Jump to content

29. Jun - Drinking Party

Recommended Posts

U petak 29. Juna u 23h TS.Org organizuje Drinking Party - zurka Tekile, Vodke, Koktela i Seksi Bolnicarki.

Vodka 99 Din, Tekila 120 Din, Kokteli 180 Din. Svako 10 pice BESPLATNO.

Ja se shetam i biram nasoumicne goste za JOS BESPLATNOG pića.

Drinking Games - brzo ispijanje piva za momke i brzo ispijanje koktela za devojke i jos mnogo toga.

Razna iznenadjenja za posetioce sa najacim cugom i najvecim kapacitetom.

Seksi bolnicarke ce vam ulepsavati vece i trudite se da ispijate piće bez "problema"

TS.Org Letnja sezona u klubu Trezor, ako vec niste bili - dodjite i uverite se sami u promene - Kneza Milosa 9

Rezervacije na 065.37.35.666

Edited by Dreadlord

poz voz 2011

Shtaaaa ? Vodka 99 din ? Dodam josh 50 dinara i mogu da kupim 3 unucheta shljive i da se lepo uradim za 20 minuta :) I onda zavrshim sa V vodkom :)

edit: typo

Edited by Dushan_

Mehaničke karakteristike dobijene ispitivanjem mašinskih delova izrađenih od nehomogenih materijala pod dejstvom statičke zatežuće sile približno odgovaraju mehaničkim karakteristikama standardne epruvete.

Kako si odlichan brate.

ono u naslovu stavis "besplatno pice" i svi pojure,a ono svako deseto je besplatno.

Ulazis u fazon :))))

Ah pa nije da sam ja tek sad pocheo sa menedzerstvom :) Pa bio ti slichan fazon i za Besplatne koktele :)

jbt, ako popijem 9 pića, potpuno, ali potpuno mi je svejedno da li ću deseto platiti ili ne :))

mene bi posle 9 pica nosili kutji

To sa pitjima se vishe gleda da ono uzimate kao ekipa, sednete za sto i pijete pivo/vodku/sok/koktele i jedan dobije dz pitje svaku turu...a i imash to shto tju ja da se shetam klubu i nasoumichno delim dz pitja...

Edited by Dreadlord

poz voz 2011