliti barcu kao sto niko pre nije. (mada bi voleo barca da prodje da ne budu oba engleza u fin.) Edited April 23, 2008 by Atelas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GibanicA Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 kolko ce mi biti cudno da gledam utakmicu u kojoj ne navijam nizakoga:) mozda malo za anrija..jer je najjaci! Quote 2kokaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 pocinje uzivanje \o/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kal1mero Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 koji mentol ovaj ronaldo usta ga jebem :D Quote Нема будућности без истине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Yaya Ture sabija Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArktickaLubenica Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Navijam za Barsu i navijam za Bojana koji ce jos malo u igru, realno Barsa zasluzuje pobedu ali videcemo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
manager Posted April 23, 2008 Author Report Share Posted April 23, 2008 koje mrtvilo!!! ali tevez i runi koji igraju krila i to defanzivna! pa jebote covek je izveo postavu sa 9 defanzivaca i ronalda koji je igrao najisturenije!! ali, svaka mu cast, dosao je po nulu, dobio je nulu.. e samo mislim da ce zajebao, posto vise sanse dajem barsi u revnasu .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atelas Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 Stvarno mu taktika krsh bila :| Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 2 ipo penala nad ronaldom realno...a pored toga valdeza sam video mozda 2 puta za 90 minuta Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gruja Posted April 23, 2008 Report Share Posted April 23, 2008 realno jedan i po penal.Nemoj da si smesan da je onaj duel sa Markezom penal,slina nije ni pala a vec je pogledala sudiju.Ova tekma mi je dobro dosla da me podseti zasto ga zapravo mrzim.Razmazeno derle.Onaj Rajkard je tezak debil. Quote gruja novi alenko bi, po vama, trebalo da bude poznat i javna ličnost, a nije, iz ovog ili onog razloga?evo, ja ću za početak navesti dvojicu: kojot i gruja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HellFire) Posted April 24, 2008 Report Share Posted April 24, 2008 Uh uh ne znam meni je bas to licilo na penal i siguran sam da bi ga dosudio da nije u 2 minutu a ono sa abidalom ajde da kazemo da je pola penala :) Quote Let me tell you the tales of your life of your love and the cut of the knife the tireless oppression the wisdom instilled the desire to kill or be killed. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts